- 21 Aralık 2014
- 1.241
- 1.294
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.201
Maşallah canım inşallah sonuna kadar hep böyle güzel şeyler duyarsın ağrı oluyor ama güzel haberi duyduğun zaman inşallah geçecek hepsi dua edeceğim senin içinTahmin edebiliyorum canım. Kendimi o durumda hayal bile edemiyorum
Ben de şimdi kontrolden geldim önce 20 civarı yumurta demisti Dr şimdi 30 civarı dedi. Artik oturup kalkarken bile sıkıntı yaşıyorum. Yarin son kontrolüm var sonra yumurta toplamam olacak. İnşallah senin durumunu yaşamam.Dualarınızdan beni de eksik etmeyin
İlk denemede. Bende almamıştım cnm boş çıkmadı yumurtalar bu sefer ışte daha iyi olsun diye kullanicamBen ilac takviyesi falan almıyorum..körü körüne başladım bakalım)
Bakalım hayırlısı ya ikinci kez huluside deneyecem sonra ıstanbul düşünüyorum hulusi bey iyi de ışte sadece doktor yetmiyor klinik de onemlisamımıyetıme ınan hulısı hoca bana cok ıyı geldı en azından novaart kadar soru ısaretım yok hatta hıc yok dıyebılırım
Nolur böyle yapma bebişi etkiliyor olabilirsin canım. Dualarımız seninle.Kızlar yarın test günüm gece rüyamda negatif gördüm psikolojim çok bozuk devamlı ağlıyorum lütfen bana dua edin
Umarım yarın guzel haber vereceksin bize, dua ediyorum senin icin, test gunu yaklaşınca ne buyuk bir gerginlik içerisindesin seni cok iyi anlıyorum lütfen ağlama, unutma herşey Allahtan geliyor bizeKızlar yarın test günüm gece rüyamda negatif gördüm psikolojim çok bozuk devamlı ağlıyorum lütfen bana dua edin
Dualarım seninle inşallah pozitif sonuç alırsın,rabbim sıkıntılarının karşılığını verir umarimDestekleriniz için teşekkür ederimmm
Kuzum rüyalar tersine döner diye biliyorum ağlamak iyi rüyada ama gülmek iyi değil ben rüyamda pozitif gördüm gerçekte negatif yani stres yapma güzelim bebişin etkilenmesin yarın iyi haberle gellllllll inşallahKızlar yarın test günüm gece rüyamda negatif gördüm psikolojim çok bozuk devamlı ağlıyorum lütfen bana dua edin
Kuzum rüyalar tersine döner diye biliyorum ağlamak iyi rüyada ama gülmek iyi değil ben rüyamda pozitif gördüm gerçekte negatif yani stres yapma güzelim bebişin etkilenmesin yarın iyi haberle gellllllll inşallahKızlar yarın test günüm gece rüyamda negatif gördüm psikolojim çok bozuk devamlı ağlıyorum lütfen bana dua edin
SelamKızlar bişey soracaktım. Transfer olduk diyelim adet günümüz yine herzamanki döngüsündeki gün mü oluyor yoksa oynuyor mu? Benim adet günüm saat gibidir ve doktorun istediği tahlilden bir hafta önce. Ordan da anlaşılabilir sanki.
Kuzum rüyalar tersine döner diye biliyorum ağlamak iyi rüyada ama gülmek iyi değil ben rüyamda pozitif gördüm gerçekte negatif yani stres yapma güzelim bebişin etkilenmesin yarın iyi haberle gellllllll inşallah
Sağolasın canım bilgi için, evet transfer oldum 27 Eylülde. Reglin normalde 6 ekim gibi. Tahlil ise 16 Ekimde. 10 gün var arada. Ama dediğin gibi gecikme oluyorsa bekleyeceğim o zaman.Selammavimli bu cok belirleyici olmuyor sanirim, benim adetlerim bazen gecikmeli geliyor ama transfer olduğumda erken adet olmustum, bazılarında (düzenli adet görenlerde) ise adetlerinde gecikme yaşadıklarını okumuştum. Sen transfer oldun ve bekliyorsun sanırım doğru mu? Adet günün ne zaman olacak?
İnsallah hayırlısıyla guzel haberlerini alırımSağolasın canım bilgi için, evet transfer oldum 27 Eylülde. Reglin normalde 6 ekim gibi. Tahlil ise 16 Ekimde. 10 gün var arada. Ama dediğin gibi gecikme oluyorsa bekleyeceğim o zaman.
tabiki de. zaten buralardayım hepİnsallah hayırlısıyla guzel haberlerini alırımbu arada yaşadığın değişiklikleri bizimle paylaşırsan sevinirim
kızlar kımse ofis histereskopi olmadı mıı?? ağrı oluyo mu lutfen cvp???
canım ben histeroskopi oldum. rahimdeki perde alındı. yani tanı amaçlı olmadığı halde sadece anesteziden ilk uyandığımda adet sancısı gibi ağrım oldu ama ben uyanmadan ağrı kesici iğne yapmışlar. hemen geçti. hiç korkma.kızlar kımse ofis histereskopi olmadı mıı?? ağrı oluyo mu lutfen cvp???
Canım benim ofis ne bilmiyorum ama bende daralma vardı genişletildi histeroskopi yöntemi ile ve inan bana hayatım boyunca çekmediğim acı ağrı çektim aynı anda girdiğim bayan vardı bir saat sonra hiçbirşey yaşamadı ağrı falan bir saat içinde taburcu oldu ben bir gün hastanede yattım ve saat başı ağrı kesici istedim o kadar ağrım oldu dr normal bu ağrılar dedi yapılan işlem ağrılıydı dedi histeroskopinin birçok çeşidi var dedi ama inşallah sen benim çektiğim acıyı çekmezsinkızlar kımse ofis histereskopi olmadı mıı?? ağrı oluyo mu lutfen cvp???