- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.041
cadiprensesi merak ettim. inşallah güzel sonuç almıştır .
Negatif kızlar sabah erkenden gittim hastaneye kanı verdim laboratuvarı su basmış saat 3 e kadar çıkmadı sonuçAkşam oldu hatundan haber yokkayboldu inşallah kötü birşey yoktur zaman geçiyor neden bu kadar sessiz kaldın canım inşallah iyisindir. @@cadiprensesss
Rabbim sana ve eşine sağlık, güç kuvvet versin..Negatif canım
canım allah sabır versin öncelikle, negatif olmasına üzüldüm gerçekten. ama bu işte pozitif olduğu kadar negatif de oluyor maalesef.. negatif haklarımı harcadım geriye pozitif sonuç almak kaldı diye düşün, pes etme. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla yavruların olur. içinde bir gün anne olacağına inancın tam ise bu mutlaka gerçek oluyor.Negatif kızlar sabah erkenden gittim hastaneye kanı verdim laboratuvarı su basmış saat 3 e kadar çıkmadı sonuç
Negatif kızlar sabah erkenden gittim hastaneye kanı verdim laboratuvarı su basmış saat 3 e kadar çıkmadı sonuç
Canm ne desem bilemiom bu aşamaya bile gelmek senin için güzeldi inşallah bi sonrakine de pozitif sonucu alicaksinKızlar negatif
Kızlar negatif
Kızlar embriyolog aradı 12 yumurtamdan 9 tanesi döllenmiş yarın tekrar arayıp bilgi vericeklermis
Aminnn canım öyle tabiki hayırlısı bakalımRabbim sana ve eşine sağlık, güç kuvvet versin..
Aminn canım bu tedaviden çok umutluydum ama yine negatifi gördüm olacagınada umutlarım azalıyorcanım allah sabır versin öncelikle, negatif olmasına üzüldüm gerçekten. ama bu işte pozitif olduğu kadar negatif de oluyor maalesef.. negatif haklarımı harcadım geriye pozitif sonuç almak kaldı diye düşün, pes etme. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla yavruların olur. içinde bir gün anne olacağına inancın tam ise bu mutlaka gerçek oluyor.
Canım benim hem rezervim az hemde yumurta kalitesizliği var transferin olması bile bi mucizeydi demekki nasipde yokmuş hayırlısı böyleymişCanım benim herşeyin hayırlısı olsun demekki nasibi yokmuş durmak yok yola devam inşallah imkanın ve emriyon vardır sakın üzme kendini nolur tutunsa bile ileride gidecekmiş erken olması daha iyi senin sağlığın için. umudunu kaybetme sakın. Sağlığın olduğu sürece birdaha yaptırırsın inşallah onada gerek kalmaz ALLAH mucizeni en kısa zamanda göndersin.
İnşallah canım biraz ara verip kendim bişeyler deniycem olursa olur olmazsa da elden bişey gelmiyorCanm ne desem bilemiom bu aşamaya bile gelmek senin için güzeldi inşallah bi sonrakine de pozitif sonucu alicaksin
Yeniden başlama gücü var ama maddi olarak güç kalmadı canım hayırlısı bi kaç sene bekliycez artık inşallah kendiliginden gelir hiç sanmıyorum ama hayırlısı olsunçok üzüldüm gerçekten tesellisi yok maalesef ama Allah sana yeniden başlama gücü sabrı umudu versin. her şey nasip. elbet bir gün olucak ama zamanı var her şeyin. biz ne kadar uğraşırsak uğraşalım sonucu değiştiremiyoruz maalesef ama hiç bir şey yapmadan da olmuyo. Allah en yakın zamanda yüzünü güldürsün inş.
İnşallah canmm hayrlisiyla kaliteli kaliteli devam ederler inşallah senin transfer yarında demi canm kaci 1.kalite kaci 2.bişey dediler mi sanamaşallah canım Allah aynı sayıda devam etmelerini nasip etsin inş
İnşallah canmm hayrlisiyla kaliteli kaliteli devam ederler inşallah senin transfer yarında demi canm kaci 1.kalite kaci 2.bişey dediler mi sana
Canim ya gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum vardır bir hayır diyelim belki kendiliğinden oluverir belli mi olur inancını kaybetme lütfenKızlar negatif
Sadece 12 tanenin 9u döllendi dediler ama bence yarın arayıp cuma transfer diyebilirler tahminimyarın olucak canım.. ama kalıteyle ılgılı bılgı vermedıler. bugun gelısımın ortası olarak gecıyomus bugunu de gecerlerse kalıteyle ılgılı bılgı verebılırız dedıler anlamadım pek ama gelısımlerı ıyı gıdıyo dedı o da bana yettı :) sana bısı soyledıler mı pekı transfer gununle ılgılı
Sadece 12 tanenin 9u döllendi dediler ama bence yarın arayıp cuma transfer diyebilirler tahminim
Evet cuma 3.gün oluo inşallah canımm yarın dahada kesinleşir gerçi transfer gunu3. gun mu oluyo ozaman senın aramızda bı gun olucak o zaman pespese guzel haberlerımızı alalım ıns
Canim merhaba transfer degil. opu vardi. 7 yumurta toplanmis..bakalim yarin nolcakedosko canım bugun transferın vardı ıns ıyı gecmıstır.
Canim merhaba transfer degil. opu vardi. 7 yumurta toplanmis..bakalim yarin nolcak
Insallah..transfer gunude cabucak gelsin.benım aklım transferım de ya ondan karıstırmısımsuper canım hayırlısıyla hepsı dollenır ıns
Canim uzuldum. canin sagolsun.Kızlar negatif