2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canım nasıl çizik attılar ya histereskopi denilen şey bu mu.bi de transferden önce mi attılar çiziği
Yok cnm hisyerodkopi de kamera ile rahim içine bakılıyor bunda normal muayne gibi alttan spekulum taktı ve ince biseyle ordan parça aldı ben soekukumda zorlandım parça alırken hissetmedim çizik denilen o histeroskopu de oldum iki defa onun bitiminde de yapan varmış ama kasim da tüp bebeğe baslixaz bu ay attı cizigi

Evet bayiltmadi ya şu spekukum takılıyor ya transferde de takılan o çok canımi acitiyir benim kasiyorum giremiyor aslında çizik atarken pek hissetmedim o alet mahvedio ışte
Ya bana narkoz vercem dedi.. narkoz vermeside ayrı kasıyor vermemeside
Banada şimdi çizik atalım önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayalım dedi

Aynen canım ben de oyleyım ama konu anne olmak olunca akan sular duruyo. Yumurtalarım toplandı 6 taneden 4 tane toplanmıs. Buna da sukur. Olucaksa her turlu olucak. Allah dualarımızı kabul etsın ıns. Emeklerımızın karsılıgını almayı nasıp etsın:dua:
Gayet iyi 1 tanesi ile hamile kalınıyor :KK66:zor kısım geçmiş senin bundan sonrası beklemek zor oda geçer bi bakmışsın Doğuma gidiyorsun:)

Günaydın hanımlar idrar testi yapmaya devammm. Bugün 7. Günüm. İdrar testi yaptım yine :KK76::KK76: bu sefer pozitif.
Aaaa pozitif bu maşallaahhh,cok da belırgın:)))) tebrık ederıımmm:))),hergun test sonuclarını gonderır misin? Gun be gun izleyelim süreci,çok heyecanlı yaa:))) benım de transferım ayın 17sınde yapıldı,yrn sabah ben de yapıcam

Ya bana narkoz vercem dedi.. narkoz vermeside ayrı kasıyor vermemeside
Banada şimdi çizik atalım önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayalım dedi
Işte bana da attı çizik adet olunca da baslicak tüp bebeğe hakimizda hayırlısı spekulum takılırken zorlanmiyorsan gerisinde hiç bişey yok narkoza gerek yok ama hisyeroskopi yapacaksa narkoz verir çıkarken de çizik atıp çıkar cnm korkma nelere katlaniyoruz bu ne ki

Gayet iyi 1 tanesi ile hamile kalınıyor :KK66:zor kısım geçmiş senin bundan sonrası beklemek zor oda geçer bi bakmışsın Doğuma gidiyorsun:)

Ins canım ya bugun hazırlanırken de oyle dedım zaman gecse de bı an once bu hazırlıgı doguma gıtmek ıcın yapıyo olsam dıye :) cok umudun da yok ama Allahtan da umit kesilmez hayırlısı ne ıse o olsun. Her turlu sonuca alıstırıyorum kendımı. Cok hayal kurmuyorum. kotu haberler de alabılcegımı hatırlatıyorum kendıme. Her asaması zor ama ıgneler ılaclar vs atlatılıyo ama aklından cıkaramadıgın ıcın maalesef bedenden cok kafa yoruluyo. Allah hepımızın yardımcısı olsun

Işte bana da attı çizik adet olunca da baslicak tüp bebeğe hakimizda hayırlısı spekulum takılırken zorlanmiyorsan gerisinde hiç bişey yok narkoza gerek yok ama hisyeroskopi yapacaksa narkoz verir çıkarken de çizik atıp çıkar cnm korkma nelere katlaniyoruz bu ne ki
Cnm ben kimyasal gebelik geçiriyorum şuan ama kanamam bi kaç güne bitermiş doktor öyle dedi .. ben 1 ay dinlenilip diğer adetimle başlayalım dedim çünkü kimyasaldan sonra nezaman adet olacağımı bile bilmiyorum ... çiziği adetin kaçıncı günü atıyorlar ve o ay tüp bebek olmuyor demi diğer ayı bekliyoruz eğer öyleyse 3 ay geçmiş olcak tüp bebek yaptırmak için

