2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

D dehaaa _balprensesi_ _balprensesi_ kızlarr korkcak bişi yok. Sadece bildiğin ameliyata giriyosunuz o yüzden buna hazırlıklı olun. Çıkınca adet ağrısı gibi bi ağrı okadar. Anestezidende korkmuyosanız benim gibi hiçbişeycik yok

Aynen oyle korkulcak bısı yok. Ben opudan cok nası damar yolu actırcam dıye korkuyodum ıkı kere denedıler oyle buldular :KK70: ondan sonrasında bısı yok zaten ılacı verdıklerı gıbı basım dondu anında uyumusum

Aynen oyle korkulcak bısı yok. Ben opudan cok nası damar yolu actırcam dıye korkuyodum ıkı kere denedıler oyle buldular :KK70: ondan sonrasında bısı yok zaten ılacı verdıklerı gıbı basım dondu anında uyumusum
Ay o damar bulması benim hep el üstünden buluyolar oda çok acıtıyo bilirsiniz. Ben çok ağlamıştım opuds uyumadan narkoz fobim oluşmuştu geçen sene

Ay o damar bulması benim hep el üstünden buluyolar oda çok acıtıyo bilirsiniz. Ben çok ağlamıştım opuds uyumadan narkoz fobim oluşmuştu geçen sene

El ustu cok fena ya ılaclı emar cektırmıstım orda canım cok acımıstı bı de el ustunden kan aldırmak zorunda kalmıstı o yuzden ozellıkle kolumdan almaya calısın dedım ılkınde bulamadı ıkıncı de oldu. Zaten korkunca da bulamıyolar.

Cnm ben kimyasal gebelik geçiriyorum şuan ama kanamam bi kaç güne bitermiş doktor öyle dedi .. ben 1 ay dinlenilip diğer adetimle başlayalım dedim çünkü kimyasaldan sonra nezaman adet olacağımı bile bilmiyorum ... çiziği adetin kaçıncı günü atıyorlar ve o ay tüp bebek olmuyor demi diğer ayı bekliyoruz eğer öyleyse 3 ay geçmiş olcak tüp bebek yaptırmak için
Canım ben adetimin 19. Günündeydim çizik attığında adet olunca da tupe başlıcak yani şen ne zaman tüp bebek yaptiracaksan ondan önceki adetin yumurtlama döneminde çizik atıyor

Canım ben adetimin 19. Günündeydim çizik attığında adet olunca da tupe başlıcak yani şen ne zaman tüp bebek yaptiracaksan ondan önceki adetin yumurtlama döneminde çizik atıyor
Tmm cnm ozaman çizik ile tüp bebek arasında bir adet olcak .. bu ay yapmıycak önümüzdeki ay adet olcam çizik atacak diğer ayda tüp bebek aralık sonunu bulur bende biraz dinlenmiş olurum bu sayede :) teşekkür ederim cnm Bnm

canım benimde çarşamba . valla ben de şimdiden korkuyorum :)
Canım aslında acıya dayanikliyimdir ama bi tedirginlik var ister istemez biran önce transfer hatta olumlu sonuç aşamasına gelmek istiyorum:21:sen genel anesteziylemi olucaksn. Benm genel anestezi olmicak istemedm:ıslık:

Canım aslında acıya dayanikliyimdir ama bi tedirginlik var ister istemez biran önce transfer hatta olumlu sonuç aşamasına gelmek istiyorum:21:sen genel anesteziylemi olucaksn. Benm genel anestezi olmicak istemedm:ıslık:
Heyy nasıl genel anestezi istemedin aman diyim:KK43:

El ustu cok fena ya ılaclı emar cektırmıstım orda canım cok acımıstı bı de el ustunden kan aldırmak zorunda kalmıstı o yuzden ozellıkle kolumdan almaya calısın dedım ılkınde bulamadı ıkıncı de oldu. Zaten korkunca da bulamıyolar.
Napayımya delikdeşik olmaktansa tek seferde ordan alıyolar :KK43:(

Canlarım korkulcak hiç bişi yok cok guzel uyuyosunuz valla uyandırmasalardı da bıraz daha uyusaydım keske dedım :KK70: gulerek cıkmısım amelıyathaneden :) sonrasında bıraz agrım oldu hafıf kanama falan ama oyle korkulcak bısı yok. Annem 15 dakka da geldın dedı. Ayıldktan sonrası sersem gıbı oluyosunuz ben hala oyleyım 2 gun rapor aldım. Sızde alın dınlenın bol bol
Yok canim islemden degil. Sonuca yaklasiyoruz ondan korkuyorum :KK43:

Yok canim islemden degil. Sonuca yaklasiyoruz ondan korkuyorum :KK43:

Ondan ben de korkuyorum valla ama 4 tane toplanmıs esımın zaten morfolojısı hareketlılıgı kotu tutunup ıyı bı sekılde bolunmelerı bıraz hayal gıbı gelıyo bana. 4 taneden de fire verdiğimizi dusunursek 1 tane kalsa ne ala. O yuzden cok umutlu degılım ne olucaksa olucak. Allah istedikten sonra hersey olur. Meryem anamız nası erkeksız hamıle kalmıs Yeter ki Allah ol desin.

X