-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.101
Tatlım benim içini rahat tutmaya çalış. 2 saate güzel haber alalım inşallah. Test günün yarın mıydı?İnşallah canm inşallah öyledir. Dr karından rahime baktı bişey yok dedi iyi dedi. şimdi kan testimi verdim yarın sabah birdaha gelmeyeyim diye dr rumda istemişti. bide idrara bakıcaklar 2 saat sonra çıkıcak duanızaa ihtiyacım var. Ya şafi çekin hepimizin niyetine olsun inşallah
Tatlım benim içini rahat tutmaya çalış. 2 saate güzel haber alalım inşallah. Test günün yarın mıydı?
Canım Allah yüzüne bakar inşallah guzel haberler verirsin bize. dua ettim senin icinİnşallah canm inşallah öyledir. Dr karından rahime baktı bişey yok dedi iyi dedi. şimdi kan testimi verdim yarın sabah birdaha gelmeyeyim diye dr rumda istemişti. bide idrara bakıcaklar 2 saat sonra çıkıcak duanızaa ihtiyacım var. Ya şafi çekin hepimizin niyetine olsun inşallah
Dur bakalım kuzum. Lekelenmenin geçmesine çok sewindim.Evet yarındı. Yanma şikayetim artınca geldim. lekelenmemde olmuştu şuan o yok ama yanma devm ediyor dr rahimde bişey dedi inşallah bakalım tahliller nasıl çıkıcak.
Amin kuzucum cümlemizin inşallah. Bak yarım saat çoktan geçti :)ALLAH razı olsun iyiki varsınız ALLAHIM sizinde gönlünüzün muradını versin inşallah
Yarın olcam canım ama suan heyecanlı hıssedıyorum:)Tatlım nasıl geçti transferin? Nasıl hissediyorsun?
Amin kuzucum cümlemizin inşallah. Bak yarım saat çoktan geçti :)
Oo ben gece uyuyamamıştım. Çok güzel olcak çok :)Yarın olcam canım ama suan heyecanlı hıssedıyorum:)
n
e kadar odediniz toplam bide ilk denemenz mydi?
Kız saymazmıyız bugünler için varız tabisi de saycaz:)))Evett ya sende sayıyorsun benim gibi heyecanımı paylaşıyorsunuz ya iyiki varsınız. Bakalım 8 buçuk günde sonuç çıkar inşallah bir sorun olmasında.
3. gün transferi mi yani canm?
yumurta toplamadan sonra kaç gun işe gitmemek yeterli sence canm?
Kız saymazmıyız bugünler için varız tabisi de saycaz:)))
Aa yarin mi. senin .
Amin canım benim amin bak 1saat 10dk falan kaldı bişicik kalmadı :)Oyy inan keyfim yerine geldi sayenizde evde yolda hep ağladım içimde sıkıntı vardı inşallah RABBİM bu ferahlığı daim eder.
canım ilk tüp bebeğimde 28 yumurta olmuştu benim de. 28 yumutanın 3 tanesi birinci kalite olarak üçüncü güne ulaşmıştı. yani sayı kaliteyi etkilemiyor. mesala şimdi de 11 yumurtadan sadece ikisi 5. güne gelebildi. ama tabi 22 yumurtadan sıfır olması biraz tuhaf. bunu hiç duymadım, bir sıkıntı var gibi geldi. (seninle ilgili bir sıkıntı değil tabi, merkezle ilgili)eğer merkezi değiştirirsen mutlaka iki deneme yaptığın yerden, iki tedavin ile ilgili her belgeyi al. yok derlerse bile yumurtalarla ilgili raporları bilgileri, tüm kan testlerinin sonuclarını tüm tahlilleri iste. bazen o bilgiler yeni bir merkeze gittiğinde cok faydalı oluyor.dediğim gib aslında hocanın tutumundan ve hastaneden çok memnunum. ilk deneme başarısız olunca 2. deneme öncesi araştırılması gerekenleri araştırdı ama hitereskopi olmadım mesela. Ben 22 yumurtadan geriye hiç iyi kalmaması benim aklımda soru işareti yartıyor acaba labaratuvarda mı sorun var diyorum. Ya da iğnelerden dolayı çok yumurtluyorum ve yumurtanın kalitesi mi düşüyor diye düşünüyoru. 22 taneyi çöpe atmak yerine 10 tane olsun daha kaliteli olsun. ben bunu hocaya söylüyorum ama çok fazla yumurtlamak yumurtanın kalitesini etkilemez diyor. Arkadaşım centruma gitti ve ordaki hoca daha farklı bir yöntem uyguladı onun için bu denemeyi orda yapsam diye düşünüyorum.
Cıkmadı mı sonucun canım hayırlı haberlerni bekliyoruzOyy inan keyfim yerine geldi sayenizde evde yolda hep ağladım içimde sıkıntı vardı inşallah RABBİM bu ferahlığı daim eder.
canm sen devlet hastanesinde yaptırıodun dimi?Sadece 12 tanenin 9u döllendi dediler ama bence yarın arayıp cuma transfer diyebilirler tahminim