2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bende bugün Kontroldeym ama daha büyümesi brklenicekmis ben daha buyumuslerdir diye düşünmüştüm 12 flnmis büyüklük neden böle oldu acaba ben aşılama yaptirdigimda bile daha çabuk büyümüştü:KK43:
İlaçta kaçıncı günün canım? Kötü düşünme lütfen benimde çok hızlı büyümedi

Günde 1-2mm büyümesi bekleniyor canım 3-4gün sınra çatlatma iğnen olur sanırım.
ooo benim daha var o zaman . normal yumurtlama zamanına denk gelicek nerdeyse. yani 12-13. güne
bakalım yarın benimde kontrolüm var. ne kadar büyümüşler görücem :)

Yumurtalariniz kaliteli olur ve bölünmeleri güzel bir sekilde ilerleyip 5. güne ulasirsa cumartesi olur, 5. güne ulasamazsa ama bölünme yine devam ederse ve embriyolog 3. günü uygun görürse o zamanda persembe günü olur transferiniz.. InsaaAllah yumurtalarinizdan güzel haberler alisiniz ve hepsi 1. kalite olur..

amin canım inş :dua: çok saol bilgilendirdiğin için

Bende bugün Kontroldeym ama daha büyümesi brklenicekmis ben daha buyumuslerdir diye düşünmüştüm 12 flnmis büyüklük neden böle oldu acaba ben aşılama yaptirdigimda bile daha çabuk büyümüştü:KK43:
dr bir şey demediyse normal demekki canım. insan her ay bir olmuyor ki.
yani benimkilerde büyük değil o zaman. 9. gün çünkü 10-13 arasıydı. bakalım yarın 11. gün neler olmuş

ooo benim daha var o zaman . normal yumurtlama zamanına denk gelicek nerdeyse. yani 12-13. güne
bakalım yarın benimde kontrolüm var. ne kadar büyümüşler görücem :)

benimkiler bi anda depara kalktılar sanki sasırdım ben de şu an kucuğü 13 mm falan. senınkıler de gıttıgınde bı anda buyumus olabılırler. iğne dozların nasıl?

iğne dozunu değiştirdi mi peki? hem merak etme benimkilerde 2 günde baya büyüdü sende de öyle olabilir.

anladım sayısına görede değişir mi. bende çok fazla olmasından korkuyorum. ne diyolar hani ohss mi ne ondan olmayayım diye :KK43: :KK43:

ohss daha cok pco olanlarda oluyo yumurtası 20 den fazla olanda oluyo bildiğim kadarıyla. ben de cok korkuyodum oyle bısı olmasından ama dr zaten yumurta sayısını gorunce onu öngerebilir bence

X