- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.421
Ya dimi bişi kalmadı:)) ama azaldıkça daha bi zor göçiyo sankim zaman :)Anam hıc bısı kalmamıs ya hemencecık gecer de pozıtıf haberını alırız ıns
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya dimi bişi kalmadı:)) ama azaldıkça daha bi zor göçiyo sankim zaman :)Anam hıc bısı kalmamıs ya hemencecık gecer de pozıtıf haberını alırız ıns
Ya dimi bişi kalmadı:)) ama azaldıkça daha bi zor göçiyo sankim zaman :)
Bilmem 11 kasım dediler bence 9 kasm olmalıydi:))SANA neden 11 kasım dedıler kı aramızda bı gun yok mu benım 8 kasımda gunum sana 14 gun sonraya mı verdıler gunu canım
İlk güzel haberi senden alicaz insallah:)Ya dimi bişi kalmadı:)) ama azaldıkça daha bi zor göçiyo sankim zaman :)
Ben bugün daralmaya başladım. Dolu dolu 1 hafta olcak yarın nasıl geçti anlamadım :)Evet heyecan da artınca bınde hıc gecmıyo gıbı gelıyo. Bızım sımdı daha cok var ya o yuzden rahatın sanırım 5 den gerı saymaya baslayınca artık heyecandan uyuyamam :)
Ay inşallah kuzum Allah mı söyletti:)İlk güzel haberi senden alicaz insallah:)
İçimden geçen o é bide test günün az kalms:))Ay inşallah kuzum Allah mı söyletti:)
Canımsın Allah razı olsun. Allaha şükür azaldı canımİçimden geçen o é bide test günün az kalms:))
Ya seninde karnının bi yerlerinde atma oluyomu yaa nie bukadar kendimizi dinlioz ya heheCanımsın Allah razı olsun. Allaha şükür azaldı canım
Olmazmı. Göbek deliğime yakın bildiğin acıyo dışardanda. Hele az önce sağ kasığıma bir ağrı girdi bacağım çekildi dedim Allahım sana geliyorum. Şükür geçtiYa seninde karnının bi yerlerinde atma oluyomu yaa nie bukadar kendimizi dinlioz ya hehe
Acaba neden oluyo bizmi çok kendimizi dinleyip abartioz yoksa içerde güzel gelismelermi var :))Olmazmı. Göbek deliğime yakın bildiğin acıyo dışardanda. Hele az önce sağ kasığıma bir ağrı girdi bacağım çekildi dedim Allahım sana geliyorum. Şükür geçti
Valla ben iyiye yoruyorum ama kendimi dinlememeye çalışıyorum. Ansızın kramp girince düşünüyo insan elinde olmadanAcaba neden oluyo bizmi çok kendimizi dinleyip abartioz yoksa içerde güzel gelismelermi var :))
Aynen canmValla ben iyiye yoruyorum ama kendimi dinlememeye çalışıyorum. Ansızın kramp girince düşünüyo insan elinde olmadan
3.gün embriyosu transfer sonrası 12.gunBilmem 11 kasım dediler bence 9 kasm olmalıydi:))
Merhaba arkadaşım. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Bende hergün yapılan progestandan şikayetçiydim. Doktora rica ettim 3 günde bir olan proluton depot iğne ve sabah akşam olmak üzere jel verdide düzeldim şükür. Doktoruna danışabilirsin. Bildiğim 12haftaya kadar kullanılabiliniyor progestanKızlar merhaba bu zor ve aynı zamanda heyecanlı olan süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim sizlere bir sorum olacak transfer sonrası 11. günde hamile olduğumu öğrendim doktorum ilaçlara aynen devam 1 hafta sonra kontrole geliyorsun dedi. Yaklaşık 18 gündür progestan iğne kullanıyorum ama artık delik deşik oldum ve biraz şişlik ve ağrı yapıyor. Progestan iğneyi hamileliğin kaçıncı haftasına kadar kullanılıyor biliyor musunuz ya da hap olan da eşdeğer oluyor mu yardımcı olursanız sevinirim her zaman dualarimdasiniz
Teşekkür ederim rahatlattin beni yarın kontrol var iğneyi söylemeyi düşünüyorum yoksa 12. haftaya kadar kevgire dönebilirimMerhaba arkadaşım. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Bende hergün yapılan progestandan şikayetçiydim. Doktora rica ettim 3 günde bir olan proluton depot iğne ve sabah akşam olmak üzere jel verdide düzeldim şükür. Doktoruna danışabilirsin. Bildiğim 12haftaya kadar kullanılabiliniyor progestan
Çok zor oluyor cidden. Proluton öyle sertleştirmedi beni hiç. Progestanın birde yan etkileri oldu bana baş dönmesi gibiTeşekkür ederim rahatlattin beni yarın kontrol var iğneyi söylemeyi düşünüyorum yoksa 12. haftaya kadar kevgire dönebilirim
Benim 3.gün embriyosuydu bugün 3.gün 12.gün 9 kasım oluo ama onlar 11 kasm yazdı sonuç tarihime.daha emin olma adına böyle bişey yaptklarini düşündüm.3.gün embriyosu transfer sonrası 12.gun
5.gün embriyosu transfer sonrası 10.gün kan veriyo..ordan fark ediyor olabilir