- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.801
Amin canım sağolasın.Tebrik ederim canim rabbim kucagina almayi nasip etsin
inşallahhhhhhhhhhhhhcanımsın darısı sizlerin başına
Biz ne zaman gorecez acaba bu cift çizgileri yüksek değerleri cookk çalışmam gerekiyor coookkkinşallahhhhhhhhhhhhh
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar kızlar 527 çıktı 14.gün sonucum. 2 gün sonra bir daha yaptıracağım tabi.
amin isteyen herkesin inşallah.tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah
bel ağrısı, kasık ağrısı hatta hala var. kasıklarımda ip gibi geriliyordu ilk günler. göğüslerim acıyor bir de.Kızlar ben de 1 Ekimde 3.gün embriyosu transferi oldum 2 tane.. Ayın 13 ü test günüm ama hem gelsin istiyorum hem gelmesin o gün.. Çok korkuyorumPozitif sonuç alan arkadaşlar hiç belirti yaşamışmıydınız testten önce?
belim ve kasıkları çok ağrıyo benim de ama ip gibi çekilme olmadı.. Göğüslerim cuma günü sönmüş gibiydi pazar günü tekrar şişti patlıycak gibi acıyo.. Ama ben hep ilaçlardanmı ki diye düşünüyorumbel ağrısı, kasık ağrısı hatta hala var. kasıklarımda ip gibi geriliyordu ilk günler. göğüslerim acıyor bir de.
İnşallah canım listeye pozitifi ekledimAmin canım inşallah. Ay çok sevinçliyim kızlar inşallah kucağıma almak nasip olur. Amin.
İğnenin etkisi deilse 6. Gün için iyi degerin cnm perşembe tekrar baktır artış olduysa kesin vardır, inşallahMerhaba hanımlar. 5 ekimde ikinci transferim oldu. 5. gün embriyosuydu. Bugün transfer sonrası altıncı günüm kan tahlili yaptırdım şimdi. 9,63 çıktı altıncı gün değerim. Erken gebelik testi de yaptım tek çizgi çıktı. Cuma günü tahlil günüm. 6. gün için değerim nasıl sizce umut etmeli miyim?
Tebrikler cok güzel..Kızlar kızlar 527 çıktı 14.gün sonucum. 2 gün sonra bir daha yaptıracağım tabi.
Canım sakın belirti arama bende kaç gündür yazıyorum ama yanlış yaptım. Rengim soluk bir tuhafım nefes alamıyordum dra söyledim ohss den süphelendi. Usg için çağırdı bende bebek varmı acaba görür mü diye ümıtlendm ama yumurtalıklarıma baktı su toplaması varmı diyee bebek olsa onuda görürüdü. Drun yüz şekli deilti ve coktı. Bende test yptm negatıf cıktım. Kendini dinleme şütfenKızlar ben de 1 Ekimde 3.gün embriyosu transferi oldum 2 tane.. Ayın 13 ü test günüm ama hem gelsin istiyorum hem gelmesin o gün.. Çok korkuyorumPozitif sonuç alan arkadaşlar hiç belirti yaşamışmıydınız testten önce?
bence umut edin artabilirMerhaba hanımlar. 5 ekimde ikinci transferim oldu. 5. gün embriyosuydu. Bugün transfer sonrası altıncı günüm kan tahlili yaptırdım şimdi. 9,63 çıktı altıncı gün değerim. Erken gebelik testi de yaptım tek çizgi çıktı. Cuma günü tahlil günüm. 6. gün için değerim nasıl sizce umut etmeli miyim?
ben de ilaçtandır diyip durdum bilemiyoruz ki tam olarak. inşallah pozitifi görürsün canım.belim ve kasıkları çok ağrıyo benim de ama ip gibi çekilme olmadı.. Göğüslerim cuma günü sönmüş gibiydi pazar günü tekrar şişti patlıycak gibi acıyo.. Ama ben hep ilaçlardanmı ki diye düşünüyorum
sağolasınİnşallah canım listeye pozitifi ekledim
canım çok üzüldüm hayırlısı olsun tabi ama insan üzülmeden nasıl durabilir kiCanım sakın belirti arama bende kaç gündür yazıyorum ama yanlış yaptım. Rengim soluk bir tuhafım nefes alamıyordum dra söyledim ohss den süphelendi. Usg için çağırdı bende bebek varmı acaba görür mü diye ümıtlendm ama yumurtalıklarıma baktı su toplaması varmı diyee bebek olsa onuda görürüdü. Drun yüz şekli deilti ve coktı. Bende test yptm negatıf cıktım. Kendini dinleme şütfen