- 26 Mayıs 2014
- 287
- 294
- Konu Sahibi cadiprensesss
gözün aydın :) inşallah ilk pozitifimiz sen olacaksın :* güzel haberlerini bekliyor olacağız..kızlar benim transferim belli oldu bu arada yarın saat 9da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın :) inşallah ilk pozitifimiz sen olacaksın :* güzel haberlerini bekliyor olacağız..kızlar benim transferim belli oldu bu arada yarın saat 9da.
sağol canım inşallah hakkımızda hayırlısı.gözün aydın :) inşallah ilk pozitifimiz sen olacaksın :* güzel haberlerini bekliyor olacağız..
Canım inşallah artık eylülde tutar da bebişine kavuşursun. Benim hikayem de çok uzun çünkü 32. aya girdik.Mrb arkadaşlar 2016 ocak ayında tüp bebek yaptiracaklar adında topik açmıştım ve ocak ayında biçok arkadaşım tüp bebek yaptırdı ve pozitifi gördü tabiki ben hariç diğer bütün arkadaşlara topigim uğurlu geldi, inşallah bu topikde de uğurlu gelir hepimiz pozitifi görürüz . ..
Şimdi kısaca benden bahsedeyim...
2016 Ocak ayında ilk tüp bebek tedavisine başladım uzun protokol Lucrin tedavisi bi önceki adetin 21. Gununden çatlatma iğnesi yapılana kadar kullanılıyor adet olunca da 8.gününe kadar da Gonalf+Lucrin +Luveris kullandım ultrasona gittiğimde tedavim iptal oldu sebep yumurtaların etrafında topak şeklinde damarların (varislerin) olması, eğer devam edersek toplama işlemi sırasında iğne damara denk gelirse iç kanama geçirebilirmişim ve hayati riskim olabilirmiş, doktorum iptal edecez tedaviyi ve ilk önce o varisler in tedavisini olacaksın dedi tamam dedim ama benim kafa allak pullak oldu hiç duyulmamıştım böyle bişey ömrümde hatta KK da topik açmıştım hiç duyan olmamisti neyse basladım kılcal damarların tedavisine hastaneye git geller ultrasonlar, tomoğrafiler vs. En sonunda yattım ameliyat masasına kasıgımdan girip kılcal damarları tıkadılar mart ayının son günleriydi. Ameliyattan sonra Doktoruma çıktım ne zaman başlayabiliriz tekrar tedaviye diye bu sefer umutluydum olacaktı hani damarlarda tıkanmıştı başka bi sorun yoktu ortada çünki hsg ler histeroskopi ler herşey iyiydi kılcal damarlardan başka bi sorun görünmüyordu mayıs ayında başlayalım dedi tamam dedim.
Mayıs ayında gittim ultrason kan derken e2 değerim yüksek çıktı vee nurtopu gibi bi kist oysaki hiç kist olmazdı bende neyse bir ay daha bekleyim dedim doktorum doğum kontrol hapı vercem her gün içeceksin adet olunca 2. Günü gel dedi tamam dedim içmeye başladım haziran ayında adet oldum tekrar gittim
Bu sefer herşey iyiydi kan degerim de ultrasonda başladık tedaviye Cetrotide Gonalf Luveris kullandım yumurtalar cevap verdi ilaclara gayette iyi büyüyorlar yine ben sevindim hiç bi sorun yoktu ultrasonda 11-12 tane görünen yumurtalar toplamada 6 tane çıktı, 6 tane nin 4 tanesi olgun, 4 taneninde de 3 tanesi döllendi embriyolog 3. Günü gelin dedi gittik yumurtalar 3. Gün iyi görünmüyormuş 6 hücreli olarak kalmış embriyologumuzda 5. Güne bekleyelim eğer 5. Güne Giderse transfer yapalım dedi yumurtalar kalitesiz olduğu için transfer edip ümit vermemek için 5. Günü bekleyelim dedi tamam dedim benim ümidim kalmamıştı zaten ama bi ümit Rabbimin işi belli olmaz dedim 5. Gün tek başıma gittim, eşime de eğer transfer yapacaz derlerse ben seni çağırırım gelirsin dedim tamam dedi, veee hastaneye gittim yine de ne olur ne olmaz diye su da içiyorum transfere sıkışık olarak girmek gerektiği için, direk embriyolog un yanına girdim embriyolog un bana sizin transfer iptal oldu demesiyle başımdan aşağı sanki kaynar sular döküldü benimle birlikte Opu olan 2 arkadaş da oradaydılar onlar transfere girdiler ben ağlaya ağlaya eve döndüm ama bırakmadım ertesi gün tekrar doktorumun yanına gittim ne zaman başlayalım hocam diye sordum eylülde başlayalım dedi farklı tedavi yöntemleriyle heyecan ve ümit ile şimdi eylülü bekliyorum inşallah bu sefer olur rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir hepimize...
