- 17 Aralık 2015
- 31
- 44
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.281
cok üzüldüm cok
aynen canim. eğer özel hastanede yapturiyirsan 1 saatte işin bitiyo geri isede donebilirsin. esinide sadece yumurta toplama ve transfer günü istiyorlar. diğer günler sen kendin halledebilirsin. tekrar hayırlı olsun.canm teşekkür ederim evet bir kaç yerle görüştük bir doktora karar kıldık. ben hormon testlerimi falan yaptırmıştım başka bi doktora zaten. o bi problem yok deyince eşim spermiyogramnyaptırdı eşimin spermiyogram sonucu düşük çıkınca doktora gittik zaten. tüp bebek dediler. karar vediğimiz doktorlada görüştük o ne zaman yaptırmak isterseniz o zaman gel adet olduğun gün dedi.bnm merak ettiğim şeyler fziksel şeylerdi daha çok. büyük lısmını cvaplamışsın. keza ben de eşimde çalışıyoruz ve doktora gidip gelmek hep izinle falan olcak. acaba çok sık gidip gelmek gerekirmi diye düşünüyordum ama sanırım 6 7 kereyle hallolcak gibi.
Benim esimde hrs de amaliyat oldu bende ankara tip fakultesi hastanesi tüp bebek yaptircaz insaAllah esiniz kaan hocanin hastasimiydi kaan aydosunHrs de canim ben tip fakultesinde yaptiracagim oraya tasinacak spermler. Sen basladin mi peki
İyiyim canım ama bu ara çok koşturuyorum düğün vardı üşütmemeye çalıştım ama inşallah bişey olmaz bugün iğnede 4. Günüm yarın sabah kontrole gidecem inşallah bi sorun çıkmaz canım benim 6 tane toplanmıştı ama 4 tane olgun çıktı onunda 3 tanesi döllendi canım ama 3. Gün 6 hücreli kalmışlar, benim Sperm de sorun yok canım yıkanmışı 10 milyon la 15 milyon arası eşimin zaten ilk evliliğinden bi kızı var haziran ayındakinde Gonalf Cetrotide ve Luveris kullanmıştım şimdi bu tedavimde Lucrin Gonalf Merional kullanıyorum bence çok düşünüp stres yapma canım herşey olacagına varır nasip kısmet akışına bırakcadiprensesss canim nasilsin,igne sürecin nasil geçiyor?canım sana bir sorum olacaktı.senin opudan sonra yumurtaların hepsi olgunmuydu yani hepsi isleme alindimi ? bide spermde sorun var miydi?bunlar gece gündüz düşünmekten gına geldi valla) igne olarak ne kullaniyorsun?RABBİM yolumuzu açık etsin inşallah
Evet kaan hocanin hastasiydi canim.Benim esimde hrs de amaliyat oldu bende ankara tip fakultesi hastanesi tüp bebek yaptircaz insaAllah esiniz kaan hocanin hastasimiydi kaan aydosun
Hangi doktorda basliyacaksin canim gidince hemen basliyorlar mi randevu yok muKizlaaarrr bende varimmmm bugun adet oldumm vee sali günü de ankara tipda tüp bebeğe basliycaz Allahin izniylee
Bizde kaan hocanin hastadiydik bugun adet oldum sali gunude ankara tip a gidip basliycaz islemlere insEvet kaan hocanin hastasiydi canim.
Valla canim benimde ilk denemem adetinin 2. Günü gel dediler tetkiklere tahlilleri yapip bi sorun olmazsa igneye basliyolarmis galiba hangi hocaya gidecegimede karar veremedim cem somer atabekoglu ile murat sonmezeri ovuyolar bayaHangi doktorda basliyacaksin canim gidince hemen basliyorlar mi randevu yok mu
Anladim canim bizde kasim sonlarinda baslayacagiz insallah arada asamalarini banada yazarmisin canim bir de gitmeden randevu aldiniz miValla canim benimde ilk denemem adetinin 2. Günü gel dediler tetkiklere tahlilleri yapip bi sorun olmazsa igneye basliyolarmis galiba
Almadik canim ama profa muayene olmak icin randevu almak gerekiyomu diye kafamada takiliyo aslindaAnladim canim bizde kasim sonlarinda baslayacagiz insallah arada asamalarini banada yazarmisin canim bir de gitmeden randevu aldiniz mi
Ben telefonla konustugumda randevuya gerek yok dediler aynen benimde kafama takildi bi de il disindan geliyoruz sorun olmasin diye,insallah sorun cikmaz canimAlmadik canim ama profa muayene olmak icin randevu almak gerekiyomu diye kafamada takiliyo aslinda
Ben gidicem bakalim ins bilgi veririm sana gerekli evraklari hazirla gelirken internetten bak neler gerektineBen telefonla konustugumda randevuya gerek yok dediler aynen benimde kafama takildi bi de il disindan geliyoruz sorun olmasin diye,insallah sorun cikmaz canim
Peki canim bakarim netten cok tesekkur ederim senden haber beklicem :)Ben gidicem bakalim ins bilgi veririm sana gerekli evraklari hazirla gelirken internetten bak neler gerektine
Ins guzel haberlerle donerimm :) bide sen hangi hocaya gitmeyi dusunuyosun tüp bebek icin aklinda bi isim varmi yada kaan hocay bu konuda bir isim onerdi miPeki canim bakarim netten cok tesekkur ederim senden haber beklicem :)
Insallahhh canim . Kaan hoca bize batuhan ozmeni onerdi.Size bisey demedi miIns guzel haberlerle donerimm :) bide sen hangi hocaya gitmeyi dusunuyosun tüp bebek icin aklinda bi isim varmi yada kaan hocay bu konuda bir isim onerdi mi
Yok canim biz hocayla ilgili hic konusmadik zaten ameliyat gunu gordum o gun hic aklima gelmedi sonrada hic konusmadik kaan hocaylaInsallahhh canim . Kaan hoca bize batuhan ozmeni onerdi.Size bisey demedi mi
Peki hangi hocaya gidecegine karar verdin miYok canim biz hocayla ilgili hic konusmadik zaten ameliyat gunu gordum o gun hic aklima gelmedi sonrada hic konusmadik kaan hocayla
Bilmiyomki valla canimm cem atabekoglu murat sonmezer var simdide netten batuhana bakiyodum karar veremedim kiPeki hangi hocaya gidecegine karar verdin mi