- 17 Haziran 2016
- 670
- 541
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.161
Bugün ikimizinde negatif sendemi 17 sinde transfer olmuştun canım, ikimizde kendimizi toparlamalıyız dünyanın sonu deil demekki daha zamanı gelmedi canım sabredip bekliycez
Seninki yine erken toplamış benim doktor 9 yumurtadan sadece 4 tane aldı halbuki ben onları büyütene kadar neler çektim incir kürleri falan benimde Dondurulmuş yok canım başlayınca sil baştan başlıycaz
Hayırlısı canım birgün bizde hamileyimmm diye yazacaz inşallah demekki daha zamanı gelmedi kendini çok üzme hayat devam ediyo rabbim bize ve eşlerimize saglık versin yine deneriz bu sefer olmadı ama belki bidaha ki sefer olacakEvet canm ben senden bir gün sonraydım rahatsız olduğum için bu gün acile gittim ama rahatsızlığımın onunla bir alakası yokmuş öyle dedi dr. Tamamen kısmet olsaydı hiçbirşey engel olmazdı.
Hayırlısı canım birgün bizde hamileyimmm diye yazacaz inşallah demekki daha zamanı gelmedi kendini çok üzme hayat devam ediyo rabbim bize ve eşlerimize saglık versin yine deneriz bu sefer olmadı ama belki bidaha ki sefer olacak
Canım aynı şekilde benimki de 9 taneden 4 tane toplandı, embriyo ya embriyolog çok kaliteli deil şansımızı deniycez dedi çünkü benin transfer olmadan iptal olan tedaviler vardı bu sefer şansımızı deneyelim dedi tamam dedim , transferde kendi doktorum yoktu başka doktor yaptı ayrıca aşırı sıkışık girdim 5 dk transfer masasında 5 dk da kendimi sıkarak diger tarafa aldılar orda anca yatabildim hemen kalkıp wc ye fırladım yoksa tutamıycaktım geri geldim yattım 20 dk ama yinede hemen kalkmamam lazımdı transferin ertesi günü de kabız oldum hepsi üst üste geldi yaniBeni düşündüren de bu zaten emriyo olsaydı daha rahat olucaktm. emriyolarım çok iyiyidi Neden olmadı ben bir öncekiyle kıyasladığımda çok fark var iki tedavinin arasında bu sefer herşey çok çabuk gelişti ilaçlar çok az verildi çok erken ve az toplandı onuda geçtm trasfer sırasında sorun yaşanmasına rağmen iptal etmediler bilemiyorum ya bu sefer sanki dr ların ihmalsizliğiydi. ALLAH bilir yinede. kısmet cnm diycek bişeyim yok
Korkma kanama olması normal fitilini köy uzan ve bol şu iç ben kızımda 3 ay kanamalı yattım.Kızlar iç çamaşırım lekelenmiş.. kanamam olmuş haberim olmadı. Az önce fitil koycağımda farkettim.. ne yapcam ben yaaa.. bugün 9. Günüm..
Canım aynı şekilde benimki de 9 taneden 4 tane toplandı, embriyo ya embriyolog çok kaliteli deil şansımızı deniycez dedi çünkü benin transfer olmadan iptal olan tedaviler vardı bu sefer şansımızı deneyelim dedi tamam dedim , transferde kendi doktorum yoktu başka doktor yaptı ayrıca aşırı sıkışık girdim 5 dk transfer masasında 5 dk da kendimi sıkarak diger tarafa aldılar orda anca yatabildim hemen kalkıp wc ye fırladım yoksa tutamıycaktım geri geldim yattım 20 dk ama yinede hemen kalkmamam lazımdı transferin ertesi günü de kabız oldum hepsi üst üste geldi yani
Yoktu canım yaa 15 dk yat kalkmadan dedi ama zaten sıkıyodum kendimi bu sıkmayla yine tutmaz nasıl olsa gidiyim rahatlayın yatıyım dedim ben üniversite hastanesinde yapırtırdım özeller kadar ilgi de yok zatenBak ya ikimizinkide neredeyse aynıymış. Canım transfer sonrası lazımlık yokmuydu neden kalktın.
günaydın hamiş adaylarıbeni hala aramadılar trasnfer için meraktan ölücem artık. nazlieylul canım sana da bu gün için transferin olabilir demişlerdi. ne durumdasın?
Maşşallah kaliteli olurlar inşallah benim 4 yumurtam var bakalım kaçı dolu olacak ve kaç tane döllenecek?bana da şimdi bilgi geldi. 7 yumurtadan 6 tanesi döllenmiş
bana da şimdi bilgi geldi. 7 yumurtadan 6 tanesi döllenmiş
Canım hadi bakalım haberlerini bekliyoruz bebişlerine kavuş hemencik inşallah:)çok şükür canım. inş böyle devam eder. aradım zaten dayanamadım :) 12 - 1 arası haber verıyolarmıs. embrıyolog öncesinde okuma mı ne yapıyomuş. değerlendirip bilgi vericeklermiş. hayırlı haberlerle arar inş
inşallah canım. ilerlemeleri de güzel olur.Maşşallah kaliteli olurlar inşallah benim 4 yumurtam var bakalım kaçı dolu olacak ve kaç tane döllenecek?
inşallah geç olsun güç olmasınçok şükür canım. inş böyle devam eder. aradım zaten dayanamadım :) 12 - 1 arası haber verıyolarmıs. embrıyolog öncesinde okuma mı ne yapıyomuş. değerlendirip bilgi vericeklermiş. hayırlı haberlerle arar inş
Pazar yada pazartesi dedi doktorum bugün adetimin 10. günü dün kontrolüm vardı. .yarın da kontrolüm var.inşallah canım. ilerlemeleri de güzel olur.
senin toplama olmuş muydu ?
belki küçük varsa onlarda büyür. az olsun sağlıklı olsun canım.Pazar yada pazartesi dedi doktorum bugün adetimin 10. günü dün kontrolüm vardı. .yarın da kontrolüm var.