2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

aynı sene
içinde bir daha tüp bebek deneyince devlet ilaç parasını ödemıyormu?

Daha ilk transferim di canım 2 tane de iptalim var,sürekli dua ediyorum canım rabbim ne zaman verirse artık
Canm bde senn raporlumu hangi hastanede yaptirdin benm 2 dondurulmusum var ama kg verince baslicazda acaba fiyatta indirim olckmi sen 2.denemede %25 yazmissin ya merk ettm

n
e kadar odediniz toplam bide ilk denemenz mydi?

Kızlar lekelenmem kana dönüyor sanki acile gidiyorum dr rumu aradım yarın dedi ama durumum iyi gitmiyor geç kalmak istemiyorum nolur duanızı eksik etmeyin.

opu olan kızlar benım bugun 3. gunum olmasına ragmen arada bıcak saplanır gıbı agrılarım oluyo. bıde ben de vajınal jel kullanıyorum peceteye mınık mınık kahverengı kalıntılar gelıyo.
Taatlım çok normal demiştim zor olacak diye. Bençm lekelenmen 5 gün sürdü gayet normalmiş korkma

Canım hamilelik belirtisi diyebilirşm direk hatt bugün biyerde okudum. Sık idrara çıkma idrar yaparken yanma ve lekelenme :)

Canm bde senn raporlumu hangi hastanede yaptirdin benm 2 dondurulmusum var ama kg verince baslicazda acaba fiyatta indirim olckmi sen 2.denemede %25 yazmissin ya merk ettm
Dondurulmuşu raporla yaptırmanı tavsiye etmem canım zaten ilaç kullanmıycaksın toplama işlemi de olmaz sadece transfer işlemi olur ücretli de fazla bişey tutcagını sanmıyorum raporu ilaçlı tedavide kullan daha iyi

Canım hamilelik belirtisi diyebilirşm direk hatt bugün biyerde okudum. Sık idrara çıkma idrar yaparken yanma ve lekelenme :)

İnşallah canm inşallah öyledir. Dr karından rahime baktı bişey yok dedi iyi dedi. şimdi kan testimi verdim yarın sabah birdaha gelmeyeyim diye dr rumda istemişti. bide idrara bakıcaklar 2 saat sonra çıkıcak duanızaa ihtiyacım var. Ya şafi çekin hepimizin niyetine olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…