2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

gözün aydın canim cook sevindim. ins sağlıkla kucağına alırsın. değerin kac çıktı?
Sağol canım değerim 1147 çıktı.. ama ben 14.günde yaptırabildim kan tahlilini.. içimi korkular sardı şimdiden.. aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.. Rabbim korkumla sınamaz İnşaAllah.. hadi bakalım sıra sende önce sorunsuz bir transfer sonrada güzel bir haber verirsin İnşaAllah canım.. dualarım seninle..

Canım ben bugun pozitif sonuç aldım şükürler olsun..14.günümde yaptırabildim testimi..değerim 1147.. İnşaAllah güzel devam eder.. darısı bekleyenlere..
hadi gözün aydın değerinde cok iyi maşallah . . dondurulmuslarda bhcgnin hızlı yükseldiğini okumuştum . . 2tane embriyo koyduysa ikiz olabilir:)

Transfer sonucunu bekleyen yada pozitifi gören arkadaşlar ya sizinde karnınızda böle arada atmaları oluyomu böle bişey pıt pıt yapio sanki benmi abartiom bilmiom ama 3.günüm buarada biraz önce yine atma oldu:)
Bende oluyordu canim ve sürekli adet ağrısı cektim..heran adet olacakmisim hissi vardı hep.. gece uykumdan krampla uyandim birkac gün ..sürekli akıntim oldu bide..ben olmadı herhalde adet olacam diye düşünürken duşta ne göreyim goguslerimin damarları kocaman olmuş ve yeşil yyesildi.idrara vok çıkıyordum ve rengi herzmaankinden daha koyu gibi..

Sağol canım değerim 1147 çıktı.. ama ben 14.günde yaptırabildim kan tahlilini.. içimi korkular sardı şimdiden.. aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.. Rabbim korkumla sınamaz İnşaAllah.. hadi bakalım sıra sende önce sorunsuz bir transfer sonrada güzel bir haber verirsin İnşaAllah canım.. dualarım seninle..
ohhh maşallah çok güzel cikmus değerinde. ins sağlıkla kucağına alırsın arkadadim. dualarina ihtiyacım var ins tekrar bana da mevkam nasip eder.

Ben ole kramplar fln hiç uyanmadm ama dün 3.gundu önce ki günde bi atma hissetmistim dünde pir pir bişeyler hissettim ama dünkü daha yoğundu tabi kısa süreli :)
Benim normalde adetlerim cok sancılı olmaz ama yilda bazı aylar hafif ağrılarım olur.. transferin 3..gününden itibaren karnımda bildiğin adet sancilari başladı . .sürekli tuvalette kan varmi kan varmı diye psikopata başlamıştım . .karnindaki kipirdanmalar iyiye işaret bence..

Bide ben salataya kırmızı pancar rrendelemistim.gayet güzelce yedim . .nerden.bileyim idrarimi boyayacagini. .bigün tuvalete bi gittim idrarım kıpkırmızı . .bayılacaktim az daha.. dedim kesin adet oldum..şoka girdim tam anlamıyla . .peceteyle alt bolgemi sildim bisey yok..cok ssasirdim. sonra ürolog bi arkadaşım var onu aradım . .bobreklerim kanıyor diye..ortalığı karıştırdım eşimi aradım oda aynı sıkıntının kendinde de olduğunu söyleyince ben hala biseyden zehirlendik diye düşünürken jeton düştü . .kırmızı pancar yemiştik bi onceki aksam salatada:KK66:
Benden size tavsiye bu dönemlerde böyle seyler yemeyin, boşuna atraksiyon yaşamayın:KK66:

Benim normalde adetlerim cok sancılı olmaz ama yilda bazı aylar hafif ağrılarım olur.. transferin 3..gününden itibaren karnımda bildiğin adet sancilari başladı . .sürekli tuvalette kan varmi kan varmı diye psikopata başlamıştım . .karnindaki kipirdanmalar iyiye işaret bence..

