- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.561
Crınoe jel, folikasit, estorfem ve bebe aspirini kullanıyorumHadi ins canım az kalmıs guzel haberler alman dılegıyle.tranfer sonrası hangı ılacları kullandınız pekı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Crınoe jel, folikasit, estorfem ve bebe aspirini kullanıyorumHadi ins canım az kalmıs guzel haberler alman dılegıyle.tranfer sonrası hangı ılacları kullandınız pekı
Aynenn inşallah daha fazla bekletmezler heheAynen canım.Bebeğimi bana getırıncekse cekılen her cıle kutsaldır
Adı ne ilacın canımİyi akşamlar kızlar. Ya benım canımı bu yumurta baskılayıcı ıgne cok yakıyo. Vurulurken bısı yok ama sonrasında acayıp acıtıyo canımı.sıze de oyle oluyo mu
Adı ne ilacın canım
Aynenn inşallah daha fazla bekletmezler hehe
Crınoe jel, folikasit, estorfem ve bebe aspirini kullanıyorum
Bu ilaç çatlamasını önlemek için mi canım? Ben cetrotide kullanmıştımOrgalutran canım.
Bu ilaç çatlamasını önlemek için mi canım? Ben cetrotide kullanmıştım
Sadece yakıyo canım hiçbi ağrı yapmamıştı canım biraz kaşındırıyordu ilk başlarda. Dün yumurtalarım toplandı muhtemelen pazartesi transferim olacak. Çatlatma iğneni ne zaman yapacaksın?Evet canım bana cetrotide de yazmıstı orgalutranı bulamazsam dıye. O nasıldı ? Orgalutranı vurulduktan bı kac dk sonra sancı vuruyo yaklasık yarın saat aralıklarda sancıyo ve ılac dagılırken yakıyo. Cetrotıde de oyle mı? Bu arada transferınız oldu mu ne aşamadasınız
Çatlatma ignesini kaç saat önceden vurdurdular sana canm bide 2 tane flnmi vurduruyolar?Cetrotide sa
Sadece yakıyo canım hiçbi ağrı yapmamıştı canım biraz kaşındırıyordu ilk başlarda. Dün yumurtalarım toplandı muhtemelen pazartesi transferim olacak. Çatlatma iğneni ne zaman yapacaksın?
Cetrotide sa
Sadece yakıyo canım hiçbi ağrı yapmamıştı canım biraz kaşındırıyordu ilk başlarda. Dün yumurtalarım toplandı muhtemelen pazartesi transferim olacak. Çatlatma iğneni ne zaman yapacaksın?
36saat önceden vuruldum 36.saatte işleme aldılar canımÇatlatma ignesini kaç saat önceden vurdurdular sana canm bide 2 tane flnmi vurduruyolar?
Çok teşekkür ederiz teyzesi darısı hepimize. Bu arada 2tane vuruldum çatlatma iğnesini garantiyr almak için dediler. Toplama işleminden sonra başka iğneye ve hapa başladım canım. Progestan iğne dostineks hap olanHadı ıns guzel guzel kaynaşıp bölünürlerde annelerine tutunurlar henuz bılmıyorum canım yarın kontrolum var soyler artık. Catlatma ıgnesını vurduktan sonra sıger ıgnelerı vurulmaya devam edıcekmıyız?
Toplamadan sonrada iğneler bitmiyo deseneÇok teşekkür ederiz teyzesi darısı hepimize. Bu arada 2tane vuruldum çatlatma iğnesini garantiyr almak için dediler. Toplama işleminden sonra başka iğneye ve hapa başladım canım. Progestan iğne dostineks hap olan
Çok teşekkür ederiz teyzesi darısı hepimize. Bu arada 2tane vuruldum çatlatma iğnesini garantiyr almak için dediler. Toplama işleminden sonra başka iğneye ve hapa başladım canım. Progestan iğne dostineks hap olan
Yaa bakalm bize ne vericekler peki kaç defa yapıldı bu kalçadan olan canm?
Yok öyle can yakıcı değil ama akşam biraz yerinde hassasiyet oldu okadar.Ben de en cok progestanın iğnesinden korkuyorum inş bana jel ya da fitil falan verir. Hadi bu iğneler ufak da kalçadan iğneler beni bayıltıyo mevbur degılsen kullanmak istemiyorum. Sizin tecrübeniz nasıldı aprışı bi iğne mi
Transfere kadar zorunlu kıldı doktor sonra 3gğnde bir olanı veririz bide jel veririz dediOkuduğum kadarıyla ağrıtan bi iğne. Jel ya da fitil talep ettiniz mi