2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Oyy inan keyfim yerine geldi sayenizde evde yolda hep ağladım içimde sıkıntı vardı inşallah RABBİM bu ferahlığı daim eder.
inşallah güzel sonuçlar alırsın. burda sizler test yaptırdığınızda kendi sonuçlarımı alacak gibi heyecanlanıyorum. insallah çok mutlu ayrılırsın ordan. kaç dakika kaldı sonuca?

Yo
Yok canm belki daha sonraya lazm olhr dye sorudm 5500 tutuyo

Kızlar iç çamaşırım lekelenmiş.. kanamam olmuş haberim olmadı. Az önce fitil koycağımda farkettim.. ne yapcam ben yaaa.. bugün 9. Günüm..

Çok saol canım aynen hepimizde bu mücadele peşinde zor günler geçiriyoruz inşalah rabbim sabrımızın karşılığını verir bizim yüzümüzüde güldürür

Merhaba hanımlar
Negatif tüp bebek denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım hamdolsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Elimde 5 adet cetrotide 0.25 bulunuyor. Piyasa değeri 700 lira civarı tutuyor ben 400 liraya hemen adresinize gönderebilirim. Ayrıca yanında progesteron 200 mg göndereceğim. İlgilenen arkadaşım varsa bana ulaşabilir. Rabbim herkesin kucağını evladıyla doldursun inşallah

Negatif den kaç ay sonra hamile kaldın canım? herhangi bişey yaptın mı kür falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…