- 9 Ocak 2015
- 7.686
- 5.981
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.381
yok canım. catlatma iğnesi vurulduğumda 9,7 idi. 24 ekim. transferde 31 ekim olacak.Toplama olacak cnm adetinin 2. Gunu mu 9.7 idi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım. catlatma iğnesi vurulduğumda 9,7 idi. 24 ekim. transferde 31 ekim olacak.Toplama olacak cnm adetinin 2. Gunu mu 9.7 idi?
Endimetrium seninde guzel olur Rabbim ol desin insyok canım. catlatma iğnesi vurulduğumda 9,7 idi. 24 ekim. transferde 31 ekim olacak.
Bende erken menopoz var fsh hormonum yuksek ayrica sag kanalım tikali oldugu icin iptal edildi kesildi. Hic kendiligimden hamile kalmadim. Kizim 2. Tedavimde oldu tedavilerimde en fazla 4-5 yumurta olusuyor esimde problem yok. Suan 28 yasindayim 7 senelik evliyim. Şimdi 5. TedavimMerhaba sizin tup bebek yaptirma sebebinizi ogrenebilir miyim
Kimyasal olnus olabilir canm ;(Kizlar size biraey sormak istiyorum 2 gun once gebelik testi yaptim dwgerim 66.65
Bugunku degerim 51.17 embriyo tutmamis mi oluyir (
inşallah canım. Sonu güzel olsun hepimiz için, isteyen bu yolda çabalayan herkes için.Endimetrium seninde guzel olur Rabbim ol desin ins
kaç tane konulmuştu canım. belki 1 tanesi tutuyordur diğeri düşüyordur diye güzel düşünelim diyeceğimKizlar size biraey sormak istiyorum 2 gun once gebelik testi yaptim dwgerim 66.65
Bugunku degerim 51.17 embriyo tutmamis mi oluyir (
2 tane konuldu canim en iyisine %45 sans verildi digerini bilmiyirim valla cok uzuluyorumkaç tane konulmuştu canım. belki 1 tanesi tutuyordur diğeri düşüyordur diye güzel düşünelim diyeceğim
ama 1 taneyse. iyi bir haber değil. kimyasal gebelik olabilir
Moralni bozma hemen canm iyi dusunmye calis belki arkdasin dedigi gibi 1 tanesi tutunuyordur iyi dusun iyi olsun2 tane konuldu canim en iyisine %45 sans verildi digerini bilmiyirim valla cok uzuluyorum
Değerler düşüyorsa bu bir sıkıntı göstergesi canım . . 1tutsa 1tutmasa bile degerinin yükselmesi gerekiyor 2gunde enaz yüzde 60 artış olmasını istiyorlar . .2 tane konuldu canim en iyisine %45 sans verildi digerini bilmiyirim valla cok uzuluyorum
valla bilmiyorumki. benim istiyorum 2 tane konulsun şansım yükselsin ama 1 tane tutsun :))) tabi siparişle olmuyor. 2 konulup hiçte tutmayabilir 1 tane konup ikizde olabiliredosko canm kaç tane transfer edilicek sana
neye göre şans veriliyorki. kanaman yoksa şimdiden canını sıkma. aynı yerde yaptırmıştın testi.2 tane konuldu canim en iyisine %45 sans verildi digerini bilmiyirim valla cok uzuluyorum
Kaçıncı gün embriyosu konuda peki canm ya inşallahhh pozitifi görürüz yaavalla bilmiyorumki. benim istiyorum 2 tane konulsun şansım yükselsin ama 1 tane tutsun :))) tabi siparişle olmuyor. 2 konulup hiçte tutmayabilir 1 tane konup ikizde olabilir
ama gönlümden geçen ikiz değil. bakımı açısından. ablam şu an 8 aylık hamile. annem bakıcak ikimizinkinede . ben de çalışıyorum. yani zor olur diye. yoksa çok isterim
5. gün oluyor işte . ama kaç tane henüz bilmiyorum. Pazartesi günü gittiğimde konuşucaz. şu an 6 taneside devam ediyormuşKaçıncı gün embriyosu konuda peki canm ya inşallahhh pozitifi görürüz yaa
Tesekkur ederim bilgi icin.benim yas 34.3 senelik evliyim.fsh im sinirda.amh im kotu degil.esimde de sorun yok.ilk tedavimi eylul ayinda oldum malesef negatif.8 yumurta toplandi 4u dollendi.1 tanesi5.gune gidebildi.orta kalite dedi doktorum.toplanan yumurta ve olusan embriyo arasindaki uyumsuzluk sperm ve agirlikli olarak yumurta kalitesinden dendi.ama kalite artirici takviyelerin faydasinin oldugunu dusunmedigi icin takviye onermedi vitamin vs.her ay yumurta kalitesi ayni olmazmis.bazen sukrediyorum yumurtam oldugu icin bazen de umutsuzluga kapiliyorum.siz takviye kullandiniz mi hic...kusura bakmayin cok sordum ama kendime benzer bir vaka bulunca beni en iyi siz anlarsiniz.bebeginize kavustugunuz tedavi bana umut oldu belki benim de ikinci olumlu olurBende erken menopoz var fsh hormonum yuksek ayrica sag kanalım tikali oldugu icin iptal edildi kesildi. Hic kendiligimden hamile kalmadim. Kizim 2. Tedavimde oldu tedavilerimde en fazla 4-5 yumurta olusuyor esimde problem yok. Suan 28 yasindayim 7 senelik evliyim. Şimdi 5. Tedavim
Hayir kanamam yok tatlim suan ama embriyolarimdan en iyisi cok cok iyi degil biraz gelisimi yavas demislerdi evet ayni yerde yaptirdim iki testi de rabbim saglikli hayirli evlat nasip eylesin canim Allah razi ilsunneye göre şans veriliyorki. kanaman yoksa şimdiden canını sıkma. aynı yerde yaptırmıştın testi.
bir sonraki test daha net bilgi verir canım.
Evwt canim ayni hastanede yaptirdim simdi aradilar sali gunu tekrar yapicakmisim test regli olmazsam tabiDeğerler düşüyorsa bu bir sıkıntı göstergesi canım . . 1tutsa 1tutmasa bile degerinin yükselmesi gerekiyor 2gunde enaz yüzde 60 artış olmasını istiyorlar . .
Aynı hastanedemi baktırdın bu 2 sonuca canım . .laboratuardan fark ediyor sonuçlar çünkü . .Allah yardım etsin
Ayyy rabbim insallah saglikla mutlulukla kavusalim evlatlarimiza sali gunune kadar regli olmazsam tekrar yaptiricam test istedilerMoralni bozma hemen canm iyi dusunmye calis belki arkdasin dedigi gibi 1 tanesi tutunuyordur iyi dusun iyi olsun
Hakkinda hayirlisi canim. insallah artar degerinHayir kanamam yok tatlim suan ama embriyolarimdan en iyisi cok cok iyi degil biraz gelisimi yavas demislerdi evet ayni yerde yaptirdim iki testi de rabbim saglikli hayirli evlat nasip eylesin canim Allah razi ilsun