-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.341
Benim kizimda da transfer edildigi gun 17 mm di ben normal oldugunu düşünüyorum hatta doktorum cok guzel diye yorumladiBu ara rahim kalinligina taktim ya . simdi dikkatimi cekti. benimde igne oldugum gun 9.7 mm di. sana bir yorum yaptimi canim. demekki normal..bana kalin gelmisti sanki
he iyi bari canım içimi ferahlattınBenim kizimda da transfer edildigi gun 17 mm di ben normal oldugunu düşünüyorum hatta doktorum cok guzel diye yorumladi
e2 değerleriyle ilgili bir şeyler okurken. bir soruya denk gelmiştim canım. azalma olmuştu. dr da istediğimiz sonuç değil demişti.Kizlar adetin 9. Gunu e2 degerim 385 cikmisti o gun doktorum lucrin i biraktiirp cetrotide 0.25 baslatti. Bugun verdigim kanda e2 degerim 348e düşmüş. Progesteron 0.29 lh 2.2 cikmis. E2 önceki tedavimde de düşmüştü diye hatırlıyorum basina gelen var mi?
Rahim fazla kalın transfer yaptırma bence transfere kadar daha da kalın olurBugün kontrolüm vardı. adetimin 11. günü endumetrium 12,5 olmuş. soldaki tek yumurta 14 mm olmuş. sağdakilerde 17,5-17-16,5-10,5 olmuşlar. büyük ihtimal pazar günü toplama olacak.
Bende aynen öyleyin cnm normalde hıc kalkmazdımGünaydın hamiş adayları
Sız de benim gece en az 4 kere wc ye kalkıyomusunuz ? Opudan beri öyleyim
Canım Allah sağlıkla kucağına almayi nasip eder inşallahhhh çok güzel haber darısı basimizaaaSonuç 226 hamileyimmmmm
Buarada kaç günlük embriyo kaç tane transfer edildi ve transfer gününü saymazsak kaçıncı gün test yaptrdn canm:)Sonuç 226 hamileyimmmmm
3. gün embriyosu 10. Gün yaptırdım testiBuarada kaç günlük embriyo kaç tane transfer edildi ve transfer gününü saymazsak kaçıncı gün test yaptrdn canm:)
Tek embriyo muydu canım.3. gün embriyosu 10. Gün yaptırdım testi
canım süreçlerin kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum. bünye ile ilgili olması lazım. benim acı eşiğim biraz fazla yüksek oyüzden rahat atlatıyorum. mayada opu sonrası ağrım cok oldu ama kanamam olmadı, anatoliada ise agrım olmadı kanamam oldu. transferde ise her ikisinde de ağrı sızı hissetmedim. ikisinde de 3 gün evde dinlenip sonra normal hayatıma devam ettim. mayada opudan sonra jel vermemişlerdi sadece aspirin ve folikasit. aa bir de mayada opudan sonra üşütüp hastalandım ama çabuk geçti. transfer sonralarında ise ikisinde de göğüslerde ve bel de ağrı oldu ama sanki ikincide göğüs agrım daha fazla. bir de bacaklarımda çekilme oluyordu ara sıra. bunların dışında bulantı kusma başdönmesi.. hic biri yok. genel olarak çok sıkıntı çektim diyemem.Çok sağol canım. Sana birşey sormak istiyorum senin mayada tedavi sürecin Nasıl geçti anatolyada Nasıl geçti? İkisi arasında fark oldu mu! Mesele ben 2 tedavimde de süreci şok zor atlattım. İlkin kasıklarım çok şişti. İkincisinde transferden sonra kabız oldum midem bozuldu 2 gün kustum. İlaçları bırakana kadar geceleri 1 saatte bir tuvalete kalktım. Perişan oldum yani. Acaba bu ilaçların diziyle ilgili birşey mi yoksa benim mi bünyem çok toki veriyor onu merak editörüm. Sen ddosman hocada tedavi olduğun için süreci Nasıl atlattın merak ettim. Benim 2 arkadaşım çok rahat geçirdiler ama onlardan birimin 6 yumurtası birinin 12 yumurtası vardı. Yumurtaları az olduğu için mi Rabat atlattılar ya da doktorlar mı ilgili onu kestirmeye çalıştığım için soruyırum.
canım bir de aklıma geldi. maya da e2, rahim kalınlığı, fsh falan gibi değerlere bakılıp durumu bana anlatıyorlardı. anatoliada ise her gittiğimde kan alıyorlardı ama rahim kalınlığı falan hic bir bilgi vermediler. yani ben bu terimleri unutmuştum, forumda gördüm. ikincisinde herseyden bi haber oldum yani. hala da bilmiyorum değerlerim iyi miydi rahim kalınlığım nasıldı... belki de bilmemek daha iyi oldu.canım süreçlerin kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum. bünye ile ilgili olması lazım. benim acı eşiğim biraz fazla yüksek oyüzden rahat atlatıyorum. mayada opu sonrası ağrım cok oldu ama kanamam olmadı, anatoliada ise agrım olmadı kanamam oldu. transferde ise her ikisinde de ağrı sızı hissetmedim. ikisinde de 3 gün evde dinlenip sonra normal hayatıma devam ettim. mayada opudan sonra jel vermemişlerdi sadece aspirin ve folikasit. aa bir de mayada opudan sonra üşütüp hastalandım ama çabuk geçti. transfer sonralarında ise ikisinde de göğüslerde ve bel de ağrı oldu ama sanki ikincide göğüs agrım daha fazla. bir de bacaklarımda çekilme oluyordu ara sıra. bunların dışında bulantı kusma başdönmesi.. hic biri yok. genel olarak çok sıkıntı çektim diyemem.
