2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bugün ikimizinde negatif sendemi 17 sinde transfer olmuştun canım, ikimizde kendimizi toparlamalıyız dünyanın sonu deil demekki daha zamanı gelmedi canım sabredip bekliycez

Evet canm ben senden bir gün sonraydım rahatsız olduğum için bu gün acile gittim ama rahatsızlığımın onunla bir alakası yokmuş öyle dedi dr. Tamamen kısmet olsaydı hiçbirşey engel olmazdı.

Seninki yine erken toplamış benim doktor 9 yumurtadan sadece 4 tane aldı halbuki ben onları büyütene kadar neler çektim incir kürleri falan benimde Dondurulmuş yok canım başlayınca sil baştan başlıycaz

Beni düşündüren de bu zaten emriyo olsaydı daha rahat olucaktm. emriyolarım çok iyiyidi Neden olmadı ben bir öncekiyle kıyasladığımda çok fark var iki tedavinin arasında bu sefer herşey çok çabuk gelişti ilaçlar çok az verildi çok erken ve az toplandı onuda geçtm trasfer sırasında sorun yaşanmasına rağmen iptal etmediler bilemiyorum ya bu sefer sanki dr ların ihmalsizliğiydi. ALLAH bilir yinede. kısmet cnm diycek bişeyim yok

Evet canm ben senden bir gün sonraydım rahatsız olduğum için bu gün acile gittim ama rahatsızlığımın onunla bir alakası yokmuş öyle dedi dr. Tamamen kısmet olsaydı hiçbirşey engel olmazdı.
Hayırlısı canım birgün bizde hamileyimmm diye yazacaz inşallah demekki daha zamanı gelmedi kendini çok üzme hayat devam ediyo rabbim bize ve eşlerimize saglık versin yine deneriz bu sefer olmadı ama belki bidaha ki sefer olacak

Bende öyle düşünüyorum canm inşallaah. Hakkımızda hayırlısı olsun canım yola devam sağlığımız yerinde çok şükür. Olsalardıda ileride sorun olacakmış demekki.

Canım aynı şekilde benimki de 9 taneden 4 tane toplandı, embriyo ya embriyolog çok kaliteli deil şansımızı deniycez dedi çünkü benin transfer olmadan iptal olan tedaviler vardı bu sefer şansımızı deneyelim dedi tamam dedim , transferde kendi doktorum yoktu başka doktor yaptı ayrıca aşırı sıkışık girdim 5 dk transfer masasında 5 dk da kendimi sıkarak diger tarafa aldılar orda anca yatabildim hemen kalkıp wc ye fırladım yoksa tutamıycaktım geri geldim yattım 20 dk ama yinede hemen kalkmamam lazımdı transferin ertesi günü de kabız oldum hepsi üst üste geldi yani

Bak ya ikimizinkide neredeyse aynıymış. Canım transfer sonrası lazımlık yokmuydu neden kalktın.

Bak ya ikimizinkide neredeyse aynıymış. Canım transfer sonrası lazımlık yokmuydu neden kalktın.
Yoktu canım yaa 15 dk yat kalkmadan dedi ama zaten sıkıyodum kendimi bu sıkmayla yine tutmaz nasıl olsa gidiyim rahatlayın yatıyım dedim ben üniversite hastanesinde yapırtırdım özeller kadar ilgi de yok zaten

Huzura giden yol canım gercekten cok uzuldum. Ama bu yolda maalesef negatıfı gormek de var. Hepımızın melegı gelmek ıcın sırada beklıyo. Senınkının daha sırası gelmemıs demekkı. Bızım bebekler bıraz nazlı cıktı hadı gel dıyınce gelmıyolar maalesef. Napalım bız de gelene kadar ugrasırız enınde sonunda o bebekler buraya gelıcek.

günaydın hamiş adayları beni hala aramadılar trasnfer için meraktan ölücem artık. nazlieylul canım sana da bu gün için transferin olabilir demişlerdi. ne durumdasın?

bana da şimdi bilgi geldi. 7 yumurtadan 6 tanesi döllenmiş

çok şükür canım. inş böyle devam eder. aradım zaten dayanamadım :) 12 - 1 arası haber verıyolarmıs. embrıyolog öncesinde okuma mı ne yapıyomuş. değerlendirip bilgi vericeklermiş. hayırlı haberlerle arar inş

Canım hadi bakalım haberlerini bekliyoruz bebişlerine kavuş hemencik inşallah:)

Kızlar tüp bebek sürecinde kabizlik olayı için napicaz daha doğrusu benimki kabizlik ta değilde ayıptır soylemesi yaparken zorlanıyorum incir kuru kaysi yiyorum ama nekadar yeterli bilemedim. Hemşire bi sürüp var adını verelim ondan için dedi acaba bi zararı olurmu ki o suruptan alıp içmeye başlasam transfer sonrası şurubu adını bilmiyorum olan sormadım buarada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…