- 9 Ocak 2015
- 7.687
- 5.981
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.621
anladım canım benim o kadar yok. saydığı en fazla 13 dü. pco yok bende ama. bilmiyorum.ohss daha cok pco olanlarda oluyo yumurtası 20 den fazla olanda oluyo bildiğim kadarıyla. ben de cok korkuyodum oyle bısı olmasından ama dr zaten yumurta sayısını gorunce onu öngerebilir bence
225 di dün 275 e çıkardı. merional vuruyorum bide öğlenleri. sabahları da lucrini.
Kızlar bugün 10. günüm sabah hastanede kan verdim , sonucu saat 1'de belli olucak , dua edin bana , kalbim yerinden çıkacak gibi
KIZLARRRRRRR HASTANEDEN ARADILAR , DEĞERİM 196 ÇIKMIŞ , SONUNDA HAMİLEYİM, BU MÜBAREK GÜNDE BU GÜZEL HABERİ ALDIM , RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
Canım gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok tebrik ederimKIZLARRRRRRR HASTANEDEN ARADILAR , DEĞERİM 196 ÇIKMIŞ , SONUNDA HAMİLEYİM, BU MÜBAREK GÜNDE BU GÜZEL HABERİ ALDIM , RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
Hayırlı olsun Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımızaKIZLARRRRRRR HASTANEDEN ARADILAR , DEĞERİM 196 ÇIKMIŞ , SONUNDA HAMİLEYİM, BU MÜBAREK GÜNDE BU GÜZEL HABERİ ALDIM , RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
inşallahdozun benden fazlaymıs ıns gıttıgınde senınkıler de buyumus olcak merak etme. lucrin ne için peki?
amin inşallah. hayırlı olsun canımKIZLARRRRRRR HASTANEDEN ARADILAR , DEĞERİM 196 ÇIKMIŞ , SONUNDA HAMİLEYİM, BU MÜBAREK GÜNDE BU GÜZEL HABERİ ALDIM , RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Darısı hepimizin basinaaaa hayrlisylaKIZLARRRRRRR HASTANEDEN ARADILAR , DEĞERİM 196 ÇIKMIŞ , SONUNDA HAMİLEYİM, BU MÜBAREK GÜNDE BU GÜZEL HABERİ ALDIM , RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
Aç daha iyi oluyo canım kana daha çabuk karışıyo günde bir defa yaptım hepsini içtim istersen ikiye bölebilirsin ama bence hepsini iç daha iyiAç tok farkediyomu sabahmı içtin günde kaç defa yaptn canim
Oooo hadi gözün aydın canım darısı hepimizin başına benimde çarşamba günü test tarihi hiç degişik lik farkettinmi kendindekızlar çarşamba günü 11.günümdü kan verdim.sonuç 570 çıktı çok şükür darısı isteyen herkese rabbim nasip etsin.
Beklemek çok heyecanlı biraz dinleniyorum biraz evde dolaşıyorum geçiyo zaman senin nasıl geçiyo canım, seninde mi test günün çarşamba :)cadiprensesss bekleme nasıl gidiyor?? Senin transferde ozt oldu değil mi? Bende pzt oldum.. heyecandan ölcem şimdiden..
Anladım canımm bende kendimi dinleyip duruyorum onun için sordum :) sana 2 tane mi transfer ettiler kan degerin 11. Güne göre yüksek ikiz gibi geldi bana :)sağolsın amin hayırlısıyla olur ihşallah seninde. hayır hiç bi değişiklik farketmedim olmadıda. sadece son 2-3 gün hafif kasıklarımda iğne şeklinde batmalar oldu. o da nadir gün içinde yani.
Heyecan korku hepsi var canım.. kendimi dinlememeye çalışıyorum ama bazen olmuyorBeklemek çok heyecanlı biraz dinleniyorum biraz evde dolaşıyorum geçiyo zaman senin nasıl geçiyo canım, seninde mi test günün çarşamba :)
Çok guZEL haberler bunlar maşşallahhhkızlar çarşamba günü 11.günümdü kan verdim.sonuç 570 çıktı çok şükür darısı isteyen herkese rabbim nasip etsin.