Bide ben salataya kırmızı pancar rrendelemistim.gayet güzelce yedim . .nerden.bileyim idrarimi boyayacagini. .bigün tuvalete bi gittim idrarım kıpkırmızı . .bayılacaktim az daha.. dedim kesin adet oldum..şoka girdim tam anlamıyla . .peceteyle alt bolgemi sildim bisey yok..cok ssasirdim. sonra ürolog bi arkadaşım var onu aradım . .bobreklerim kanıyor diye..ortalığı karıştırdım eşimi aradım oda aynı sıkıntının kendinde de olduğunu söyleyince ben hala biseyden zehirlendik diye düşünürken jeton düştü . .kırmızı pancar yemiştik bi onceki aksam salatada:KK66:
Benden size tavsiye bu dönemlerde böyle seyler yemeyin, boşuna atraksiyon yaşamayın:KK66:
Sen beni guldurdun allah da seni guldursun:KK70:

:)) insan bu dönemde herseyden nem kapıyo ister istemez seninkine komik olmuş ama:))

Hayirli olsun. Benim de persembe gunu transferim :) neler paylasabilirsiniz benimle :)
Senin sormak istedigin bir sey varsa sen sor canim. tesekkur ederim bu arada. su an hic bir sey hissetmiyorum
5.gun 1 .kalite 2 embriyo transfer edildi. artik gerisi takdiri ilahi. her.sey guzeldi. calisiyorum. 3 gun dinlen demisti.ben 1 hafta rapor aldim.. evde dolaniyorum oyle.agir bir sey yapmiyorum sadece..

Hayirli olsun :) cok sevindim. Sizi hatirliyorum bu baslik altinda. Darisi bizlerin basina insallah :)
İnşaAllah canım darısı tüm isteyen arkadaşlara..sorunsuz transferiniz olur umarım.. transferden sonra sadece dr dediklerine ıymam yeterli galiba bi de ilaçlarınızı düzenli kullanmak.. dinlenme konusuna gelince bilmiyorum.. benim merkez transferden sonra 15 dk dinlendiriyor sonra eve gönderiyor.. normal hayatınıza dönün.. sadece ağır kaldırmayın dediler.. muhakkak kısa yürüyüşler yapın demişlerdi..tabii biz bu süreleri annelik güdüsüyle uzatıyoruz.. sonra bu formda gezio kim ne yapmış, kim ne yemiş onları okuyoruz.. veeeee bi bakmışsın aynı şeyleri sende yapıyorsu... hahaha bu arada benimde etkilenip yaptığım şeyler oldu:KK45::KK45:

Senin sormak istedigin bir sey varsa sen sor canim. tesekkur ederim bu arada. su an hic bir sey hissetmiyorum
5.gun 1 .kalite 2 embriyo transfer edildi. artik gerisi takdiri ilahi. her.sey guzeldi. calisiyorum. 3 gun dinlen demisti.ben 1 hafta rapor aldim.. evde dolaniyorum oyle.agir bir sey yapmiyorum sadece..

Cok heyecanliyim aslinda :) transfer sirasinda idrara sıkısık olma fikri biraz canimi sıkıyor galiba :KK43: ne kadar sure yatmali durumu ise doktora ve kisiye gore degisiyor sanirim.

Kızlar benm transfer sonrası kullanmam için verilen coraspin den günde bir tane 5 günde 5 tane icmem gerekirken ne ara fazla içtim hiç farkında değilim 6 tane kullanmism. 1 tane fazla içmişm ama nezaman içtim bilmiyorum. Sorun olurmu???

Sorun olmaz bence :KK43:
Kızlar benm transfer sonrası kullanmam için verilen coraspin den günde bir tane 5 günde 5 tane icmem gerekirken ne ara fazla içtim hiç farkında değilim 6 tane kullanmism. 1 tane fazla içmişm ama nezaman içtim bilmiyorum. Sorun olurmu???

X