- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
hayırlısı olsun ınsallah. kac tane konuldu canım.Canım transferim yapıldı çok şükür sırayı sizlere bıraktım artık.Ya sanki çok stres yaptım transfer sırasında birşey olmaz dimi?Ellerim bu gibiyde,hemşire bile farketti
hayırlısı olsun ınsallah. kac tane konuldu canım.
Bu arada 2 tane konuldu doktorum sordu, 2 tane iyi kalitede yumurtam var dedi ikisi mi tek mi dedi.Bende ben ikiz eşiyim dedim ,tamam o zaman hemen koyuyoruz konuşmaya gerek yok dedi gülerek.Bilmiyorum kızlar çok tuhaf bir süreç ya kaygılar hiç bitmiyor.Bu arada havuz cinsellik yok ağır sporda yok
ay canım benim oluyor dimi stres beni çok rahatlattın çok sağol ben her konuda biraz panik biriyimde engelleyemiyorum maalesef sonrada kendimi suçluyorum senin yüzünden diyorum.Olur mu ya öyle şey insan ister istemez yatma eğiliminde oluyor korkudan bende pek gezmiyorum işin aslı.Öyle düşünme canım yakaju ayy süper ikisi de tutar inşallah senin de kendin gibi ikizlerin olur :)
Illa ki insan heyecanlaniyor ama bunun olumsuz etkileyeceğini düşünme. Yat dinlen demedi ha? Ben ilkinde hep yatmistim tutsun diyebrlki de hareket etmem gerekiyordu. Ağır is yapma sen de yavaş hareket et. Test günü 2 eylül falan ayy cabucak gecsin zaman :)
Aynen canım hepimiz birbirimizi tanimadan duamizi eksik etmiyoruz birbirimize.ay canım benim oluyor dimi stres beni çok rahatlattın çok sağol ben her konuda biraz panik biriyimde engelleyemiyorum maalesef sonrada kendimi suçluyorum senin yüzünden diyorum.Olur mu ya öyle şey insan ister istemez yatma eğiliminde oluyor korkudan bende pek gezmiyorum işin aslı.Öyle düşünme canım ya.Zaten doktorda çok fazla hareketten kaçın diyor. Olacak bak inşallah bu denemende olacak Ben her fırsat dua ediyorum hepimiz ediyoruz Allah başkası için yapılan duayı kabul edermiş.
sağol canım artık sonucu bekleyeceğiz.Size de geçmiş olsun eşin tese olmuş, seninde serüvenin şimdi başlıyor asıl,bu arada tüp bebek olayı çok rahat haberiniz olsun ben aşılama gibi olacak sandım gerildim.Benim yaptığımı siz yapmayın rahat olun.Zaten koyarken doktor gösteriyor mercimek tanelerini görüyorsunuz kızlar rahime konulurken(hatta geri sardı videoyu tekrar gösterdi koyduktan sonra).Ben hatta dayanamadım gözümden yaşlar süzüldükaju canım inşallah ikizlerime olur tatlım dualarımız seninle dikkat et yorma kendini ve bence olumsuz düşünme olumlu düşün olumlu olsun
Ayyyy canım valla gece 12 de geldin aklıma yazacaktım aklıma takildi eşin tese oldu mu sonuç ne diye sanırım hücre bulunmuş dimi bebeğim çok çok sevindim artık inşallah sağlıklı çıkarlar canım benimBuarada eşim tese oldu bakalm suan naz niyaz çekme modundaym malum dikişleri var doku patolojiye gitti 10-15 gün sonra çıkıcakms ama şehir dışında olucaz bayramdan sonraya kalır sonuç öğrenme. Artk bizlerde gelelim transfer asamalarinaaaaa
Keşke bitanem keşke 100 de 100 olsa ama herkes payına düşeni yaşıyor nasibin de ne varsa onu yaşıyor inşallah bu defa nasipimizde vardir canım hepimizin bu arada kaçıncı denemen canımay tatlım ya inşallah dualarımız kabul olur.Dediğin gibi bende bir negatif görsem forumda canım çok fena sıkılıyor içim bi cız ediyor.Daha arkadaşımızın negatifini görür görmez inşallah Allahım önümüzdeki aya nasip edersin diye dua ediyorum.Gönül istiyor ki herkes pozitif olsun.Keşke tüp bebekte şans 100 de 100 olsa.
