2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Arkadasim incir kurunu ne zaman uyguladin igneleri vururkenmi? Ne sekilde yaptin

Günaydın kızlar kontrolden cıktım p.tesi toplanıyo yumurtalar 6-8 arasında toplanıcaklar. Bi kaçtanesi 18mm olmuş diğerleri 16mm civarında. İnş kaliteli olurlar. Herşey olumlu ilerlerse transferim tahmını ne zaman yapılır sizce.

Yumurtalariniz kaliteli olur ve bölünmeleri güzel bir sekilde ilerleyip 5. güne ulasirsa cumartesi olur, 5. güne ulasamazsa ama bölünme yine devam ederse ve embriyolog 3. günü uygun görürse o zamanda persembe günü olur transferiniz.. InsaaAllah yumurtalarinizdan güzel haberler alisiniz ve hepsi 1. kalite olur..

topladıktan 5 gün sonra transfer olur canım.

yumurtalar günde kaç mm büyüyor acaba iğneyle. benim dün 13-11 filanlardı. ne zaman toplanır ki benimkiler

Arkadasim incir kurunu ne zaman uyguladin igneleri vururkenmi? Ne sekilde yaptin
Tedavide iğne kullanırken canım ama ultrasonda büyümediklerini gördükten sonra iğnenin 5. Günü başladım, yarım litre suyu kaynattım içine yıkadıgım 6 tane inciri elimle ikiye bölüp attım 15 dk kaynattım ☺

yumurtalar günde kaç mm büyüyor acaba iğneyle. benim dün 13-11 filanlardı. ne zaman toplanır ki benimkiler
Bende bugün Kontroldeym ama daha büyümesi brklenicekmis ben daha buyumuslerdir diye düşünmüştüm 12 flnmis büyüklük neden böle oldu acaba ben aşılama yaptirdigimda bile daha çabuk büyümüştü

Günaydın canım. Gözün aydın ne mutlu sana. Transferin muhtemelen perşembe yada cumartesi olur. 5.gün olursa cumartesi olur. Bende bekliyorum haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…