2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

IMG_2917.JPG
Negatif den kaç ay sonra hamile kaldın canım? herhangi bişey yaptın mı kür falan?
Mart ayında negatif aldım ağustos ayında kaldım. Beslenme şeklimi değiştirdim.
Kızartma yemedim Abur cubur yemedim çok sağlıklı beslendim. Dua etme şeklimi değiştirdim. Dualarımın kabul olmasını engelleyen günahlarım varsa önce onları affet Allah'ım diye dua ettim. Yemek yaparken çalışırken bişeylerle uğraşırken aklıma geldikçe sürekli inşallah hamileyimdir diye dua ettim. Birde bi dua var onu okudum. 7 gün sabah namazında

Kızlar çok isterdim sizlere o müjdeyi vermedi ama sakın kendinizi benimle kıyaslayıp üzülmeyin herkesin tedavisi farklıdır sizi bu yolda etkilemek istemiyorum ALLAHIM sizlere hayırlı haberi almayı nasip etsin inşallah. Değerim 0,17 :KK43:

Kızlar çok isterdim sizlere o müjdeyi vermedi ama sakın kendinizi benimle kıyaslayıp üzülmeyin herkesin tedavisi farklıdır sizi bu yolda etkilemek istemiyorum ALLAHIM sizlere hayırlı haberi almayı nasip etsin inşallah. Değerim 0,17 :KK43:
Hakkinda hakkimizda hayirlisi canim.ne diyelim. elimizden geleni yapiyoruz..gerisi takdiri ilahi

Yarın tam 9 günüm doluyordu canm kısmet benim en çok üzüldüğüm şey tutmaması değil dr rumuzun yumurtaları erken toplayıp az emriyo elde etmesi. Tranfer edilecek emriyom yok şuan

Arkadaşım 2 aşılama 2 tüp bebek geçmişim var benim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama sabret, sabredin umudunuzu asla kaybetmeyin ben can-ı gönülden inandım bir gün olacağına ve Rabbim nasip etti hamdolsun 5 yıllık evliyim ben. Ve şimdi düşünüyorum öyle bir zamanda geldi ki bunu anlatmanın imkanı Yok Rabbimiz ölçmüş tartmış herşeyi. Umut olur inşallah sizlere de. Hep bana anlatırlardı çok uzak gelirdi bana. Sabredin arkadaşlar Rabbim nasip eder inşallah Dualarım sizler için

Ama hayır yaaa :KK61:çok umitliydim ben :110: Allah'ım dayanma gücü versin. Hayırlısı...

Eki Görüntüle 1903389
Mart ayında negatif aldım ağustos ayında kaldım. Beslenme şeklimi değiştirdim.
Kızartma yemedim Abur cubur yemedim çok sağlıklı beslendim. Dua etme şeklimi değiştirdim. Dualarımın kabul olmasını engelleyen günahlarım varsa önce onları affet Allah'ım diye dua ettim. Yemek yaparken çalışırken bişeylerle uğraşırken aklıma geldikçe sürekli inşallah hamileyimdir diye dua ettim. Birde bi dua var onu okudum. 7 gün sabah namazında
Çok saol canım yazdıklarını uyguluycam inşallah bende hamile kalırım gerek kalmadan

Kesinlike ümüdim var YARADAN varsa ümüt olmaz olurmu günah. Hepinizden ALLAHIM razı olsun kızlar. birazdan eşim gelicek bakalım nasıl bir karar alıcaz ben herşeyi oluruna bıraktm isterse hemen birdaha denerim isterse hiç yaptırmam hayat neyi gösterirse önce ALLAHA sonra zamana bırakıyorum. çok üzgünüm ama sizlerde yol gözleyen anne adaylarısınız sakın bizim gibi olumsuz sonuç alanları düşünüpte stres yapmayın bizimde olmazmı acaba diye düşünmeyin sakın. ALLAH dileseydi hiçbirşey engel olmazdı. Demekki yiyecek ekmeği yokmuş yavrumun tututamadı inşallah daha sağlıklı günlerde tekrar biraraya geliriz.

Bugün ikimizinde negatif sendemi 17 sinde transfer olmuştun canım, ikimizde kendimizi toparlamalıyız dünyanın sonu deil demekki daha zamanı gelmedi canım sabredip bekliycez :KK43:

Kesinlike ümüdim var YARADAN varsa ümüt olmaz olurmu günah. Hepinizden ALLAHIM razı olsun kızlar. birazdan eşim gelicek bakalım nasıl bir karar alıcaz ben herşeyi oluruna bıraktm isterse hemen birdaha denerim isterse hiç yaptırmam hayat neyi gösterirse önce ALLAHA sonra zamana bırakıyorum. çok üzgünüm ama sizlerde yol gözleyen anne adaylarısınız sakın bizim gibi olumsuz sonuç alanları düşünüpte stres yapmayın bizimde olmazmı acaba diye düşünmeyin sakın. ALLAH dileseydi hiçbirşey engel olmazdı. Demekki yiyecek ekmeği yokmuş yavrumun tututamadı inşallah daha sağlıklı günlerde tekrar biraraya geliriz.
Canım benim ne güzel dilekler bunlar. Rabbim tekrar ümitlenmeni nasip etsin inşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun :KK43:

Yarın tam 9 günüm doluyordu canm kısmet benim en çok üzüldüğüm şey tutmaması değil dr rumuzun yumurtaları erken toplayıp az emriyo elde etmesi. Tranfer edilecek emriyom yok şuan
Seninki yine erken toplamış benim doktor 9 yumurtadan sadece 4 tane aldı halbuki ben onları büyütene kadar neler çektim incir kürleri falan benimde Dondurulmuş yok canım başlayınca sil baştan başlıycaz

X