2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

eejanaika nasıl gidiyor ağrı sızı var mı? günlük hayata döndün mü tamamen transfer sonrası? ben de kasıklarda ve belde biraz sızlama var hala.

Merhaba arkadaşlar. Ben de şimdi doktor arayışındayım. 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmuyoruz.hsg cektirdim sağ tüpümde tıkanıklık var.sol tamamen açık ve temiz. Eşimin sperm sonuclari iyi.Haziran ayında doktorum hemen tüp bebek yapmalıyız tıkalı olan tüpü yumurta toplarken kesip alırız gibi bişeyler söyledi.yumurta rezervin kritik iki kez toplama işlemi yaparız falan diye anlatıyordu bişeyler ama ben gerisini hatırlamıyorum bile ağlayarak çıktım ve bi kaç aydır bitkisel kürler bişeyler deniyorum önümüzdeki ay tekrar hsg çektirip başka bir doktorla devam etmek ve gerekirse tüp bebege baslamak istiyorum.Tavsiyenize çok ihtiyacım var.istanbulda yaşıyorum.

kızlar kımse ofis histereskopi olmadı mıı?? ağrı oluyo mu lutfen cvp???
Canım ben de histeroskopi oldum ama ofis mi bilmiyorum. Spinal anestezi ile polip alıp rahip duvarına çizikler attılar. Hiç ağrım yoktu ama ben hastanede kalmamak için acele ettim ve yaşadığım ilçeye dönerken cok ağrım oldu. Sebebi idrara sıkışmam hemşire uyarmıştı aslında tuvalete cikmadiysaniz çıkış yapmayalım diye ama ben onemsemedim. Hatırında olsun tuvalete çıkmadan hastaneden çıkış yapma.

Tek bır gorusme yeterli yeterlı olucak işinde cok tıtız ekıbı bır harıka bu ay pozıtıf aldım.. memorıal cem demırelll

Merhaba kizlar
Konuyla alakali degil ama birsey sormak istiyorum.
Tup bebek icin gittiginiz yerde nerde kaliyorsunuz 15 gun otel cok pahali oluyor da

Merhaba kizlar
Konuyla alakali degil ama birsey sormak istiyorum.
Tup bebek icin gittiginiz yerde nerde kaliyorsunuz 15 gun otel cok pahali oluyor da
Canım ben de başka şehirde yaptıracağım, onu düşünüyordum. Kesinlikle tanıdık birinin evinde falan kalmam. Millete dert anlatmak zor, hem de istediğin gibi dinlenemezsin. En son aklıma eşyalı ev kiralamak geldi. Yani aylık kirasının yarısına anlaşabileceğim bir ev bulurum belki diye düşündüm

Aynen canim bizim akraba var ama kalamam
Bende oyle dusundum anlasabilirsek 15 gunluk fiyat oderiz diye
Merak ettim acaba tup yaptiranlar nerde kaliyo diye
Cunku otel cok pahali oluyo
Insallah buluruz ya

Aynen canim bizim akraba var ama kalamam
Bende oyle dusundum anlasabilirsek 15 gunluk fiyat oderiz diye
Merak ettim acaba tup yaptiranlar nerde kaliyo diye
Cunku otel cok pahali oluyo
Insallah buluruz ya
Canım ben evlilikte 7. yıla girdim. Şimdiye kadar bebek istemeyip de şimdi olmadığını duyarlarsa başımın etini yerler. Şimdiye kadar yapmadın da, gördün mü olmuyor falan diye. O yüzden anneme bile söylemiyorum. Eşyalı kiralık ev için internetten araştırabilirsin canım. Emlak sitelerindeki numarayı arayıp soracağım ben de ,on beş günlüğüne verir misiniz, diye

Bende kimse bilmesin isterim.Aynen canim netten arastirip sorcam mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…