-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.241
Canm devlet kurumlarında arastirabilirsin en azından arayıp bilgi alirsn fiyat ogrenirsnAnkarada yaptiracagim da kiralik bakiyorum insallah bulurum
Evet bunuda bir arastirimCanm devlet kurumlarında arastirabilirsin en azından arayıp bilgi alirsn fiyat ogrenirsn
Buarada eşinin spermleri nerde canm tese olmuştu senin tüp yaptiricgn hastanedemiAnkarada yaptiracagim da kiralik bakiyorum insallah bulurum
Msla Tedas yada kömür işletmeleri vs vsEvet bunuda bir arastirim
Hrs de canim ben tip fakultesinde yaptiracagim oraya tasinacak spermler. Sen basladin mi pekiBuarada eşinin spermleri nerde canm tese olmuştu senin tüp yaptiricgn hastanedemi
Tsh düştü ptesi gidip hastaneye verim sonucu bidé bir iki şey daha vercez kan sonucu onları verelim ekim adetinde başlasınnnn inşallah başlar aksilik ckmazda bakalm nolucak sen nezaman yaptirican bellimiHrs de canim ben tip fakultesinde yaptiracagim oraya tasinacak spermler. Sen basladin mi peki
Ben aralikta anca cunku bnimde tsh icin ilac kullandim daha baktirmadim dustu mu diye. Bi de ozamana kadar anca para biriktirebilirim. Insallah aksilik cikmazda ilk denememizde olurTsh düştü ptesi gidip hastaneye verim sonucu bidé bir iki şey daha vercez kan sonucu onları verelim ekim adetinde başlasınnnn inşallah başlar aksilik ckmazda bakalm nolucak sen nezaman yaptirican bellimi
Bence başka biyerde tekrarla cnm bi tuhaflık var bizim de morfoloji 1 çıkmıştı ama devlet de de bir hafta önce 1 çıkmıştı şen bi daha baktir çok fazla fark varKizlar haziran ayinda spermiygram yaptrdik %75 morfloji vardi dun tup bebek yaptrdigimiz merkezde yaptrdik %1 norml morfolji cikti 3 ayda bu kdar degisiklik gosterrmi boyle bisey yasayan varmi
75 olan whoya gore bakılmışKizlar haziran ayinda spermiygram yaptrdik %75 morfloji vardi dun tup bebek yaptrdigimiz merkezde yaptrdik %1 norml morfolji cikti 3 ayda bu kdar degisiklik gosterrmi boyle bisey yasayan varmi
ben histeroskopi oldum anestezili bisey yok cnm kolay bi işlemkızlar kımse ofis histereskopi olmadı mıı?? ağrı oluyo mu lutfen cvp???
cok üzüldüm cokKızlar benim sonucum negatif çıktı allah size positif sonuçlar verir inşallah
Anladim biz doktrmuzla gorusemedik size %1 ciktignda nasil aciklama yapti doktorunuz olumlu seyler soyledimi 2 gundr moralm sifir tek sorun cikolta kistim saniyorduk simdi birde morfoloji cikti ;(75 olan whoya gore bakılmış
1 olan kruger yontemine gore bakılmış..tabi iki testide aynı merkezde yaptırdıysanız o ayrı..
Bizimde whoda 75 krugerde yani yıkadıktan sonra 1 çıkıyor
Dogru sonuc kruger olan
Valla sayı ve hız da önemli ama doğal yolla olmuyor bizim asilamayla da olmadı tüp yaptık oda,tutmadı artık ikinci tüp için hazırlık yapiyirum biraz zor bir süreç kolay kolay duzelmiyor morfoloji yalnız micro chip mirfoloji icin cikan son teknoloji onu kullandir tüp yapicaksanAnladim biz doktrmuzla gorusemedik size %1 ciktignda nasil aciklama yapti doktorunuz olumlu seyler soyledimi 2 gundr moralm sifir tek sorun cikolta kistim saniyorduk simdi birde morfoloji cikti ;(
Kızlar benim sonucum negatif çıktı allah size positif sonuçlar verir inşallah[/QUOTE
Cok üzüldüm canımKızlar benim sonucum negatif çıktı allah size positif sonuçlar verir inşallah
Gittik cnm keseyı gorduk 2 hafta sonra kalp atısı ınş.. hersey yolunda gıder umarımmm@huban sen ne yaptn canm kese icin gidicektin gittin mi