b
Ben onu bulamadım ya, bilseydim ona giderdim. Ben 2009 kasım ayında mayaya gitmiştim. o zaman orası tamamen osman hocaya ait olan bir merkezdi. güzel bir düzen kurmuşlardı. benim tedavi sürecim cok güzel gecmişti. mayaya gitmeden önce iki aşılama olmuştum. osman hoca aşılama tedavimi, tahlillerimi inceledi. başka tahliller de istedi ve sonunda bize yüzde 70 ihtimalle bu denemede cocugunuz olur dedi. kısa protokol uygulandı. bir de o zaman yeni olan macs diye bir yöntem vardı, spermler için. o yöntem de kullanıldı. merkez temizdi, lab. iyiydi. yumurta toplamadan sonra yapılan takipte yumurtaların fotoğraflarını dahi size verip hücreleri göstererek açıklıyorlardı. hala oğlumun 8 hücreli fotoğrafını saklarım
hastaları bilgilendirlerdi her dakika ki bu cok hoşuma giden birseydi. ama şimdi sen, aynı doktora gitsen de merkez farklı, politikaları farklı... o yüzden içine siniyor mu ona göre karar ver. iki kere tutmama sebepleri çok iyi araştırıldı mı, başka merkeze gitsen değişecek bir uygulama olacak mı? pek çok şeyi iyice düşünmen lazım. sizdeki problemler üzerine uzmanlaşmış merkezler var mı bir de onu araştırmalısın.