2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

İnşallah canm inşallah öyledir. Dr karından rahime baktı bişey yok dedi iyi dedi. şimdi kan testimi verdim yarın sabah birdaha gelmeyeyim diye dr rumda istemişti. bide idrara bakıcaklar 2 saat sonra çıkıcak duanızaa ihtiyacım var. Ya şafi çekin hepimizin niyetine olsun inşallah
Tatlım benim içini rahat tutmaya çalış. 2 saate güzel haber alalım inşallah. Test günün yarın mıydı?

Tatlım benim içini rahat tutmaya çalış. 2 saate güzel haber alalım inşallah. Test günün yarın mıydı?

Evet yarındı. Yanma şikayetim artınca geldim. lekelenmemde olmuştu şuan o yok ama yanma devm ediyor dr rahimde bişey dedi inşallah bakalım tahliller nasıl çıkıcak.

İnşallah canm inşallah öyledir. Dr karından rahime baktı bişey yok dedi iyi dedi. şimdi kan testimi verdim yarın sabah birdaha gelmeyeyim diye dr rumda istemişti. bide idrara bakıcaklar 2 saat sonra çıkıcak duanızaa ihtiyacım var. Ya şafi çekin hepimizin niyetine olsun inşallah
Canım Allah yüzüne bakar inşallah guzel haberler verirsin bize. dua ettim senin icin :dua:

dediğim gib aslında hocanın tutumundan ve hastaneden çok memnunum. ilk deneme başarısız olunca 2. deneme öncesi araştırılması gerekenleri araştırdı ama hitereskopi olmadım mesela. Ben 22 yumurtadan geriye hiç iyi kalmaması benim aklımda soru işareti yartıyor acaba labaratuvarda mı sorun var diyorum. Ya da iğnelerden dolayı çok yumurtluyorum ve yumurtanın kalitesi mi düşüyor diye düşünüyoru. 22 taneyi çöpe atmak yerine 10 tane olsun daha kaliteli olsun. ben bunu hocaya söylüyorum ama çok fazla yumurtlamak yumurtanın kalitesini etkilemez diyor. Arkadaşım centruma gitti ve ordaki hoca daha farklı bir yöntem uyguladı onun için bu denemeyi orda yapsam diye düşünüyorum.
canım ilk tüp bebeğimde 28 yumurta olmuştu benim de. 28 yumutanın 3 tanesi birinci kalite olarak üçüncü güne ulaşmıştı. yani sayı kaliteyi etkilemiyor. mesala şimdi de 11 yumurtadan sadece ikisi 5. güne gelebildi. ama tabi 22 yumurtadan sıfır olması biraz tuhaf. bunu hiç duymadım, bir sıkıntı var gibi geldi. (seninle ilgili bir sıkıntı değil tabi, merkezle ilgili)eğer merkezi değiştirirsen mutlaka iki deneme yaptığın yerden, iki tedavin ile ilgili her belgeyi al. yok derlerse bile yumurtalarla ilgili raporları bilgileri, tüm kan testlerinin sonuclarını tüm tahlilleri iste. bazen o bilgiler yeni bir merkeze gittiğinde cok faydalı oluyor.

X