Ins canım ya bugun hazırlanırken de oyle dedım zaman gecse de bı an once bu hazırlıgı doguma gıtmek ıcın yapıyo olsam dıye :) cok umudun da yok ama Allahtan da umit kesilmez hayırlısı ne ıse o olsun. Her turlu sonuca alıstırıyorum kendımı. Cok hayal kurmuyorum. kotu haberler de alabılcegımı hatırlatıyorum kendıme. Her asaması zor ama ıgneler ılaclar vs atlatılıyo ama aklından cıkaramadıgın ıcın maalesef bedenden cok kafa yoruluyo. Allah hepımızın yardımcısı olsun
Amin cnm Bnm .. erken test yapma ben bu son tüp bebekte erken test yapmanın zor oluşunu gördüm değer başta artmadı sonra düzgün arttı en son yine artmadı ve düştü ... okdr çok kan verdimki hem pskolojik hem bedenen yıprandım

Amin cnm Bnm .. erken test yapma ben bu son tüp bebekte erken test yapmanın zor oluşunu gördüm değer başta artmadı sonra düzgün arttı en son yine artmadı ve düştü ... okdr çok kan verdimki hem pskolojik hem bedenen yıprandım
:KK43:( cok üzüldüm:KK43:( geçmiş olsun
Aslında cok haklısın bu kadar sık test yapmamak lazım ama meraklı bekleyiş ınsanı bu hale getiriyor. Bazen kimyasal da olsa sadece bir kezcik çift çizgiyi görmeyi umut ediyorum(sonu ne olursa olsun razıyım) durum o derece umutsuz işte...
Çook öpüyorum seni minikgelin,inşallah bidahakinde çokkk güzel olucak herşey

:KK43:( cok üzüldüm:KK43:( geçmiş olsun
Aslında cok haklısın bu kadar sık test yapmamak lazım ama meraklı bekleyiş ınsanı bu hale getiriyor. Bazen kimyasal da olsa sadece bir kezcik çift çizgiyi görmeyi umut ediyorum(sonu ne olursa olsun razıyım) durum o derece umutsuz işte...
Çook öpüyorum seni minikgelin,inşallah bidahakinde çokkk güzel olucak herşey
Yok öyle deme emin ol daha üzücü
Sen daha iyisini düşün pozitif olsun sonu olup kucağına almak nasip olsun

Aaaa pozitif bu maşallaahhh,cok da belırgın:)))) tebrık ederıımmm:))),hergun test sonuclarını gonderır misin? Gun be gun izleyelim süreci,çok heyecanlı yaa:))) benım de transferım ayın 17sınde yapıldı,yrn sabah ben de yapıcam
Rabbim daim olacak bi gebelik nasip eder InsaaAllah bu sefer canim.. idrar testi yaptikca yüklerim.. pzt ye kadar gün gecnez yoksa..

Yok cnm hisyerodkopi de kamera ile rahim içine bakılıyor bunda normal muayne gibi alttan spekulum taktı ve ince biseyle ordan parça aldı ben soekukumda zorlandım parça alırken hissetmedim çizik denilen o histeroskopu de oldum iki defa onun bitiminde de yapan varmış ama kasim da tüp bebeğe baslixaz bu ay attı cizigi
Gecmis olsun tatlim.. kasima da az kaldi.. en güzeli en iyisi olsun InsaaAllah

D dehaaa _balprensesi_ _balprensesi_ kızlarr korkcak bişi yok. Sadece bildiğin ameliyata giriyosunuz o yüzden buna hazırlıklı olun. Çıkınca adet ağrısı gibi bi ağrı okadar. Anestezidende korkmuyosanız benim gibi hiçbişeycik yok

canım benimde çarşamba . valla ben de şimdiden korkuyorum :)

Canlarım korkulcak hiç bişi yok cok guzel uyuyosunuz valla uyandırmasalardı da bıraz daha uyusaydım keske dedım :KK70: gulerek cıkmısım amelıyathaneden :) sonrasında bıraz agrım oldu hafıf kanama falan ama oyle korkulcak bısı yok. Annem 15 dakka da geldın dedı. Ayıldktan sonrası sersem gıbı oluyosunuz ben hala oyleyım 2 gun rapor aldım. Sızde alın dınlenın bol bol

X