- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
Aynen canım inşallah zeytinyağında beklemiş incir yiyorum hergün 1 tane sağlıklı da beslenmeye çalisiyorum bakalım bu sefer ne olacak, eylül inşallah uğurlu gelir hepimize
İnşallahhhh hayırlı haberler verirsin bizeeee dualarımız seninle kendine dikkat et transferden sonra ağır kaldırma ananas ye (tutunmasini sagliomus dogrumu bilmiom ama :) )
oy oy kilolar başa bela, bende 67 kiloydum şimdi 70 kiloyum, kullanddığımız ilaçlar hem vücutta su tuttuyor hem de iştah açıyorBende eylul ekim gibi baslicagim endometriozis hastslik erken menopoz dedi dr um yumurta rezervim az.2015'11 'ci ayda dr gittim tup bebek icin dr bakti yumurta yok dedi acil tupbebek ,yaptirdik ilacla zor ggüç uc yumurta buldular kalitesiz embriyo bir tane koydular sonuc negatif. Ikinciyide 2016-2'ci ayda yaptirdim buzamana kadar bos durmadim polen getittirdim hayit tohumla beraber kullandim ve dr gittim 6 yumurta bulundu 4tanesini dollenmis iki gayet kaliteli embriyo idi transfer oldu bunda cok umitliydim cunku hersey yolunda ve kaliteli ydi sekreterde sonuc aldim aglaya aglaya bir oldun dr gordu noldu böyle böyle dr sok hocam didim neden olmadi ..hanim kilo verin dedi belkim ondan didi ben rahime cizik atiliyormus histerekobi yapalim dedi o deyis dr odasinda ayrildim cunku maddi olarak ve ben kilo vermis olarak tedaviye baslamam gerekir.kizlar hayirlisiyla bi 10kilo verip tedaviye baslicam iki tup bebrktr 7 kilo aldim cok zorrr verimm 6 kilo gitti 10 kilo kaldi...
Dicegim polen ve hayit otunu kesinlikle tavsiye ederim yumurts kalitesi icinn...
Sindi ben şeker hapi kullaniyom hem kalite yonden hem kilo yonden bi kutu bitiriyim polene baslicam hayitada...
4 güzel rakamdır, tutacak inşallah. umitsizik haramdır biliyorsun.. Rabbim en kısa sürede doldursun kucaklarımızı..Rabbim sizlere isteyene banada taddirsin hayirli evlat olurlar inş. İnşallah 4 denememde tutarrr.
Rabbim kimin dilegi varsa kabul etsin.....
Hoşgeldin canım:) hadi Insallah novaart ikimize de uğur getirsin ikimizin de 2. Denemesi hem.selam arkadaşlar ben de geldim izniniz olursa benim de inşaallah olursa Eylül Ekim tedavim. Benim 2. denemem novaartta olacak.
28Yaşındayım ilk denemem kayseri acıbademde oldu Turgut bey de olmadı ikinciye Ankara Novaarta geldik biz de proklaktin yüksekliği sperm hareketsizliği ve azlığı var
Çok geçmiş olsun canım, kaç kilosun ki ben haziran ayındaki tedaviden önce yaklaşık 10 Kilo verdim doktorum demedi ben kendimi rahatsız hissettigim için tüp bebekde de üstüne kilo alırım diye diyet yaptım haziran ayındaki tedavide o kadar ilaç kullanmama rağmen kilo yapmadı bende, ama göbek gitmiyo malesef :) ama tüp bebeğe hiç bi etkisi olmadı sabahları 1 saat yürüyüş de yapıyordum sadece kilo verince psikolojim daha rahatladı kendimi daha iyi hissettim , çünkü her goren hamilemısın diye soruyordu bıķmıstım artık evlendikten sonra aldığım için kiloyu,Bende eylul ekim gibi baslicagim endometriozis hastslik erken menopoz dedi dr um yumurta rezervim az.2015'11 'ci ayda dr gittim tup bebek icin dr bakti yumurta yok dedi acil tupbebek ,yaptirdik ilacla zor ggüç uc yumurta buldular kalitesiz embriyo bir tane koydular sonuc negatif. Ikinciyide 2016-2'ci ayda yaptirdim buzamana kadar bos durmadim polen getittirdim hayit tohumla beraber kullandim ve dr gittim 6 yumurta bulundu 4tanesini dollenmis iki gayet kaliteli embriyo idi transfer oldu bunda cok umitliydim cunku hersey yolunda ve kaliteli ydi sekreterde sonuc aldim aglaya aglaya bir oldun dr gordu noldu böyle böyle dr sok hocam didim neden olmadi ..hanim kilo verin dedi belkim ondan didi ben rahime cizik atiliyormus histerekobi yapalim dedi o deyis dr odasinda ayrildim cunku maddi olarak ve ben kilo vermis olarak tedaviye baslamam gerekir.kizlar hayirlisiyla bi 10kilo verip tedaviye baslicam iki tup bebrktr 7 kilo aldim cok zorrr verimm 6 kilo gitti 10 kilo kaldi...
