- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 38
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.881
Ben kendım hastanede çalışıyorum cnm kendı hastanemde yaptırıyorum o yüzden aradılar sanırım sen ne zaman opu oldun
Ben de bugun oldum canım. Evet sen sanslıymıssın o konuda :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendım hastanede çalışıyorum cnm kendı hastanemde yaptırıyorum o yüzden aradılar sanırım sen ne zaman opu oldun
Aaa aynı gün oldu demek hadi bakalım hakkımızda hayırlısıBen de bugun oldum canım. Evet sen sanslıymıssın o konuda :)
Aynılar zaten oda iyi gelirMinoset iç dediler suan geçti şükür
Önemli değil cnm yolun açık olsun elin boş dönme insallahTmm cnm ozaman çizik ile tüp bebek arasında bir adet olcak .. bu ay yapmıycak önümüzdeki ay adet olcam çizik atacak diğer ayda tüp bebek aralık sonunu bulur bende biraz dinlenmiş olurum bu sayede :) teşekkür ederim cnm Bnm
Bugun ve yarın yatıcam carsamba işbası yapıcam battanıyenın altından cıkmıyorum ayagımda hep çorap var ama tuvalete bıle zor kalkıyorum bu kadar tahmın etmemiştim allahım inşallah bır daha yasamam bunları hıçbirini yaşamayız allahım nolur nasip et
Kişiden kişiye değişiyor benim dün bile lekelenmem olmuştu. Bugün bile olabilir ama yarın itibariyle olmamalı dediler. Parol cidden iyi geliyor
Kanaman cok olursa,karninda şişkinlik ağrı olursa belirgin bir şekilde sıkıntın olursa ohss açısından düşünmelisin cnm..insallah olmaz. Birazcık ağrıyor ama dişini sık .inanki tedavinin en can yakan noktası opu islemi..bundan sonra transfer cok kolay geçecek,nasıl olduğunu anlamayacaksın bile..Anlamadım bende kanamamda oldu baya
Benim lekelerde kırmızı ya da pembe değildi şükür.Benim sadece opu.dan geldiğimde bi lekem olmuştu..sonra olmadı..
Bu arada yumurtası transfer edilecek arkadaşlara tavsiyem..transfer günü kokulu bişey sürmeyin şampuan dahil..kesinlikle bu önemli bir nokta..
maşallah canım. inşallah güzel bir şekilde ilerler..Muayenede de 10 taneydi hepsi alındı 2 tanesi küçük dedi 8 tanesini döllemiş emrıyolog aradı cnm
Ağrım ve lekelenmem gecti çok şükür yarın çalışırım cnm zaten transferden sonra 4/5 gün yatıcam en azından gıdıp işlerimi yoluna koyim gözüm arkada kalmasınKanaman cok olursa,karninda şişkinlik ağrı olursa belirgin bir şekilde sıkıntın olursa ohss açısından düşünmelisin cnm..insallah olmaz. Birazcık ağrıyor ama dişini sık .inanki tedavinin en can yakan noktası opu islemi..bundan sonra transfer cok kolay geçecek,nasıl olduğunu anlamayacaksın bile..
İnş cnm bAkalım bugun tekrar arıycaklarmaşallah canım. inşallah güzel bir şekilde ilerler..
ilk gün mü söylüyorlar kaç tanesi döllendi diye.İnş cnm bAkalım bugun tekrar arıycaklar
canım senin kan değerlerin nasıl? ben dün yine yaptırdım kan testini. son derece ümüdümü kaybetmiş ve olumsuz sonuca kendimi alıştırmıştım ki bu sefer sonuç 400 çıktı. doktor kendini toparlamışa benziyor dedi. çarşamba son bi kez daha kanda bakalım sonra ultrasonu bekliycez dedi. insallah yarın da değer yükselir. ama doktor bu gibi durumlarda çok ümitsiz olmayın. bazen beta hcg yavaş yükselebilir dedi.leftere09 cok merak ediyorum sonucunu insallah bana umut olursun
Cnm benim negatif.eylul ayinda 10.gun 16 cikti 12.gun 8.olmadi yani.canım senin kan değerlerin nasıl? ben dün yine yaptırdım kan testini. son derece ümüdümü kaybetmiş ve olumsuz sonuca kendimi alıştırmıştım ki bu sefer sonuç 400 çıktı. doktor kendini toparlamışa benziyor dedi. çarşamba son bi kez daha kanda bakalım sonra ultrasonu bekliycez dedi. insallah yarın da değer yükselir. ama doktor bu gibi durumlarda çok ümitsiz olmayın. bazen beta hcg yavaş yükselebilir dedi.
Bu arada 5.gune giden kac embriyon vardi ve hakan bey kalite konusunda ne dedicanım senin kan değerlerin nasıl? ben dün yine yaptırdım kan testini. son derece ümüdümü kaybetmiş ve olumsuz sonuca kendimi alıştırmıştım ki bu sefer sonuç 400 çıktı. doktor kendini toparlamışa benziyor dedi. çarşamba son bi kez daha kanda bakalım sonra ultrasonu bekliycez dedi. insallah yarın da değer yükselir. ama doktor bu gibi durumlarda çok ümitsiz olmayın. bazen beta hcg yavaş yükselebilir dedi.
Merhaba.oncelikle gecmis olsun.MERHABA ARKADAŞLAR
BENDE 5 GUNDUR MERIONAL VE FEMARA KULLANIYORUM
TÜP BEBEK TEDAVISINE YENI BAŞLADIM
YASIM 32 VE UC SENELİK EVLİYİM İKİ DEFA KİMYASAL GEBELİK GECIRDIM 3 AŞILAMA OLDUM
TUP BEBEK MERKEZİNDE EN SON AMH TESTI YAPTILAR VE DEGERIM 0,14 CIKTI
BU DEGERE GORE ERKEN MENAPOZ VE DUSUK GEBELİK RİSKİ VERIYOR
SAĞ YUMURTALIĞIM DA HIC YUMURTA URETMIYOR
BIR SENE ONCE MYOM AMELIYATI OLDUM VE RAHIM DISI 9 ADET MYOM ALINDI
FAKAT DOKTORA REGLIMDE GITTIGIMDE TEDAVIYE BAŞLAMAK ICIN 4 ADET YUMURTAM VARDI
HEP MENOPOZ DIYIP HEM NASIL YUMURTAM OLUYOR
TABI UC HAFTA ONCESINDEN BIESTOREN KULLANMAYA BAŞLAMISTIM ACABA O MU HAREKETLENDIR DI
Ben zaten o hastanede çalışıyorum arkadaşlarım hepsı o yuzden dünde benı merakta bırakmadılar demın gene aradı 2 tane elemiş 6 tanesinin kalitesi gayet iyimişilk gün mü söylüyorlar kaç tanesi döllendi diye.
benimde yarın toplanacakta o yüzden soruyorum =)
Merhaba.oncelikle gecmis olsun.
Menopoza birden girilmiyor.bu bir surec.zamanla rezervimiz azaliyor tukeniyor ve menopoza giriyoruz.Ama bu 0.14 amh ile hamile kalamazsiniz demek degil.biraz zor olur ama iyi bir doktor ve takiple sonuc olumlu sonuc alinabilir.Allah yardimcimiz olsun.