- 9 Ocak 2015
- 7.686
- 5.982
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.321
Bu ara rahim kalinligina taktim ya . simdi dikkatimi cekti. benimde igne oldugum gun 9.7 mm di. sana bir yorum yaptimi canim. demekki normal..bana kalin gelmisti sankiBugün kontrolüm vardı. adetimin 11. günü endumetrium 12,5 olmuş. soldaki tek yumurta 14 mm olmuş. sağdakilerde 17,5-17-16,5-10,5 olmuşlar. büyük ihtimal pazar günü toplama olacak.
Insallah kucağınada alırsın canimmKızlar sevgi pıtırcığımı aldım geldim evdeym suan hepinize çok teşekkür ediyorumm Y Yellu_balprensesi_ edosko mavera04
Benim donduracak kadar cok olmamıştı 6 yumurtanin 3ü dollendi onlarda 2tanesi 1. kalite diğeri 2.kaliteydiBuarada 2 tane güzel embriyo da donduruldu
İnsallahh inşallahhh inşallahhhh test günüm 11 kasım ama bence daha erken belli olurInsallah kucağınada alırsın canimm
Kac tane embriyo transfer edildi ve kaçıncı gün. erkeni düşünme sen gününde yaptır . benim 3 kasım içim gidiyor meraktan bakalim mevlam neyler neylerse güzel eylerİnsallahh inşallahhh inşallahhhh test günüm 11 kasım ama bence daha erken belli olur
1 tane transfer edildi ama neyazikBenim donduracak kadar cok olmamıştı 6 yumurtanin 3ü dollendi onlarda 2tanesi 1. kalite diğeri 2.kaliteydi
3.gün embriyosu canım 1 tane devlette yaptrdim raporlu üniversite hastanesindeKac tane embriyo transfer edildi ve kaçıncı gün. erkeni düşünme sen gününde yaptır . benim 3 kasım içim gidiyor meraktan bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler
Mevlam ol der olur. hic dert etme kendine.. bi arkadaşımın tek embiryosu bölünüp ikiz oldu tek yumurta ikizi oldu olmadi derken 3 yaşındalar şimdi. moral cok önemli.3.gün embriyosu canım 1 tane devlette yaptrdim raporlu üniversite hastanesinde
Kızlar sevgi pıtırcığımı aldım geldim evdeym suan hepinize çok teşekkür ediyorumm Y Yellu_balprensesi_ edosko mavera04
Bence test yaomayin..en erken 9.günü deneyin testi.. boşuna moralinizi bozacaksın ve durduk yerde canın sıkılacak . .Eşimi durduramiyorum illa test yapalimmi diyip duruyor. daha 5. gundü bugün bisuna morelimizi bozmayalım diyorum anlamiyor. doktorumda sıkıca tembih etti 3 kasımı bekle diye offf
Hadi bakalim. birakmayin birbiriniziKızlar sevgi pıtırcığımı aldım geldim evdeym suan hepinize çok teşekkür ediyorumm Y Yellu_balprensesi_ edosko mavera04
Evt canm morelimizi yüksek tutalım imsallah hayrlisiyla olucak hepimizindeMevlam ol der olur. hic dert etme kendine.. bi arkadaşımın tek embiryosu bölünüp ikiz oldu tek yumurta ikizi oldu olmadi derken 3 yaşındalar şimdi. moral cok önemli.
Evet kesin kararBence test yaomayin..en erken 9.günü deneyin testi.. boşuna moralinizi bozacaksın ve durduk yerde canın sıkılacak . .
Evet kesin kararlıyım hastanede yüzleşmek istiyorum iyi veya kötüBence test yaomayin..en erken 9.günü deneyin testi.. boşuna moralinizi bozacaksın ve durduk yerde canın sıkılacak . .
Cok az gitmişsiniz ben nerdeyse hergun kontrole gittim ve her gittiğimde kan aldılarCANım ben gıttıgım gun ılaclara basladım o gun kan vermedım. Bı sonrakı kontrol 5 gun sonra oldu o gun kan verdım. Bı de ıkı gun sonra gıttıgımde kan verdım o kdar. Sonra da 3 gun sonra yumurta toplamaya gıttım
bana 3.gun embriyosu konuldu 9.gun kan testi verdim pozitif çıktı şükür . .idrarla hic denemedim çünkü kesin sonuç kan.. bence 12.gunu bekleme 9.10. gunler kan ver..çıkarsa çıkar çıkmazsa tutmadı demektir . . bu arada insallah olumlu olur sonucun cok guzel bir duygu yaşamanı isterim . .Evet kesin karar
Evet kesin kararlıyım hastanede yüzleşmek istiyorum iyi veya kötü
1 yana aldım 2tane dondurdukCanım hadi göZünaydın sıkı sıkı tutunsun sana hiç bırakmasınkaç tane aldın kaç tane dondurdun canım
Teşekkür ederim hepimizin olumlu olur insallahbana 3.gun embriyosu konuldu 9.gun kan testi verdim pozitif çıktı şükür . .idrarla hic denemedim çünkü kesin sonuç kan.. bence 12.gunu bekleme 9.10. gunler kan ver..çıkarsa çıkar çıkmazsa tutmadı demektir . . bu arada insallah olumlu olur sonucun cok guzel bir duygu yaşamanı isterim . .
Cok az gitmişsiniz ben nerdeyse hergun kontrole gittim ve her gittiğimde kan aldılar