- 5 Eylül 2015
- 537
- 408
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.021
Evet jel kullanıyorum onlarda vardı evet inanın ağlamaktan bi oldum sönmüş embriyo diye düşündüm tutmadı 4. Gün bugün iki embriyo yerleştirdilercanım o jelin tortusu korkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet jel kullanıyorum onlarda vardı evet inanın ağlamaktan bi oldum sönmüş embriyo diye düşündüm tutmadı 4. Gün bugün iki embriyo yerleştirdilercanım o jelin tortusu korkma
bende bugün işe başladım cnm zaten kendi hastanemde olduğum için yarın olursa üst kata çıkıcam sadece :)masallah canım ne guzel aynen devam ederler ıns. benım de benı bekleyen 3 adayım var :) bugun daha aramadılar gercı ama dun aradıklarında yarın ogleden sonra transferınız olabılır demıslerdı. sabah haber verıceklermıs. benım de kafam karıstı sımdı. bugun ıse basladım yarın da gıdıyım mı ıse bılemedım.
yok cnm korkma jelin tortusu o benimde daha transferim gerçekleşmedi ama jeli şimdiden kullandırdıkları için benden de geliyor öyle şeyler içini ferah tut dinlen kabak çekirdeği ananas suyu ve avakado yeEvet jel kullanıyorum onlarda vardı evet inanın ağlamaktan bi oldum sönmüş embriyo diye düşündüm tutmadı 4. Gün bugün iki embriyo yerleştirdiler
bende bugün işe başladım cnm zaten kendi hastanemde olduğum için yarın olursa üst kata çıkıcam sadece :)
maşallah seninle aynı gün olmuştuk dimi.Aslında varya 5.gün 3.gün diye birşey yokmuş hepsinin tutma oranı aynıymış sadece şans nasibimizde ne varsa onu yaşıycaz cnm
inş cnm rabbim bağışlasın.nazlieylul Evet çok etkili iki besin tranferden sonra bolca tüketin. Ben kabak çekirdeğide tüketiyorum... Ananas'ta migrosta indirime girmişti kız kardeşim 6 tane aldı her gün onuda tüketiyorum. İnşallah sımsıkı tutunmalarını sağlar.
opu olan kızlar benım bugun 3. gunum olmasına ragmen arada bıcak saplanır gıbı agrılarım oluyo. bıde ben de vajınal jel kullanıyorum peceteye mınık mınık kahverengı kalıntılar gelıyo.
kızlar dayanamadım aradım hastaneyı embrıyolog ıslemdeydı. baska bırıyle gorustum. dr um hep 5. gune kadar gıtmesı onemlı bızım ıcın dıyodu neden 3. gun transferı yapılıcak dedım kız da gelısımlerı ıyı gıdıyo beklemeye gerek yok dedı ıcım rahatladı valla. 3 ü de duruyo maşallah nur topu gıbı 3 tane bebek adayım var
MAŞALLAH, güzel sonuçlar alırsın umarım. kaç embriyo transfer edecekler?kızlar dayanamadım aradım hastaneyı embrıyolog ıslemdeydı. baska bırıyle gorustum. dr um hep 5. gune kadar gıtmesı onemlı bızım ıcın dıyodu neden 3. gun transferı yapılıcak dedım kız da gelısımlerı ıyı gıdıyo beklemeye gerek yok dedı ıcım rahatladı valla. 3 ü de duruyo maşallah nur topu gıbı 3 tane bebek adayım var
Maşallah canım ALLAH o nupularını kucağına almayı naip etsin inşalla.
cadiprensesss canm pozitif haberlerini bekliyoruz
Kızlar negatifcadiprensesss naptin caniim hayırlı haberlerle gel inşallah
Negatif canımcadiprensesss ne yaptin canim?? Sonucun cikti mi?? Umarim güzel haberler almissindir ve mutluluktan yazmaya firsatin olmuyordur..
MAŞALLAH, güzel sonuçlar alırsın umarım. kaç embriyo transfer edecekler?