2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

bende bugün işe başladım cnm zaten kendi hastanemde olduğum için yarın olursa üst kata çıkıcam sadece :)
maşallah seninle aynı gün olmuştuk dimi.Aslında varya 5.gün 3.gün diye birşey yokmuş hepsinin tutma oranı aynıymış sadece şans nasibimizde ne varsa onu yaşıycaz cnm

Evet jel kullanıyorum onlarda vardı evet inanın ağlamaktan bi oldum sönmüş embriyo diye düşündüm tutmadı 4. Gün bugün iki embriyo yerleştirdiler
yok cnm korkma jelin tortusu o benimde daha transferim gerçekleşmedi ama jeli şimdiden kullandırdıkları için benden de geliyor öyle şeyler içini ferah tut dinlen kabak çekirdeği ananas suyu ve avakado ye

senın ısın kolay o anlamda ya calısırken bı kosu transferını yaptırırsın ne guzel :)

evet canım aynı gun toplandı yumurtalar. pozıtıf haberlerımızı de aynı gun alırız ıns.

3 ve ya 5. gun dedıgın gıbı tamamen Allahın taktırı yoksa degısen bısı yok. olucaksa her turlu olucak.

nazlieylul Evet çok etkili iki besin tranferden sonra bolca tüketin. Ben kabak çekirdeğide tüketiyorum... Ananas'ta migrosta indirime girmişti kız kardeşim 6 tane aldı her gün onuda tüketiyorum. İnşallah sımsıkı tutunmalarını sağlar.

inş cnm rabbim bağışlasın.

opu olan kızlar benım bugun 3. gunum olmasına ragmen arada bıcak saplanır gıbı agrılarım oluyo. bıde ben de vajınal jel kullanıyorum peceteye mınık mınık kahverengı kalıntılar gelıyo.

opu olan kızlar benım bugun 3. gunum olmasına ragmen arada bıcak saplanır gıbı agrılarım oluyo. bıde ben de vajınal jel kullanıyorum peceteye mınık mınık kahverengı kalıntılar gelıyo.

Çok normal canm ağrılar olur üşütmemeye dikkat et ayaklarını özellikle çok sıcak tut. O kalındılar da normal canm jelden oluyor içini temizliyor.

kızlar dayanamadım aradım hastaneyı embrıyolog ıslemdeydı. baska bırıyle gorustum. dr um hep 5. gune kadar gıtmesı onemlı bızım ıcın dıyodu neden 3. gun transferı yapılıcak dedım kız da gelısımlerı ıyı gıdıyo beklemeye gerek yok dedı ıcım rahatladı valla. 3 ü de duruyo maşallah nur topu gıbı 3 tane bebek adayım var

Maşallah canım ALLAH o nupularını kucağına almayı naip etsin inşalla.

MAŞALLAH, güzel sonuçlar alırsın umarım. kaç embriyo transfer edecekler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…