- 27 Eylül 2016
- 384
- 409
- 40
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.361
Bende e2 değerimi ,uterus kalınlığımı ve yumurtaların sayısını kaç mm olduğunu hiç sormadım merak etmedim . .bilince nolacakki zaten doktorlar hastaya ne uygunsa yapıyor . .elin mahkum bikere onlara ne derse boyun egiyor insan . ben derimki sayılara takılmayın önce Allah.a sonra doktorunuza teslim edin kendinizicanım bir de aklıma geldi. maya da e2, rahim kalınlığı, fsh falan gibi değerlere bakılıp durumu bana anlatıyorlardı. anatoliada ise her gittiğimde kan alıyorlardı ama rahim kalınlığı falan hic bir bilgi vermediler. yani ben bu terimleri unutmuştum, forumda gördüm. ikincisinde herseyden bi haber oldum yani. hala da bilmiyorum değerlerim iyi miydi rahim kalınlığım nasıldı... belki de bilmemek daha iyi oldu.
En dogrusu soyledigin..ama ben yapim geregi kurcalamadan duramiyorum ve belki bu sureci olumsuz etkiliyor.her gittigimde folikul takip kagidimin resmini cektim.eve geldigimde saydim saydim durdum.bugun su kadar ml olan yrn ne kadar olur.bu sekilde giderse opuda kac toplanir diye bilimsellikten uzak öngorulerimi konusturdum..ne gerek var...itaat et rahat et..Bende e2 değerimi ,uterus kalınlığımı ve yumurtaların sayısını kaç mm olduğunu hiç sormadım merak etmedim . .bilince nolacakki zaten doktorlar hastaya ne uygunsa yapıyor . .elin mahkum bikere onlara ne derse boyun egiyor insan . ben derimki sayılara takılmayın önce Allah.a sonra doktorunuza teslim edin kendinizi
Ama doktorum cok guzel dedi kizim 17 mm de transfer olmustu şimdi 4 yasindaRahim fazla kalın transfer yaptırma bence transfere kadar daha da kalın olur
Doktorumla konuştum cnm e2 nin ani yukselmesi iyi degilmis bu nedenle lucrini kesip cetrotideye baslamis e2 yi baskilasin yavas yavas artsin diye dedi hersey yolunda rahat ol dedi. Ama simdide aklima baska birsey takildi yapiskan kivamda akintim geldi aksam ben o akintiyi ovulasyon yani catlama akintisi diye biliyorum acaba catlsdi mi yoksa catlayacaginin belirtisi mi? Bilginiz var mi?e2 değerleriyle ilgili bir şeyler okurken. bir soruya denk gelmiştim canım. azalma olmuştu. dr da istediğimiz sonuç değil demişti.moralini bozmak istemem. okuduğumu sadece aktarmak istedim
Doktor öyle diosa sıkıntı yoktur o zmn benimki 17 yi geçti belki de transfer günü bakilmadi çünkü 7 gün önce falan bakıldı son muayenede. 14 du belki de 17 yi geçmiştir transfere kadar benim canim yandı sizde temkinli olun die söylüyorum herkese hayirlisiyla olur insallahAma doktorum cok guzel dedi kizim 17 mm de transfer olmustu şimdi 4 yasinda
Bende de adet ağrısına benzer ağrılar oldu cnm..gaz sıkıntısı oldu..hatta adet olacam diye sürekli tuvaletteydim.Kızlar transferın dün yapıldı arada kasıklarıma adet sancısı gibi bir ağrı vurup geçiyor bırde çok gazım varSizde de oldu mu ?? _balprensesi_
Toplamadan bir gun once banada oldu.. muayenelerde 9 yumurtam vardi. 7 tane toplandi. dr a degil ama hemsireye sordum. ovulasyon olmus olabilir demisti. bencede 2 tanesi catlamisti. baya yogundu akintim cunku.Doktorumla konuştum cnm e2 nin ani yukselmesi iyi degilmis bu nedenle lucrini kesip cetrotideye baslamis e2 yi baskilasin yavas yavas artsin diye dedi hersey yolunda rahat ol dedi. Ama simdide aklima baska birsey takildi yapiskan kivamda akintim geldi aksam ben o akintiyi ovulasyon yani catlama akintisi diye biliyorum acaba catlsdi mi yoksa catlayacaginin belirtisi mi? Bilginiz var mi?
Kızlar transferın dün yapıldı arada kasıklarıma adet sancısı gibi bir ağrı vurup geçiyor bırde çok gazım varSizde de oldu mu ?? _balprensesi_
Oyyy ağzından bal damlıyor inş tutunur hepimizinkiBende de adet ağrısına benzer ağrılar oldu cnm..gaz sıkıntısı oldu..hatta adet olacam diye sürekli tuvaletteydim.
sanırım tutunuyor seninki kazı çalışması yapıyor olabilir
Aynen cnm arada ayaga kalkınca vs.umarım iyi bişeydirGunaydın canım. Arada bı oluyo ama benım dun yemek yerken keskın bı ıkı sanıyelık sancım oldu bı de bu sabah adet agrısından da farklı benı uyandıran bı agrım oldu. Bı kac dakka surdu. İyi bişeydir inş
Canım senle aynı gün olmuş transferimiz benimde gazi çok kasiklarim da cok ağrı olmadı da yatmaktanmi neydense belim çok agrio benimdeKızlar transferın dün yapıldı arada kasıklarıma adet sancısı gibi bir ağrı vurup geçiyor bırde çok gazım varSizde de oldu mu ?? _balprensesi_
Masallah benimde pazartesi birlikte olacak toplamamiz. Birlikte güzel sonuclar aliriz ins. Endimetrium hakkinda birsey dedi mi doktorBenimki de belli oldu sonunda. ptesi yapilacakmis transfer. 6 tane bebegimde guzel gelisiyomus
Hayir canim. en son igne gunu olcmustu iste 9.7 mm di. bidaha bakilmadi. o gun bakar sanirimMasallah benimde pazartesi birlikte olacak toplamamiz. Birlikte güzel sonuclar aliriz ins. Endimetrium hakkinda birsey dedi mi doktor
Canım şimdiden hayrli olsun kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edilicekBenimki de belli oldu sonunda. ptesi yapilacakmis transfer. 6 tane bebegimde guzel gelisiyomus
Toplama olacak cnm adetinin 2. Gunu mu 9.7 idi?Hayir canim. en son igne gunu olcmustu iste 9.7 mm di. bidaha bakilmadi. o gun bakar sanirim
senin transfer mi.ptesi... toplama degilmi
Merhaba sizin tup bebek yaptirma sebebinizi ogrenebilir miyimKizlar bugun yine kontorlim vardi 3 buyuk yumurtam 18. Ve 19 olmuslar. Diger 2 kucugum 11 ve 14.5 olmuslar. Endimetrium 13 mm olmus. Kan degerlerin hepsi cok iyi dedi. Bugun 22.30 da otrivelle vuracagim. Yarin hic ilac yokmus. Pazartesi de toplama olacak. Hadi hayirlisi bakalim. Yapiskan akintim oldu dedim oda ovulasyonun yaklastiginin belirtisi çok iyi dedi.