-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.081
içinde bir daha tüp bebek deneyince devlet ilaç parasını ödemıyormu?İlk tüp bebekde %30 ikincide %25 üçüncüde %20 ödüyoruz canım ben ocak ayında bitirdim aldığım ilaçları iptal oldu,onun için bu tedavide ve haziran ayındaki tedavide ilaçlar ücretliydi sadece tedavi raporluydu, ocak ayında raporlu aldığım ilaçlara 1150 vermiştik
Benimde ilkti kimyasal gebelk yasadm canm rabbm nasip edicek hayirlisiyla hepimizeDaha ilk transferim di canım 2 tane de iptalim var,sürekli dua ediyorum canım rabbim ne zaman verirse artık
Canm bde senn raporlumu hangi hastanede yaptirdin benm 2 dondurulmusum var ama kg verince baslicazda acaba fiyatta indirim olckmi sen 2.denemede %25 yazmissin ya merk ettmDaha ilk transferim di canım 2 tane de iptalim var,sürekli dua ediyorum canım rabbim ne zaman verirse artık
e kadar odediniz toplam bide ilk denemenz mydi?Yuzde yırmı olcaktı canım. Yuzde 80 ını devlet odedı yanlıs soyledım pardon :) Bizim eczacı eger raporsuz alsaydınız 3 bıne yakın oderdınız dedı. Bız 5 kutu gonal-f 10 kutu meronıal 10 kutu orgalutran bı kutu da catlatma ıgnesı aldık.
3 defa hakkın var canım istersen peşpeşe dene verir ilaç parasınıaynı sene
içinde bir daha tüp bebek deneyince devlet ilaç parasını ödemıyormu?
Tatlım nasıl geçti transferin? Nasıl hissediyorsun?Ben daha bebişlerimi almadım canım. Allah izin verirse yarın buyuk ıhtımalle transfer günüm. İyi sabretmişsin canım idrar testi yaptın mı hiç?
Taatlım çok normal demiştim zor olacak diye. Bençm lekelenmen 5 gün sürdü gayet normalmiş korkmaopu olan kızlar benım bugun 3. gunum olmasına ragmen arada bıcak saplanır gıbı agrılarım oluyo. bıde ben de vajınal jel kullanıyorum peceteye mınık mınık kahverengı kalıntılar gelıyo.
İnşallah canım tez zamanda nasip eder inşallahBenimde ilkti kimyasal gebelk yasadm canm rabbm nasip edicek hayirlisiyla hepimize
Muhteşem haber bu canım benim tebrik ederim :)Kızlar embriyolog aradı 12 yumurtamdan 9 tanesi döllenmiş yarın tekrar arayıp bilgi vericeklermis
Dualarımız seninle canım inşallah bişey olmazKızlar lekelenmem kana dönüyor sanki acile gidiyorum dr rumu aradım yarın dedi ama durumum iyi gitmiyor geç kalmak istemiyorum nolur duanızı eksik etmeyin.
Teşekkür ederimm canm:)Muhteşem haber bu canım benim tebrik ederim :)
Canım hamilelik belirtisi diyebilirşm direk hatt bugün biyerde okudum. Sık idrara çıkma idrar yaparken yanma ve lekelenme :)Kızlar nolur yardım edin biran korkular içerisine girdim inşallah kötü birşey olmaz dünden beri çok ama çok afedersiniz o bölgemde inanılmaz bir yanma başladı gittikçede artıyor az önce lavoboya gittimde sanki açık pembemsi çok az sıvı gördüm. Hemde çok azı çektim. Bu yanmaların sebebi nedir.
Dondurulmuşu raporla yaptırmanı tavsiye etmem canım zaten ilaç kullanmıycaksın toplama işlemi de olmaz sadece transfer işlemi olur ücretli de fazla bişey tutcagını sanmıyorum raporu ilaçlı tedavide kullan daha iyiCanm bde senn raporlumu hangi hastanede yaptirdin benm 2 dondurulmusum var ama kg verince baslicazda acaba fiyatta indirim olckmi sen 2.denemede %25 yazmissin ya merk ettm
Çok saol canım aminn inşallah rabbim ol demeyince elden bişey gelmiyorcadiprensesss tatlım çok üzüldüm Rabbim tez zamanda güzel haberler almak nasip etsin ve büyük sabırlar versin sana ve eşine ((
Canım allah hakkında hayırlısını versin vakti zamanı var inşallah bizde bir gün anne olucagoz allahın izniyle.ben 15 gün önce negatifi almştm sürekli seni takip ediyrdm burdan diyecehim tek şey kendine dikkat et bu günlerde zor günlerde gelip gecıyorKızlar negatif
Kesinlikle öyle tatlım. Bu belkide senin sınavın öyle düşün isyan etmemeye çalış emiÇok saol canım aminn inşallah rabbim ol demeyince elden bişey gelmiyor
Canım hamilelik belirtisi diyebilirşm direk hatt bugün biyerde okudum. Sık idrara çıkma idrar yaparken yanma ve lekelenme :)