2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Birkaç gün yat kendini sıcak tut..agri kesici icmeni tavsiye ederim..çünkü ağrı epey oluyor..
Bugun ve yarın yatıcam carsamba işbası yapıcam battanıyenın altından cıkmıyorum ayagımda hep çorap var ama tuvalete bıle zor kalkıyorum bu kadar tahmın etmemiştim allahım inşallah bır daha yasamam bunları hıçbirini yaşamayız allahım nolur nasip et

Benden 4 tane toplanmasına ragmen ben de ayaga kalktıgımda agrım baya artıyo. Aynı senın gıbı battanıye altındayım yatarken de agrı hıssedıyorum ama cok rahatsız edıcı degıl
Ayaklarımı toplamadan yatamıyorum minoset içtim sımdı hafifledi ayıptır soylemesı tuvalete oturamıyorum bıle ❤️

İnş hepimizin son olsun suan 2. Acıyı düşünemiyorum
Bugun ve yarın yatıcam carsamba işbası yapıcam battanıyenın altından cıkmıyorum ayagımda hep çorap var ama tuvalete bıle zor kalkıyorum bu kadar tahmın etmemiştim allahım inşallah bır daha yasamam bunları hıçbirini yaşamayız allahım nolur nasip et
niye okdr olmuşki benim 24 tane toplanmıştı 2-3 saat hafif adet agrısı oldu okdr biraz dinlen agrı kesici al hafifler

Ondan ben de korkuyorum valla ama 4 tane toplanmıs esımın zaten morfolojısı hareketlılıgı kotu tutunup ıyı bı sekılde bolunmelerı bıraz hayal gıbı gelıyo bana. 4 taneden de fire verdiğimizi dusunursek 1 tane kalsa ne ala. O yuzden cok umutlu degılım ne olucaksa olucak. Allah istedikten sonra hersey olur. Meryem anamız nası erkeksız hamıle kalmıs Yeter ki Allah ol desin.
Hic oyle dusunme canim.. burda cok ornek gorduk. Iyi dusunelim iyi olsun

Belki hassas olabilirsin benim bi kaç kez wc ye gidince pembe kan gelmişti okdr ... agrı eşigim yüksek birazda .. neyse çok şükür atlatmışsın bebeğin için herşey onu düşün :KK66:
Aynen canım saol rabbim uğraşlrımzın sonucunu nasip etsin bize

Aa ne guzel bugunden bılgı vermısler sana masallah cok da guzel ıns aynı sayı da devam ederler. Bana da yarın bılgı verıcekler bakalım ne durumdalar
Ben kendım hastanede çalışıyorum cnm kendı hastanemde yaptırıyorum o yüzden aradılar sanırım sen ne zaman opu oldun

X