Dicegim polen ve hayit otunu kesinlikle tavsiye ederim yumurts kalitesi icinn...
Sindi ben şeker hapi kullaniyom hem kalite yonden hem kilo yonden bi kutu bitiriyim polene baslicam hayitada...
Ayy canım aynı ben. Çocuğu sadece kaka ve kusmuk temizlemek gibi görüyordum, meslekte gelişmek,dünyayı gezmek istiyordum. 6. yılımız bitti olmuyor işte iki buçuk yıldır. Allah'tan erken evlenmişiz de tedavi için vaktimiz varaynen canım benim, hatta biz eşimle evlenirken anlaştık hiç çocuk istemiyoruz diye ama 5 yıl dolunca bebek konusunu ilk defa konuştuk(düşün hiç ağzımızdan bebek lafı çıkmadı,yok efendim avrupayı gezerim yok efendim çocuk evliliği bitirir)Ama şimdi bak olmuyor işte çok pişman olsam da düşüncelerim konusunda olan oldu Şimdi tövbe ediyorum ama heralde siz hakettiniz diyor
cadiprensesss .!.:Çok geçmiş olsun canım, kaç kilosun ki ben haziran ayındaki tedaviden önce yaklaşık 10 Kilo verdim doktorum demedi ben kendimi rahatsız hissettigim için tüp bebekde de üstüne kilo alırım diye diyet yaptım haziran ayındaki tedavide o kadar ilaç kullanmama rağmen kilo yapmadı bende, ama göbek gitmiyo malesef :) ama tüp bebeğe hiç bi etkisi olmadı sabahları 1 saat yürüyüş de yapıyordum sadece kilo verince psikolojim daha rahatladı kendimi daha iyi hissettim , çünkü her goren hamilemısın diye soruyordu bıķmıstım artık evlendikten sonra aldığım için kiloyu,
Sende verebilirsen kendini iyi hissetmek için iyi olur canım, evde hayıt otu var otunumu kullaniyosun sen canım? Ayrıca arısütü bal polen karışımıda çok faydalıymış, ben şimdi geceden zeytin yaginda bekletilmiş incir yiyorum her sabah aç karnına ayrıca, aktardan aldığım bi macun var ona başlıycam faydasını görürüz inşallah
Kızlar ben Samsun fakültede aşılama yaptırdım ücretsizdi. Tüp bebek de 2.400 TL imiş. Özelde kaça yapıyorlar? Özele mi gitsem sizce?
Canım transferim yapıldı çok şükür sırayı sizlere bıraktım artık.Ya sanki çok stres yaptım transfer sırasında birşey olmaz dimi?Ellerim bu gibiyde,hemşire bile farkettikaju ne yaptın nasıl gecti transferin? Tek mi koydular iki mi?
Hadi gecmis olsun cnm inşallah bir sorun olmaz yaa stres yapma kafaya takma 12 Gunu dikkatli geçir yeter. Neler yapman gerektiğini falan soylediler mi progestan verdiler miCanım transferim yapıldı çok şükür sırayı sizlere bıraktım artık.Ya sanki çok stres yaptım transfer sırasında birşey olmaz dimi?Ellerim bu gibiyde,hemşire bile farketti
saol canım benim inşallah zaten progesteron adında bir ilacım vardı devam dedi crinone jelde devam ayın 29da vurulmak üzere gonapeptyl al dedi.Eskisi gibi beslen ağır iş yapma (temizlik falan)normal hayatına devam et dedi.(herkes acaba benim gibi oluyor mu transfer sırasında )Darısı başınıza.Hadi gecmis olsun cnm inşallah bir sorun olmaz yaa stres yapma kafaya takma 12 Gunu dikkatli geçir yeter. Neler yapman gerektiğini falan soylediler mi progestan verdiler mi
Canım ben özelde 5000tlye yaptırdım.devlettede tuttğunu duyuyoruz.O yüzden hangisinin daha iyi olduğu tartışılır.Ben doktorumdan dolayı özeli seçtimKızlar ben Samsun fakültede aşılama yaptırdım ücretsizdi. Tüp bebek de 2.400 TL imiş. Özelde kaça yapıyorlar? Özele mi gitsem sizce?