2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

ohss daha cok pco olanlarda oluyo yumurtası 20 den fazla olanda oluyo bildiğim kadarıyla. ben de cok korkuyodum oyle bısı olmasından ama dr zaten yumurta sayısını gorunce onu öngerebilir bence
anladım canım benim o kadar yok. saydığı en fazla 13 dü. pco yok bende ama. bilmiyorum.

sağolsın amin hayırlısıyla olur ihşallah seninde. hayır hiç bi değişiklik farketmedim olmadıda. sadece son 2-3 gün hafif kasıklarımda iğne şeklinde batmalar oldu. o da nadir gün içinde yani.

sağolsın amin hayırlısıyla olur ihşallah seninde. hayır hiç bi değişiklik farketmedim olmadıda. sadece son 2-3 gün hafif kasıklarımda iğne şeklinde batmalar oldu. o da nadir gün içinde yani.
Anladım canımm bende kendimi dinleyip duruyorum onun için sordum :) sana 2 tane mi transfer ettiler kan degerin 11. Güne göre yüksek ikiz gibi geldi bana :)

Beklemek çok heyecanlı biraz dinleniyorum biraz evde dolaşıyorum geçiyo zaman senin nasıl geçiyo canım, seninde mi test günün çarşamba :)
Heyecan korku hepsi var canım.. kendimi dinlememeye çalışıyorum ama bazen olmuyor maalesef benim test günüm ayın 31 de. 14. Güne verdi 12. Gün cumartesiye geliyor ce benim gittigim merkez hafta sonları kapalı olduğu için 14. Güne sarktı.. malasef yurtdışında olduğum için kafama esip istediğim yerde kan tahlilide yaptıramıyorum mecburen beklicem... ama idrar testi yapmayı düşünüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…