2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Kızlar ben de 1 Ekimde 3.gün embriyosu transferi oldum 2 tane.. Ayın 13 ü test günüm ama hem gelsin istiyorum hem gelmesin o gün.. Çok korkuyorum :KK43: Pozitif sonuç alan arkadaşlar hiç belirti yaşamışmıydınız testten önce?

Kızlar ben de 1 Ekimde 3.gün embriyosu transferi oldum 2 tane.. Ayın 13 ü test günüm ama hem gelsin istiyorum hem gelmesin o gün.. Çok korkuyorum :KK43: Pozitif sonuç alan arkadaşlar hiç belirti yaşamışmıydınız testten önce?
bel ağrısı, kasık ağrısı hatta hala var. kasıklarımda ip gibi geriliyordu ilk günler. göğüslerim acıyor bir de.

bel ağrısı, kasık ağrısı hatta hala var. kasıklarımda ip gibi geriliyordu ilk günler. göğüslerim acıyor bir de.
belim ve kasıkları çok ağrıyo benim de ama ip gibi çekilme olmadı.. Göğüslerim cuma günü sönmüş gibiydi pazar günü tekrar şişti patlıycak gibi acıyo.. Ama ben hep ilaçlardanmı ki diye düşünüyorum :işsiz:

Merhaba hanımlar. 5 ekimde ikinci transferim oldu. 5. gün embriyosuydu. Bugün transfer sonrası altıncı günüm kan tahlili yaptırdım şimdi. 9,63 çıktı altıncı gün değerim. Erken gebelik testi de yaptım tek çizgi çıktı. Cuma günü tahlil günüm. 6. gün için değerim nasıl sizce umut etmeli miyim?

Merhaba hanımlar. 5 ekimde ikinci transferim oldu. 5. gün embriyosuydu. Bugün transfer sonrası altıncı günüm kan tahlili yaptırdım şimdi. 9,63 çıktı altıncı gün değerim. Erken gebelik testi de yaptım tek çizgi çıktı. Cuma günü tahlil günüm. 6. gün için değerim nasıl sizce umut etmeli miyim?
İğnenin etkisi deilse 6. Gün için iyi degerin cnm perşembe tekrar baktır artış olduysa kesin vardır, inşallah :KK66:

Canım sakın belirti arama bende kaç gündür yazıyorum ama yanlış yaptım. Rengim soluk bir tuhafım nefes alamıyordum dra söyledim ohss den süphelendi. Usg için çağırdı bende bebek varmı acaba görür mü diye ümıtlendm ama yumurtalıklarıma baktı su toplaması varmı diyee bebek olsa onuda görürüdü. Drun yüz şekli deilti ve coktı. Bende test yptm negatıf cıktım. Kendini dinleme şütfen

Arkadaşlar benim negatif galiba ben üzüldüm fakat eşim resmen çöktü. Dua edin biZlerede. inş mubarek günde allahım duaşarımızı kabul eder bekleyenler pzitif sonuc alır hamile arkadalar sağlıkla sıhhatle evlatlarını kucaklarına alırlar inş

bence umut edin artabilir :KK66: erken baktirdiginiz icin deger küçük

Merhabalar. bende bu ay sonu ya da diger ay 2. denemeye baslamayi düşünüyorum. beni taniyanlar vardir ama tanimayanlar icin söyleyeyim temmuzda ilk denemeyi yaptik 2 tane 5. gün embriyosu taze transfer oldu. malesef kimyasal gebeli oldu. cikolata kisti var bende. simdiden bu topige yazip sizlerle kaynasayim dedim :) herkes pozitif sonuc alir insallah

belim ve kasıkları çok ağrıyo benim de ama ip gibi çekilme olmadı.. Göğüslerim cuma günü sönmüş gibiydi pazar günü tekrar şişti patlıycak gibi acıyo.. Ama ben hep ilaçlardanmı ki diye düşünüyorum :işsiz:
ben de ilaçtandır diyip durdum bilemiyoruz ki tam olarak. inşallah pozitifi görürsün canım.

Canım sakın belirti arama bende kaç gündür yazıyorum ama yanlış yaptım. Rengim soluk bir tuhafım nefes alamıyordum dra söyledim ohss den süphelendi. Usg için çağırdı bende bebek varmı acaba görür mü diye ümıtlendm ama yumurtalıklarıma baktı su toplaması varmı diyee bebek olsa onuda görürüdü. Drun yüz şekli deilti ve coktı. Bende test yptm negatıf cıktım. Kendini dinleme şütfen
canım çok üzüldüm hayırlısı olsun tabi ama insan üzülmeden nasıl durabilir ki :KK43: Hakında.. hakkımızda hayırlısı olsun.. ben de belirti aramak demiyim ama o teste gitmekten öyle korkuyorumki.. içimde kötü bi his var atamıyorum :KK43: Allah hepimizin yardımıcısı olsun :KK33:

X