2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bende e2 değerimi ,uterus kalınlığımı ve yumurtaların sayısını kaç mm olduğunu hiç sormadım merak etmedim . .bilince nolacakki zaten doktorlar hastaya ne uygunsa yapıyor . .elin mahkum bikere onlara ne derse boyun egiyor insan . ben derimki sayılara takılmayın önce Allah.a sonra doktorunuza teslim edin kendinizi

En dogrusu soyledigin..ama ben yapim geregi kurcalamadan duramiyorum ve belki bu sureci olumsuz etkiliyor.her gittigimde folikul takip kagidimin resmini cektim.eve geldigimde saydim saydim durdum.bugun su kadar ml olan yrn ne kadar olur.bu sekilde giderse opuda kac toplanir diye bilimsellikten uzak öngorulerimi konusturdum..ne gerek var...itaat et rahat et..

Kızlar transferın dün yapıldı arada kasıklarıma adet sancısı gibi bir ağrı vurup geçiyor bırde çok gazım var Sizde de oldu mu ?? _balprensesi_

e2 değerleriyle ilgili bir şeyler okurken. bir soruya denk gelmiştim canım. azalma olmuştu. dr da istediğimiz sonuç değil demişti. moralini bozmak istemem. okuduğumu sadece aktarmak istedim
Doktorumla konuştum cnm e2 nin ani yukselmesi iyi degilmis bu nedenle lucrini kesip cetrotideye baslamis e2 yi baskilasin yavas yavas artsin diye dedi hersey yolunda rahat ol dedi. Ama simdide aklima baska birsey takildi yapiskan kivamda akintim geldi aksam ben o akintiyi ovulasyon yani catlama akintisi diye biliyorum acaba catlsdi mi yoksa catlayacaginin belirtisi mi? Bilginiz var mi?

Ama doktorum cok guzel dedi kizim 17 mm de transfer olmustu şimdi 4 yasinda
Doktor öyle diosa sıkıntı yoktur o zmn benimki 17 yi geçti belki de transfer günü bakilmadi çünkü 7 gün önce falan bakıldı son muayenede. 14 du belki de 17 yi geçmiştir transfere kadar benim canim yandı sizde temkinli olun die söylüyorum herkese hayirlisiyla olur insallah

Kızlar transferın dün yapıldı arada kasıklarıma adet sancısı gibi bir ağrı vurup geçiyor bırde çok gazım var Sizde de oldu mu ?? _balprensesi_
Bende de adet ağrısına benzer ağrılar oldu cnm..gaz sıkıntısı oldu..hatta adet olacam diye sürekli tuvaletteydim.
sanırım tutunuyor seninki kazı çalışması yapıyor olabilir

Toplamadan bir gun once banada oldu.. muayenelerde 9 yumurtam vardi. 7 tane toplandi. dr a degil ama hemsireye sordum. ovulasyon olmus olabilir demisti. bencede 2 tanesi catlamisti. baya yogundu akintim cunku.

Gunaydın canım. Arada bı oluyo ama benım dun yemek yerken keskın bı ıkı sanıyelık sancım oldu bı de bu sabah adet agrısından da farklı benı uyandıran bı agrım oldu. Bı kac dakka surdu. İyi bişeydir inş

Bende de adet ağrısına benzer ağrılar oldu cnm..gaz sıkıntısı oldu..hatta adet olacam diye sürekli tuvaletteydim.
sanırım tutunuyor seninki kazı çalışması yapıyor olabilir
Oyyy ağzından bal damlıyor inş tutunur hepimizinki

Aynen cnm arada ayaga kalkınca vs.umarım iyi bişeydir

Kizlar clexane iğne kullananlar göbek cevrenizde kızarıklıklar cikan var mi kızarıkliklar cikti bende kendi doktorum onemli degil diyor baska bir dr bırakmalısın diyor kime inancam anlamadım ki bırakamam kan pıhtılasması var bende daha önceleri kullanmıstım böyle birsey yoktu of bu arada transfer oldum 7.günüm

Kizlar bugun yine kontorlim vardi 3 buyuk yumurtam 18. Ve 19 olmuslar. Diger 2 kucugum 11 ve 14.5 olmuslar. Endimetrium 13 mm olmus. Kan degerlerin hepsi cok iyi dedi. Bugun 22.30 da otrivelle vuracagim. Yarin hic ilac yokmus. Pazartesi de toplama olacak. Hadi hayirlisi bakalim. Yapiskan akintim oldu dedim oda ovulasyonun yaklastiginin belirtisi çok iyi dedi.

Merhaba sizin tup bebek yaptirma sebebinizi ogrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…