Benimle birlikte burda tedavi süreçlerini paylaşmak isteyen arkadaşları bekliyorum...
RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... EN YAKIN ZAMANDA DA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH...
[tr][/tr]
NİCK YAŞ SEBEP MERKEZ KAÇINCI DENEME KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR REGLİ TARİHİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ Cadiprensesss 30 Yumurtalık rezervi azlıgı, kalitesiz yumurta Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Transfere gidemeyen 3. Deneme Lucrin+ Gonalf+ Merional .... .... ..... Hubannn 29 Sebepsiz infertilite Memorial Ataşehir Hastanesi (Cem Demirel) 1. Deneme .... 29. Ağustos.2016 .... ..... atav melek 29 Sebepsiz infertilite Medicana Hastanesi(Ömer Faruk ) 2.Deneme .... .... .... ..... eejanaika 32 Sperm Azlıgı,Hareket Yavaşlığı, Sıfır Morfoloji Brüksel Tüp Bebek Merkezi (Yücel Karaman) 1. Deneme ..... .... .... ..... just_married 30 Sebepsiz infertilite Novaart Tüp Bebek Merkezi (Prof. Mehmet Erdem ) 2.Deneme Gonalf, Merional, Orgalutran 21.Ağustos.2016 .... ..... fidan_22 31 Sperm azlığı Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Cem Çelik ) 1. Deneme .... 22. Eylül .2016 .... ..... blgk 26 azosperm Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi 4. Deneme Gonalf .... .... ..... BonjourMadame 26 Sebepsiz infertilite Ada TıpHastanesi(Prof.Dr. Bülent Duran ) 1. Deneme ..... .... .... ..... Ilaymilya 25 Azosperm Hatay Mozaik Tüp Bebek Merkezi 3. Deneme ..... .... .... ..... dehaaa 30 Azosperm Ege Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme ..... .... .... ..... nesersat 35 Azosperm .. .. .. .... .... ..... kaju 32 Sebepsiz infertilite İzmir Medicalpark Hastanesi (Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık ) 1. Deneme Pregon, orgalutran 9. Ağustos.2016 .... ..... ggm-3 28 Yumurtalık rezervi azlıgı Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme .... .... .... ..... ZehreNur 30 ..... Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Dr.Selen sakar ) ..... Gonalf,Menopur, femara, orgalutran, ovitrelle, gonappty .... .... ..... ayisigi74 35 Sebepsiz infertilite İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme(Dondurulmuş ) Pregon,Orgalutran .... .... ..... edosko 31 Morfoloji Bağcılar Medipol Mega Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme ... .... .... ....
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
Geçmiş olsun tatlım.. İnşaAllah rabbim bu sıkıntılarımızı tez zamanda unutturacak güzel haberler almayı nasip eder.. Ne çok şey yaşamışsınız, şansızlık mı kader mi .. Neyse sonu güzel olsun.. İnşaAllah tüp bebekle bebişlerinize kavuşursunuz.Canım inşallah artık eylülde tutar da bebişine kavuşursun. Benim hikayem de çok uzun çünkü 32. aya girdik.
şubat2014'te dört yıllık evliyken artık bebek istediğime karar verdim.
6 ay olmayınca doktora gittim. En büyüğü 5cm olmak üzere beş tane miyomum olduğunu öğrendim.
ekim2014'te açık miyom ameliyatı oldum. Çok acı vericiydi ve sezaryen gibi ameliyat yerim hâlâ acıyor.
Üç ay korunduk, yine altı ay bebek olmadı. Eşime test yapıldı ve sperm değerleri çok kötü çıktı.
Ağustos2015'te eşim varikosel ameliyatı oldu. İki ay içinde sperm değerleri normal hâle geldi çok şükür.
Yine altı ay hamile kalamadım ve bu sefer en hafif dercede PKOS rahatsızlığım olduğunu söylediler.
Klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladık, iki ay 8-10 yumurtam oluştu ama hamile kalmadım.
Sonra aşılama için doktora gittim. Doktor önce rahim filmi çekelim,dedi ama film çekecek kişi canımı çok acıttı yine de filmi çekemedi ve rahim ağzı dar olduğu için içeri ilaç gitmediğini söyledi.
Özel hastanede miyom ameliyatımı yapan profesör doktoruma gittim. Rahim ağzı dar olunca spermler içeri gitmediği için bu da bir kısırlık sebebiymiş. 15 dakika anestezi aldım, hem rahim ağzı genişletme operasyonu geçirdim hem de rahim filmi çekildi. On beş dakikalık operasyon 1.500TL tuttu. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı.
Yani artık önümüzde bir engel kalmadı sandık. Haziran ayında aşılama yapıldı, olmadı. Temmuzda klomen kullandım, 8 yumurta oluştu (yani ilaç bana fazla geldi) yine olmadı. Ağustosta dinlenelim dedik. Bu sabah test yaptım ve yine yok. Regl olunca doktora gidip tüp bebek istiyorum diyeceğim
Hadi bakalım hayırlısı ile al gel bebişlerini inşallah pozitif haberler verirsn de hepimize umut olursun her pozitif haberle umutlaniyorum sonra negatif haber geliyor yıkılıyorum umudum bir kez daha kırılıyor inşallah bu topikde negatif alan olmazzzzz inşallah inşallah inşallahhhhçokaminnnnkızlar benim transferim belli oldu bu arada yarın saat 9da.
Geçmiş olsun canım sende baya badireler atlatmışsın, Klomene iyi cevap vermiş yumurtaların maşallah tüp bebek de az iğne kullanırsın bence, regli olmadan doktorunla konuş canım ona göre regli olunca gider başlarsın, inşallah bu sene hepimiz kavuşuruz bebislerimizeCanım inşallah artık eylülde tutar da bebişine kavuşursun. Benim hikayem de çok uzun çünkü 32. aya girdik.
şubat2014'te dört yıllık evliyken artık bebek istediğime karar verdim.
6 ay olmayınca doktora gittim. En büyüğü 5cm olmak üzere beş tane miyomum olduğunu öğrendim.
ekim2014'te açık miyom ameliyatı oldum. Çok acı vericiydi ve sezaryen gibi ameliyat yerim hâlâ acıyor.
Üç ay korunduk, yine altı ay bebek olmadı. Eşime test yapıldı ve sperm değerleri çok kötü çıktı.
Ağustos2015'te eşim varikosel ameliyatı oldu. İki ay içinde sperm değerleri normal hâle geldi çok şükür.
Yine altı ay hamile kalamadım ve bu sefer en hafif dercede PKOS rahatsızlığım olduğunu söylediler.
Klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladık, iki ay 8-10 yumurtam oluştu ama hamile kalmadım.
Sonra aşılama için doktora gittim. Doktor önce rahim filmi çekelim,dedi ama film çekecek kişi canımı çok acıttı yine de filmi çekemedi ve rahim ağzı dar olduğu için içeri ilaç gitmediğini söyledi.
Özel hastanede miyom ameliyatımı yapan profesör doktoruma gittim. Rahim ağzı dar olunca spermler içeri gitmediği için bu da bir kısırlık sebebiymiş. 15 dakika anestezi aldım, hem rahim ağzı genişletme operasyonu geçirdim hem de rahim filmi çekildi. On beş dakikalık operasyon 1.500TL tuttu. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı.
Yani artık önümüzde bir engel kalmadı sandık. Haziran ayında aşılama yapıldı, olmadı. Temmuzda klomen kullandım, 8 yumurta oluştu (yani ilaç bana fazla geldi) yine olmadı. Ağustosta dinlenelim dedik. Bu sabah test yaptım ve yine yok. Regl olunca doktora gidip tüp bebek istiyorum diyeceğim
Yarın bebişlerini alıp geleceksin yani :) sıkı sıkı tutunurlar inşallah annelerinekızlar benim transferim belli oldu bu arada yarın saat 9da.
İnşallahhhh hayırlı haberler verirsin bizeeee dualarımız seninle kendine dikkat et transferden sonra ağır kaldırma ananas ye (tutunmasini sagliomus dogrumu bilmiom ama :) )sağol canım inşallah hakkımızda hayırlısı.
