2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Arkadaşlar hatrlarsinz belki tsh im 6.69 idi ilaç kullandım 1.5 ay kadar 3.32 ye düştü bir hafta kadar ilacın dozunu artırdı doktor kullandim bugünde özel hastanede yaptırdım. 1.26 çıktı 2.5 altına düşmesi gerekiyordu sevindim ama şunu anlamadm 1 haftada 3.32 den 1.26 ya düşmesi normalmi yoksa önceki 3 testi devlette yapmstm devlette mi böyle şeylerde dostu sonuç çıkmıyo

Hrs de canim ben tip fakultesinde yaptiracagim oraya tasinacak spermler. Sen basladin mi peki
Tsh düştü ptesi gidip hastaneye verim sonucu bidé bir iki şey daha vercez kan sonucu onları verelim ekim adetinde başlasınnnn inşallah başlar aksilik ckmazda bakalm nolucak sen nezaman yaptirican bellimi

Kizlar haziran ayinda spermiygram yaptrdik %75 morfloji vardi dun tup bebek yaptrdigimiz merkezde yaptrdik %1 norml morfolji cikti 3 ayda bu kdar degisiklik gosterrmi boyle bisey yasayan varmi

Tsh düştü ptesi gidip hastaneye verim sonucu bidé bir iki şey daha vercez kan sonucu onları verelim ekim adetinde başlasınnnn inşallah başlar aksilik ckmazda bakalm nolucak sen nezaman yaptirican bellimi
Ben aralikta anca cunku bnimde tsh icin ilac kullandim daha baktirmadim dustu mu diye. Bi de ozamana kadar anca para biriktirebilirim. Insallah aksilik cikmazda ilk denememizde olur

Kizlar birsey sormak istiyorum dondurulmus tedavisindeyim dr yasmin vermisti dun bitti birde ayin 28 nden beri lucrin kullaniyorum benim adet 7 gun sonra olmasi gerekmez mi bugun az kan gelmis adet mi olucam acaba

Kizlar haziran ayinda spermiygram yaptrdik %75 morfloji vardi dun tup bebek yaptrdigimiz merkezde yaptrdik %1 norml morfolji cikti 3 ayda bu kdar degisiklik gosterrmi boyle bisey yasayan varmi
Bence başka biyerde tekrarla cnm bi tuhaflık var bizim de morfoloji 1 çıkmıştı ama devlet de de bir hafta önce 1 çıkmıştı şen bi daha baktir çok fazla fark var

75 olan whoya gore bakılmış
1 olan kruger yontemine gore bakılmış..tabi iki testide aynı merkezde yaptırdıysanız o ayrı..
Bizimde whoda 75 krugerde yani yıkadıktan sonra 1 çıkıyor
Dogru sonuc kruger olan

Anladim biz doktrmuzla gorusemedik size %1 ciktignda nasil aciklama yapti doktorunuz olumlu seyler soyledimi 2 gundr moralm sifir tek sorun cikolta kistim saniyorduk simdi birde morfoloji cikti ;(

Anladim biz doktrmuzla gorusemedik size %1 ciktignda nasil aciklama yapti doktorunuz olumlu seyler soyledimi 2 gundr moralm sifir tek sorun cikolta kistim saniyorduk simdi birde morfoloji cikti ;(
Valla sayı ve hız da önemli ama doğal yolla olmuyor bizim asilamayla da olmadı tüp yaptık oda,tutmadı artık ikinci tüp için hazırlık yapiyirum biraz zor bir süreç kolay kolay duzelmiyor morfoloji yalnız micro chip mirfoloji icin cikan son teknoloji onu kullandir tüp yapicaksan

Kızlar bugün yumurta kontrolümün sonuncusuydu. Çok şükür tahlillerim çok iyi. Rahim kalınlığı 11 çıktı. 30 civarı yumurtam var. Dr her seyin yolunda olduğunu söyledi. P.tesi günü opu var. Böğrüme resmen bir öküz oturmuş gibi. Gözyaşlarım akmaya her an hazır. Çok çok heyecanlıyım. Allah'ım sonuna kadar sorunsuz gitmeyi nasip eder inşallah hepimize. Şehir dışında olacak opu. Yanımda özellikle götürmemi tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…