- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.541
Tşk edrim cvp için.. transferim yapıldı, bugün 3. Günüm, 6. Gün idrar testi yapmak istiyorum ozamana kadar atılmış olcak yani yapabilirim..bende 12 gün sürüyor etkisiama genelde 1 haftada atılıyor
aynen şans canım. ben aşılama yaptıdığımda burda 5 milyonla tutan oldu. 100 milyonla bizim tutmadı. 3-4 yumurtam olmasına rağmen. şansımız bol olsun inşallah =)sizin sayı hareketlilik süpermiş canım. inş olumlu sonucu alıcaksın merak etme. merkezlerde 250 mılyonun tamamına bakıp da morfoloji sıfır demedikleri için dr lar önemli değil diyorlar. belli bi sayıya bakıyolar sekilleri bozuksa o sayı üzerinden değerlendiriyolar. biz de sayı ve hareketlilik fazla olsaydı en azından içim daha rahat olurdu ama en son ki testte 5 mılyon altı cıktı. ama dediğin gibi olucaksa 1 tane de yetiyo sonuçta
canım ben testimi hiç görmedim doktorlar kontrol edip bu akşam dedi 2 tane çatlatma iğnesi oldum aynı anda. dünde yumurtalarım toplandı ve güzel haberler aldım şükür.Opu olan arkadaşlar bir şeyi merak ettim. e2 değeriniz kaç iken doktor catlatma ignesi verdi ve kaç yumurta toplandi?
ohhh masallah cok sevindim :) kac yumurta toplandi peki?canım ben testimi hiç görmedim doktorlar kontrol edip bu akşam dedi 2 tane çatlatma iğnesi oldum aynı anda. dünde yumurtalarım toplandı ve güzel haberler aldım şükür.
14 tane toplandı 11i olgun çıktı 9u döllenmiş şükür :)ohhh masallah cok sevindim :) kac yumurta toplandi peki?
Biten adetimin 21.günü lucrin ile başladım corasprin ve folik asit ile birlikte sonra 10 ekimde üzerine adet gördüm adetimin 3.günü gonolf'a başladım hala devam ediyorum sabah lucrin akşam gonolf yarın tekrar muayene olucam belli olucak opu günüSizin adet nezamandi iğneleri hangi gün kullanmaya başladın
hayirlisi olsun cnm insallah bunlardan en az 1ini bebegin olarak kucagina alirsin.14 tane toplandı 11i olgun çıktı 9u döllenmiş şükür :)
e2 nedir sonucum ne onu bile bilmiyorum ben :) çok araştırma kafan karışmasın.hayirlisi olsun cnm insallah bunlardan en az 1ini bebegin olarak kucagina alirsin.
benim de ilk denemede e2 2000 küsur biseydi 11 yumurta toplandi 8i döllendi. e2 ile yumurta arasindaki iliski kafama takildi bu aralar :)
canm bugün kaçıncı gün ignelerdeBiten adetimin 21.günü lucrin ile başladım corasprin ve folik asit ile birlikte sonra 10 ekimde üzerine adet gördüm adetimin 3.günü gonolf'a başladım hala devam ediyorum sabah lucrin akşam gonolf yarın tekrar muayene olucam belli olucak opu günü
bugün 24.günüm cnmcanm bugün kaçıncı gün ignelerde
Yanlış sordum sanırım adetin kaçıncı günü bugün öyle sorim:)bugün 24.günüm cnm
Valla ben bir sonraki gün uçak yolculuğu bile yaptım yani. Tutunca tutuyorGünaydınnnn.. canım yolculuk için benim dr bi sakınca görmüyor.. yapabilirsiniz demişti.. buraki bazı arkadaşlarda arabanın arkadında yolculuk yaptılar.. önemli olan senin içinin rahat etmesi.. yolculuk yapmak yada yapmamak. Seçim senin.
Yaptıktan sonra yakıyo evet, ama sabır kurtalacaksın merak etmeİyi akşamlar kızlar. Ya benım canımı bu yumurta baskılayıcı ıgne cok yakıyo. Vurulurken bısı yok ama sonrasında acayıp acıtıyo canımı.sıze de oyle oluyo mu
Yaptıktan sonra yakıyo evet, ama sabır kurtalacaksın merak etme
Canm iğneler içinde benm en sevmediğim o oldu yakıyo ama sonu mutlü pozitif olsunda önemli degilAy ınsallah canım sancı falan yapıyo bugun 7.gunum artık sabırla beklıyorum. Daha ıkı gun once korkulcak gıbı dııl dıyodum ama bu ıgneyle tanısınca fıkrım degıstısiz ne aşamadasınız?
Salı günü transferim oldu bekleme aşamasındayım, bakalım sonuç pozitif olur inşallah hepimizinAy ınsallah canım sancı falan yapıyo bugun 7.gunum artık sabırla beklıyorum. Daha ıkı gun once korkulcak gıbı dııl dıyodum ama bu ıgneyle tanısınca fıkrım degıstısiz ne aşamadasınız?
Canm iğneler içinde benm en sevmediğim o oldu yakıyo ama sonu mutlü pozitif olsunda önemli degil
Salı günü transferim oldu bekleme aşamasındayım, bakalım sonuç pozitif olur inşallah hepimizin