Canim anatoliada yumurta takiplerinde yumilerin ölculerini almadan once endometrium kalinligini soylediler.evet ozellikle ayri bir baslikta soylemiyorlar ama ben pür dikkat kesiliyordum;biliyordum ki soyleyecekler.E2 icin her gittigimde kan aldilar ama sonuclarini ben bizzat kendim sordum ogrendim.Belki sorun olmadigi surece hastanin bilmesini gerekli gormuyorlardir.canım bir de aklıma geldi. maya da e2, rahim kalınlığı, fsh falan gibi değerlere bakılıp durumu bana anlatıyorlardı. anatoliada ise her gittiğimde kan alıyorlardı ama rahim kalınlığı falan hic bir bilgi vermediler. yani ben bu terimleri unutmuştum, forumda gördüm. ikincisinde herseyden bi haber oldum yani. hala da bilmiyorum değerlerim iyi miydi rahim kalınlığım nasıldı... belki de bilmemek daha iyi oldu.
canım bende öyle düşündüm zaten. ters giden bir durum olsa değerleri söylerlerdi dedim. bir de benim ilk tüp bebekten bu yana cok uzun zaman gecti. ben de unutmuşum yani e2 nedir, normal rahim kalınlığı kactır. çok da takılmadım oyuzden bişey dememelerine. merkez kesinlikle konforlu, lab. da cok basarılı. bir gün bir daha deneyecek olursam yine oraya giderim, zaten 1 tanecik dondurulmuşum da ordaCanim anatoliada yumurta takiplerinde yumilerin ölculerini almadan once endometrium kalinligini soylediler.evet ozellikle ayri bir baslikta soylemiyorlar ama ben pür dikkat kesiliyordum;biliyordum ki soyleyecekler.E2 icin her gittigimde kan aldilar ama sonuclarini ben bizzat kendim sordum ogrendim.Belki sorun olmadigi surece hastanin bilmesini gerekli gormuyorlardir.
S sentinus14 benim ilk denemem anatoliadaydi. negatif sonuclandi ama ikinciye yine anatoliada devam edicem ins.leftere09 bana umut oldu her ne kadar tedavi sebeplerimiz farkli olsa da..sosyal medyada anatolia ile ilgili olumsuz gorusler var evet.ama hakan hocada kandirildigimizi hissetmedik daha dogrusu surec icerisinde belki bizi uzecek hallerde bile durust oldu.benim 3.gun 8 7 5 4 hucreli 4 embriyom vardi.embriyolog 3.gun sabah 3.gun transferi yapicaz sayi ve kaliteler acisindan dedi.biz merkeze gittik halan hoca ben transfer yapamam bu halde dedi. Embriyolar 5.gune giderse gider.gitmezse benim lab.imda 5.gune gitmeyen embriyo senin rahimde de yol almaz dedi.uzuldum cok.5.gune 1 tane kaldi ve onu yolladi bana:) 10.gun sonucum 16 olmadi yani.
Opudan sonra eve gelince islaklik hissettim birden kanamam olmus ve o andan sonra hic olmadi.sadece anesteziyle alakali gaz sancim oldu.agri kesici bile kullanmaya gerek gormedim.antibiyotik vermediler ama enfeksion da olmadim.
Merkez konforlu.opu ve transfer sonrasi 1.5 saat yatirdilar.cok disiplinliler.ama her merkezde oldugu gibi sonuca ulasan da var ulasmayan da..cok isterim ozellikle oradan hamile olup ayrilmayi.
Canim bana ikinci tedavimde uzun protokol uygulayacak hakan hoca.sonuc almadigimiz bir yontemde israrci olmanin anlami yok dedi cok acik ve net.2 kasim gibi adet olmayi bekliyorum.adetin 19.gunu lucrin adli igneye baslicam yeniden adet olana kadar.yeni adetin 2 ya da 3.gunu gonal f baslanacak.dstn33, yeni tedaviye ne zaman başlıyorsun?
Ay insallah canim yaa.. ben de hem ins hamile kalirim hem de ins dondurulmusum olur diye cok dua ediyorumcanım bende öyle düşündüm zaten. ters giden bir durum olsa değerleri söylerlerdi dedim. bir de benim ilk tüp bebekten bu yana cok uzun zaman gecti. ben de unutmuşum yani e2 nedir, normal rahim kalınlığı kactır. çok da takılmadım oyuzden bişey dememelerine. merkez kesinlikle konforlu, lab. da cok basarılı. bir gün bir daha deneyecek olursam yine oraya giderim, zaten 1 tanecik dondurulmuşum da ordainşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun. orası sana da şans getirir. zaten Allah ol dedikten sonra merkezlerin hiç bir anlamı kalmıyor. isteyen ve bu yolda emek veren kimsenin kucagı boş kalmasın inşallah.