İnşallah tatlım inşallah Allah artık hayırlı olanını nasibimize yazmıştır,artık bizim için de hayırlı dediğimiz zamanlar gelmiştirde bilmiyoruzdur şuandaKeşke bitanem keşke 100 de 100 olsa ama herkes payına düşeni yaşıyor nasibin de ne varsa onu yaşıyor inşallah bu defa nasipimizde vardir canım hepimizin bu arada kaçıncı denemen canım
Canım ben daha tedaviye başlamadım ama haziran ayındaki iğneleri bi tanesini sağdan bi tanesini soldan yapıyordum ertesi gün iğnelerin yerini deistiriyordum mesela gonalfi bu gün sağdan yaptıysam yarın soldan yapıyordum göbek deliğini en az 2-3 parmak sağından yada solundan yapcaksın 4 parmakda olur bişey olmaz sakın göbek çizgisinin altından yapma canımcadiprensesss M meraklisivas kızlar sizinle ilaclarimiz ayni gonal f ve merional. Nasıl yapıyorsunuz 7 7:30 arası göbekten demi? Ben dun soldan yapmıştım ikisini de bugun sağdan. Gobegin 4 parmak uzağına. Kafam karıştı farklı miydi boyle miydi?
Toplama işleminde anestezi aldinmi nasıl zormuydu toplama işlemi?sağol canım artık sonucu bekleyeceğiz.Size de geçmiş olsun eşin tese olmuş, seninde serüvenin şimdi başlıyor asıl,bu arada tüp bebek olayı çok rahat haberiniz olsun ben aşılama gibi olacak sandım gerildim.Benim yaptığımı siz yapmayın rahat olun.Zaten koyarken doktor gösteriyor mercimek tanelerini görüyorsunuz kızlar rahime konulurken(hatta geri sardı videoyu tekrar gösterdi koyduktan sonra).Ben hatta dayanamadım gözümden yaşlar süzüldü
Canım hücre bulunup bulunmadığı daha belli değil ama ben bulunacağına inanıyorum tıkanıklık sonradan olduğu için. Ama yinede sonuç 10-15 gün sonra belli olucakAyyyy canım valla gece 12 de geldin aklıma yazacaktım aklıma takildi eşin tese oldu mu sonuç ne diye sanırım hücre bulunmuş dimi bebeğim çok çok sevindim artık inşallah sağlıklı çıkarlar canım benim
İnşallah canım çok teşekkür ederim
slm caım Acıbademden memnun kaldım aslında kötü diyemem ancak tebdil i mekan yapalım dedim burası da özel bi klinik ve keçiboynuzu kürünü aylarca yaptık kuzumMerhaba bende turgut hocaya yaptirdim iki tup bebege labaratuar iyi acibademinde 4 cuyu de dusunuyordum sen memnun kalmadinmi...
Ankardaki dr ozelemi godiyorsun..
Esine keçiboynuzu kullansana benim este de vardi inanki bi ayda muthis duzeltti hic erinmedim sabah aksam 6-7 adet kecibuynuzunu kirdim 2.5 su bardağı suda tam 3dk kaynattim 3ayda ilacin duzeltemediigini keçiboynuzu bir ayda duzeltti. Tup bebek yaptiracaksin zaman kaybetmeden deneyin derimm
aynen canım aksam saat 7 ile 7.30 arası birini sağdan birini soldan vuruyorum ben göbeğin 4 parmak uzağından hilal çiz dedi hemşire her iki tarafında o bölgelere yap dedi merional yakıyo yacadiprensesss M meraklisivas kızlar sizinle ilaclarimiz ayni gonal f ve merional. Nasıl yapıyorsunuz 7 7:30 arası göbekten demi? Ben dun soldan yapmıştım ikisini de bugun sağdan. Gobegin 4 parmak uzağına. Kafam karıştı farklı miydi boyle miydi?
canım anestezili oldu benim Yani tabi ağrı oldu ama çok az adet ağrısı gibi özellikle ayıldıktan sonra yanına gelip vajinadan bir şey (30 cm uzunluğunda kalın sargı bezi gibi)çıkarıyorlar o canımı yaktı biraz.Hatta uyandığımda içimde bir şey olduğunu bile farketmemiştim bayan gelip diyene kadarToplama işleminde anestezi aldinmi nasıl zormuydu toplama işlemi?