- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.601
İncir kürü yap canım yazdığım gibiBende bugün Kontroldeym ama daha büyümesi brklenicekmis ben daha buyumuslerdir diye düşünmüştüm 12 flnmis büyüklük neden böle oldu acaba ben aşılama yaptirdigimda bile daha çabuk büyümüştü
İlaçta kaçıncı günün canım? Kötü düşünme lütfen benimde çok hızlı büyümediBende bugün Kontroldeym ama daha büyümesi brklenicekmis ben daha buyumuslerdir diye düşünmüştüm 12 flnmis büyüklük neden böle oldu acaba ben aşılama yaptirdigimda bile daha çabuk büyümüştü
Aç tok farkediyomu sabahmı içtin günde kaç defa yaptn canimİncir kürü yap canım yazdığım gibi
8.gün canım. Sayı olarakta az sanki sağda 2 solda 5 fln dediİlaçta kaçıncı günün canım? Kötü düşünme lütfen benimde çok hızlı büyümedi
ooo benim daha var o zaman . normal yumurtlama zamanına denk gelicek nerdeyse. yani 12-13. güneGünde 1-2mm büyümesi bekleniyor canım 3-4gün sınra çatlatma iğnen olur sanırım.
Yumurtalariniz kaliteli olur ve bölünmeleri güzel bir sekilde ilerleyip 5. güne ulasirsa cumartesi olur, 5. güne ulasamazsa ama bölünme yine devam ederse ve embriyolog 3. günü uygun görürse o zamanda persembe günü olur transferiniz.. InsaaAllah yumurtalarinizdan güzel haberler alisiniz ve hepsi 1. kalite olur..
dr bir şey demediyse normal demekki canım. insan her ay bir olmuyor ki.Bende bugün Kontroldeym ama daha büyümesi brklenicekmis ben daha buyumuslerdir diye düşünmüştüm 12 flnmis büyüklük neden böle oldu acaba ben aşılama yaptirdigimda bile daha çabuk büyümüştü
yumurtalar günde kaç mm büyüyor acaba iğneyle. benim dün 13-11 filanlardı. ne zaman toplanır ki benimkiler
anladım sayısına görede değişir mi. bende çok fazla olmasından korkuyorum. ne diyolar hani ohss mi ne ondan olmayayım diyecanım ben iki gün önce gittiğimde 13 mm olan yumurtam 18 mm olmustu bugun 15mm olan da 18 mm olmustu yumurtasına göre de değişiyo sanırım.
ooo benim daha var o zaman . normal yumurtlama zamanına denk gelicek nerdeyse. yani 12-13. güne
bakalım yarın benimde kontrolüm var. ne kadar büyümüşler görücem :)
Ya olsun az olsun öz olsun dur bakalım sen doktorunu dinle sadece ve olumlu düşün8.gün canım. Sayı olarakta az sanki sağda 2 solda 5 fln dedi
Bende bugün Kontroldeym ama daha büyümesi brklenicekmis ben daha buyumuslerdir diye düşünmüştüm 12 flnmis büyüklük neden böle oldu acaba ben aşılama yaptirdigimda bile daha çabuk büyümüştü
8.gün canım. Sayı olarakta az sanki sağda 2 solda 5 fln dedi
anladım sayısına görede değişir mi. bende çok fazla olmasından korkuyorum. ne diyolar hani ohss mi ne ondan olmayayım diye
Canım benim ne mutlu inşallah gözün aydın haberleri alırsın güzel olacak bak görKızlar bugün 10. günüm sabah hastanede kan verdim , sonucu saat 1'de belli olucak , dua edin bana , kalbim yerinden çıkacak gibi
Hadi bakalım cuma günün hürmetine olumlu haberler alırsın inşallah. Ben de haftaya cuma yaptırcam kan testini.Kızlar bugün 10. günüm sabah hastanede kan verdim , sonucu saat 1'de belli olucak , dua edin bana , kalbim yerinden çıkacak gibi
225 di dün 275 e çıkardı. merional vuruyorum bide öğlenleri. sabahları da lucrini.benimkiler bi anda depara kalktılar sanki sasırdım ben de şu an kucuğü 13 mm falan. senınkıler de gıttıgınde bı anda buyumus olabılırler. iğne dozların nasıl?