-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.001
Randevu sistemi neden var o zamannnHulusi bey doktorum evet c
co yoğun sabah 7 de ilk giden sıraya adını yazdırıyor doktor gelince de o sıraya göre alıyor ben ilkinde 3 günde bir yumurta,takibi yaptı sonra opu 3. Günde transfer yaptı çok yoğun olduğu için herşeyi her defasında soruyorum ben ilaçları vs
Ben onu bulamadım ya, bilseydim ona giderdim. Ben 2009 kasım ayında mayaya gitmiştim. o zaman orası tamamen osman hocaya ait olan bir merkezdi. güzel bir düzen kurmuşlardı. benim tedavi sürecim cok güzel gecmişti. mayaya gitmeden önce iki aşılama olmuştum. osman hoca aşılama tedavimi, tahlillerimi inceledi. başka tahliller de istedi ve sonunda bize yüzde 70 ihtimalle bu denemede cocugunuz olur dedi. kısa protokol uygulandı. bir de o zaman yeni olan macs diye bir yöntem vardı, spermler için. o yöntem de kullanıldı. merkez temizdi, lab. iyiydi. yumurta toplamadan sonra yapılan takipte yumurtaların fotoğraflarını dahi size verip hücreleri göstererek açıklıyorlardı. hala oğlumun 8 hücreli fotoğrafını saklarımBenim şuanki doktorum Osman Denizhan Özgün medicanada çalışıyor kendisi. Sen hocadan memnun muydun? Aslında ben çok çok memnunum elinden gelen herşeyi yaptı yapıyorda. İlki tutmayınca herşeyi araştırdı ona göre ilerledi ama yine tutmadı. 2. De tutmayınca değiştirsem diye düşündüm. Bir de ben süreci çok zor yaşadım. Osman hocada tedavi olduğunda sen süreci Nasıl yaşadın zor mu kolay mı?
Son günler neden geçmez yahuu.Yarın için dua belkiyorum hanımlar sizden. Yolun sonuna geldm.
Çok heyecanlı canım ya Allah gönlüne göre verir inş. pozitif haberler getir bize
Aynen öyle ya bu güne kadar zaman geçsin diye umursamamaya çalışıyorsun ama bu son gün acayip bişey oluyo. Çokta fazla umutlanmak istemiyorum hayırlısı olsun inşallaaaahhhh. Hepimiz için. senin ne zaman canım günün.
Canm sana yumurtalari aldıktan sonra antibiyotik verdiler sanırım banada verdiler 4 gün kullan dediler ama benm anlamadigim transfer günü de kullanicakmiyiz onu sen kullancanmi embriyo ya zarar vermez ilaçYa kızlar ben tam bi ilaç içme özürlüsüyüm. Estrofem i sabah içmedim. Aksamdan antıbıyotıgımı cantama atmısım ama estrofemi unutmusum
Ben daha bebişlerimi almadım canım. Allah izin verirse yarın buyuk ıhtımalle transfer günüm. İyi sabretmişsin canım idrar testi yaptın mı hiç?
Canm sana yumurtalari aldıktan sonra antibiyotik verdiler sanırım banada verdiler 4 gün kullan dediler ama benm anlamadigim transfer günü de kullanicakmiyiz onu sen kullancanmi embriyo ya zarar vermez ilaç
Ayy hadi inşallah hayırlısı olsun sımsıkı tutunsunlar inşallah sana canımm. Hayır hiç yapmadım dr rum 9 gün test istemeseydi 10 gün sonra yapardım hatta tahlilimi.
amın canım ıns. hayırlısı neyse o olsun. 5. gun embriyosu o zaman dimi
Hangi gün toplandı
benım pazartesi toplandı canım. bana 3. gun embrıyosu transfer edıcekler sanırım. ben senınkını sormustum 5. gun embrıyosu mu dıye :)
canım o jelin tortusu korkmaSelam kızlar az önce labobaya gittim afedersiniz çok az ıkınarak lavobo ihdiyacımı gördüm peçete ile silindim o an küçümencik kan pıhtısı ve beyaz bi zar gelmiş sizce embriyo tutmadımı o mu geldi 4.gün lütfen bişey söyleyin
kızlar bugün aradılar 6 tanesi hala sağlam duruyor çok şükür yarın 3.gün 3 tane emriyo çok iyi kalitede 5.güne gidebilir dedi 3 taneside orta kalitenin üzerinde onlarda iyi dedi.Yarın sabah bakarak tekrar karar vericek ya yarın öğleden sonra transfer yada 5.güne gidicez inşallah.