Canım klomen bana fazla geldi, karnım şişti, nefes alamadım. Yani yumurta gelişimiyle ilgili bir sorunun yok demişti zaten önceden ama olmuyor işte Allah'ın takdiri. Maalesef doktora önceden gidemiyorum çünkü başka şehirde. Reglin 2.günü gideceğim. Aşılama yapmıştı zaten. Tüp bebek isteyeceğim artıkGeçmiş olsun canım sende baya badireler atlatmışsın, Klomene iyi cevap vermiş yumurtaların maşallah tüp bebek de az iğne kullanırsın bence, regli olmadan doktorunla konuş canım ona göre regli olunca gider başlarsın, inşallah bu sene hepimiz kavuşuruz bebislerimize
Çok teşekkür ederim canım. Bence büyük konuşmamdan. İlk beş yıl çocuğa asla diyordum, soranlara "Allah isteyene versin." diyordum. Özgürlüğümü kaybetmek istemiyordum. Sonra dördüncü yıl 'ya olmazsa' deyip karar verdim. Gerçekten de olmadıGeçmiş olsun tatlım.. İnşaAllah rabbim bu sıkıntılarımızı tez zamanda unutturacak güzel haberler almayı nasip eder.. Ne çok şey yaşamışsınız, şansızlık mı kader mi .. Neyse sonu güzel olsun.. İnşaAllah tüp bebekle bebişlerinize kavuşursunuz.
ay tatlım ya inşallah dualarımız kabul olur.Dediğin gibi bende bir negatif görsem forumda canım çok fena sıkılıyor içim bi cız ediyor.Daha arkadaşımızın negatifini görür görmez inşallah Allahım önümüzdeki aya nasip edersin diye dua ediyorum.Gönül istiyor ki herkes pozitif olsun.Keşke tüp bebekte şans 100 de 100 olsa.Hadi bakalım hayırlısı ile al gel bebişlerini inşallah pozitif haberler verirsn de hepimize umut olursun her pozitif haberle umutlaniyorum sonra negatif haber geliyor yıkılıyorum umudum bir kez daha kırılıyor inşallah bu topikde negatif alan olmazzzzz inşallah inşallah inşallahhhhçokaminnnn
sağ olun kızlar inşallah inşallah başka diyecek söz bulamıyorum.Zaten bi duygusallık aldı beni ha bire hüngür hüngür ağlıyorum.Şimdi bu yazdıklarınıza da gözlerim dolduYarın bebişlerini alıp geleceksin yani :) sıkı sıkı tutunurlar inşallah annelerine
aynen canım benim, hatta biz eşimle evlenirken anlaştık hiç çocuk istemiyoruz diye ama 5 yıl dolunca bebek konusunu ilk defa konuştuk(düşün hiç ağzımızdan bebek lafı çıkmadı,yok efendim avrupayı gezerim yok efendim çocuk evliliği bitirir)Ama şimdi bak olmuyor işte çok pişman olsam da düşüncelerim konusunda olan olduŞimdi tövbe ediyorum ama heralde siz hakettiniz diyorÇok teşekkür ederim canım. Bence büyük konuşmamdan. İlk beş yıl çocuğa asla diyordum, soranlara "Allah isteyene versin." diyordum. Özgürlüğümü kaybetmek istemiyordum. Sonra dördüncü yıl 'ya olmazsa' deyip karar verdim. Gerçekten de olmadı
sağol canım nar suyu aldım şimdi, onu da bulursam dönüşte alayım tabi transferden sonra ağrım olmazsaİnşallahhhh hayırlı haberler verirsin bizeeee dualarımız seninle kendine dikkat et transferden sonra ağır kaldırma ananas ye (tutunmasini sagliomus dogrumu bilmiom ama :) )
inşallah güzelim atlatın o kısmı göz açıp kapayıncaya kadar da sizde bu telaşlara erişinki sonra sizin aşamaları konuşalım buralarda heyecanlı heyecanlı sonuçlarınızı bekleyelimBuarada eşim tese oldu bakalm suan naz niyaz çekme modundaym malum dikişleri var doku patolojiye gitti 10-15 gün sonra çıkıcakms ama şehir dışında olucaz bayramdan sonraya kalır sonuç öğrenme. Artk bizlerde gelelim transfer asamalarinaaaaa