2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Opu olan arkadaşlar bir şeyi merak ettim. e2 değeriniz kaç iken doktor catlatma ignesi verdi ve kaç yumurta toplandi?

aynen şans canım. ben aşılama yaptıdığımda burda 5 milyonla tutan oldu. 100 milyonla bizim tutmadı. 3-4 yumurtam olmasına rağmen. şansımız bol olsun inşallah =)

Opu olan arkadaşlar bir şeyi merak ettim. e2 değeriniz kaç iken doktor catlatma ignesi verdi ve kaç yumurta toplandi?
canım ben testimi hiç görmedim doktorlar kontrol edip bu akşam dedi 2 tane çatlatma iğnesi oldum aynı anda. dünde yumurtalarım toplandı ve güzel haberler aldım şükür.

Sizin adet nezamandi iğneleri hangi gün kullanmaya başladın
Biten adetimin 21.günü lucrin ile başladım corasprin ve folik asit ile birlikte sonra 10 ekimde üzerine adet gördüm adetimin 3.günü gonolf'a başladım hala devam ediyorum sabah lucrin akşam gonolf yarın tekrar muayene olucam belli olucak opu günü

14 tane toplandı 11i olgun çıktı 9u döllenmiş şükür :)
hayirlisi olsun cnm insallah bunlardan en az 1ini bebegin olarak kucagina alirsin.
benim de ilk denemede e2 2000 küsur biseydi 11 yumurta toplandi 8i döllendi. e2 ile yumurta arasindaki iliski kafama takildi bu aralar :)

hayirlisi olsun cnm insallah bunlardan en az 1ini bebegin olarak kucagina alirsin.
benim de ilk denemede e2 2000 küsur biseydi 11 yumurta toplandi 8i döllendi. e2 ile yumurta arasindaki iliski kafama takildi bu aralar :)
e2 nedir sonucum ne onu bile bilmiyorum ben :) çok araştırma kafan karışmasın.

canm bugün kaçıncı gün ignelerde

Valla ben bir sonraki gün uçak yolculuğu bile yaptım yani. Tutunca tutuyor

İyi akşamlar kızlar. Ya benım canımı bu yumurta baskılayıcı ıgne cok yakıyo. Vurulurken bısı yok ama sonrasında acayıp acıtıyo canımı.sıze de oyle oluyo mu

Yaptıktan sonra yakıyo evet, ama sabır kurtalacaksın merak etme

Ay ınsallah canım sancı falan yapıyo bugun 7.gunum artık sabırla beklıyorum. Daha ıkı gun once korkulcak gıbı dııl dıyodum ama bu ıgneyle tanısınca fıkrım degıstı siz ne aşamadasınız?

Canm iğneler içinde benm en sevmediğim o oldu yakıyo ama sonu mutlü pozitif olsunda önemli degil

Salı günü transferim oldu bekleme aşamasındayım, bakalım sonuç pozitif olur inşallah hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…