2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Kızlar nolur yardım edin biran korkular içerisine girdim inşallah kötü birşey olmaz dünden beri çok ama çok afedersiniz o bölgemde inanılmaz bir yanma başladı gittikçede artıyor az önce lavoboya gittimde sanki açık pembemsi çok az sıvı gördüm. Hemde çok azı çektim. Bu yanmaların sebebi nedir. :KK43: :KK43: :KK43:

Yeniden başlama gücü var ama maddi olarak güç kalmadı canım hayırlısı bi kaç sene bekliycez artık inşallah kendiliginden gelir hiç sanmıyorum ama hayırlısı olsun
bende seni merak ediyordum üzüldüm çok :KK43: hakkında hayırlısı olsun benim de negatif. Ben yeni merkez bakıyorum aslında aklımda bi yer var ama yine de kk daki arkadaşlara da danışıyorum. rezerv azlığı varsa bence ara verme ileride olması daha da zor olur. maddi imkanları zorla derim. İnşallah son negatifimiz olur, Allah sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip eder.

bende seni merak ediyordum üzüldüm çok :KK43: hakkında hayırlısı olsun benim de negatif. Ben yeni merkez bakıyorum aslında aklımda bi yer var ama yine de kk daki arkadaşlara da danışıyorum. rezerv azlığı varsa bence ara verme ileride olması daha da zor olur. maddi imkanları zorla derim. İnşallah son negatifimiz olur, Allah sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip eder.
Biraz bekliycem canım olursa olur napalım ocak ayından beri ugraşıyorum bitkisel şeylerle ugraşamcam birazda nasip kısmet artık

b

Ben onu bulamadım ya, bilseydim ona giderdim. Ben 2009 kasım ayında mayaya gitmiştim. o zaman orası tamamen osman hocaya ait olan bir merkezdi. güzel bir düzen kurmuşlardı. benim tedavi sürecim cok güzel gecmişti. mayaya gitmeden önce iki aşılama olmuştum. osman hoca aşılama tedavimi, tahlillerimi inceledi. başka tahliller de istedi ve sonunda bize yüzde 70 ihtimalle bu denemede cocugunuz olur dedi. kısa protokol uygulandı. bir de o zaman yeni olan macs diye bir yöntem vardı, spermler için. o yöntem de kullanıldı. merkez temizdi, lab. iyiydi. yumurta toplamadan sonra yapılan takipte yumurtaların fotoğraflarını dahi size verip hücreleri göstererek açıklıyorlardı. hala oğlumun 8 hücreli fotoğrafını saklarım :KK70: hastaları bilgilendirlerdi her dakika ki bu cok hoşuma giden birseydi. ama şimdi sen, aynı doktora gitsen de merkez farklı, politikaları farklı... o yüzden içine siniyor mu ona göre karar ver. iki kere tutmama sebepleri çok iyi araştırıldı mı, başka merkeze gitsen değişecek bir uygulama olacak mı? pek çok şeyi iyice düşünmen lazım. sizdeki problemler üzerine uzmanlaşmış merkezler var mı bir de onu araştırmalısın.
dediğim gib aslında hocanın tutumundan ve hastaneden çok memnunum. ilk deneme başarısız olunca 2. deneme öncesi araştırılması gerekenleri araştırdı ama hitereskopi olmadım mesela. Ben 22 yumurtadan geriye hiç iyi kalmaması benim aklımda soru işareti yartıyor acaba labaratuvarda mı sorun var diyorum. Ya da iğnelerden dolayı çok yumurtluyorum ve yumurtanın kalitesi mi düşüyor diye düşünüyoru. 22 taneyi çöpe atmak yerine 10 tane olsun daha kaliteli olsun. ben bunu hocaya söylüyorum ama çok fazla yumurtlamak yumurtanın kalitesini etkilemez diyor. Arkadaşım centruma gitti ve ordaki hoca daha farklı bir yöntem uyguladı onun için bu denemeyi orda yapsam diye düşünüyorum.

Kızlar nolur yardım edin biran korkular içerisine girdim inşallah kötü birşey olmaz dünden beri çok ama çok afedersiniz o bölgemde inanılmaz bir yanma başladı gittikçede artıyor az önce lavoboya gittimde sanki açık pembemsi çok az sıvı gördüm. Hemde çok azı çektim. Bu yanmaların sebebi nedir. :KK43: :KK43: :KK43:
Canim sen hemen hemsireni doktorunu ara onlar sana bi ilac bsi verrler

Opudan sonra ilac kullandinizmi. iltihap filan olmamistir dimi..

Biraz bekliycem canım olursa olur napalım ocak ayından beri ugraşıyorum bitkisel şeylerle ugraşamcam birazda nasip kısmet artık
Canm nasibimiz kismetimiz oyleymis senn kacinci negatif bak sunu yap adetn bitmeye yakin 7 gun boyunca gunes battiktan sonra ama aksam ezani okunmadan 21 tane ya musavvir cek bende bugn son gnum umudumuz dua hayirlisiyla

Canm nasibimiz kismetimiz oyleymis senn kacinci negatif bak sunu yap adetn bitmeye yakin 7 gun boyunca gunes battiktan sonra ama aksam ezani okunmadan 21 tane ya musavvir cek bende bugn son gnum umudumuz dua hayirlisiyla
Daha ilk transferim di canım 2 tane de iptalim var,sürekli dua ediyorum canım rabbim ne zaman verirse artık

X