- 26 Eylül 2016
- 66
- 39
- 42
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.121
inşallah güzel sonuçlar alırsın. burda sizler test yaptırdığınızda kendi sonuçlarımı alacak gibi heyecanlanıyorum. insallah çok mutlu ayrılırsın ordan. kaç dakika kaldı sonuca?Oyy inan keyfim yerine geldi sayenizde evde yolda hep ağladım içimde sıkıntı vardı inşallah RABBİM bu ferahlığı daim eder.
Huzura giden yol hryoo yarım saat bile kalmadı ordamısın kız :)
Dım dım dım dım dım dım heyecan dorukta offff :)))burdayım cnm annem sonuçları almaya gitti inşallah çıkmıştır.
Evt canm ege üniversitesi tüp bebek bölümünde yaptiriom hemde raporlucanm sen devlet hastanesinde yaptırıodun dimi?
Dım dım dım dım dım dım heyecan dorukta offff :)))
4 gozle bekliyoruzburdayım cnm annem sonuçları almaya gitti inşallah çıkmıştır.
Ay valla bende heyecanlandım .. hadi güzel haberler bekliyoruzHiçç sormaaa yaaa ALLAHIM beklediğim müjdeyi verrrr inşallaaaahhh.
Yok canm belki daha sonraya lazm olhr dye sorudm 5500 tutuyoDondurulmuşu raporla yaptırmanı tavsiye etmem canım zaten ilaç kullanmıycaksın toplama işlemi de olmaz sadece transfer işlemi olur ücretli de fazla bişey tutcagını sanmıyorum raporu ilaçlı tedavide kullan daha iyi
Çok saol canım aynen hepimizde bu mücadele peşinde zor günler geçiriyoruz inşalah rabbim sabrımızın karşılığını verir bizim yüzümüzüde güldürürCanım allah hakkında hayırlısını versin vakti zamanı var inşallah bizde bir gün anne olucagoz allahın izniyle.ben 15 gün önce negatifi almştm sürekli seni takip ediyrdm burdan diyecehim tek şey kendine dikkat et bu günlerde zor günlerde gelip gecıyor
Kızlar iç çamaşırım lekelenmiş.. kanamam olmuş haberim olmadı. Az önce fitil koycağımda farkettim.. ne yapcam ben yaaa.. bugün 9. Günüm..
İsyan etmiyorum canım sınavımız biran önce bitseydi bebeklerimize kavuşsaydık biKesinlikle öyle tatlım. Bu belkide senin sınavın öyle düşün isyan etmemeye çalış emi(
Kuzum yerleşme kanaması olabilir hemen dur ümitsizliğe kapılma lütfenKızlar iç çamaşırım lekelenmiş.. kanamam olmuş haberim olmadı. Az önce fitil koycağımda farkettim.. ne yapcam ben yaaa.. bugün 9. Günüm..
Oda olacka kuzucum inanki oda olacak.İsyan etmiyorum canım sınavımız biran önce bitseydi bebeklerimize kavuşsaydık bi
Hemen doktorunu ara.. takviye ilac yaptırabilir canım .Kızlar iç çamaşırım lekelenmiş.. kanamam olmuş haberim olmadı. Az önce fitil koycağımda farkettim.. ne yapcam ben yaaa.. bugün 9. Günüm..
Negatif den kaç ay sonra hamile kaldın canım? herhangi bişey yaptın mı kür falan?Merhaba hanımlar
Negatif tüp bebek denemesinden sonra kendiliğimden hamile kaldım hamdolsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Elimde 5 adet cetrotide 0.25 bulunuyor. Piyasa değeri 700 lira civarı tutuyor ben 400 liraya hemen adresinize gönderebilirim. Ayrıca yanında progesteron 200 mg göndereceğim. İlgilenen arkadaşım varsa bana ulaşabilir. Rabbim herkesin kucağını evladıyla doldursun inşallah