2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

aynen canim. eğer özel hastanede yapturiyirsan 1 saatte işin bitiyo geri isede donebilirsin. esinide sadece yumurta toplama ve transfer günü istiyorlar. diğer günler sen kendin halledebilirsin. tekrar hayırlı olsun.

cadiprensesss canim nasilsin,igne sürecin nasil geçiyor?canım sana bir sorum olacaktı.senin opudan sonra yumurtaların hepsi olgunmuydu yani hepsi isleme alindimi ? bide spermde sorun var miydi?bunlar gece gündüz düşünmekten gına geldi valla) igne olarak ne kullaniyorsun?RABBİM yolumuzu açık etsin inşallah

İyiyim canım ama bu ara çok koşturuyorum düğün vardı üşütmemeye çalıştım ama inşallah bişey olmaz bugün iğnede 4. Günüm yarın sabah kontrole gidecem inşallah bi sorun çıkmaz canım benim 6 tane toplanmıştı ama 4 tane olgun çıktı onunda 3 tanesi döllendi canım ama 3. Gün 6 hücreli kalmışlar, benim Sperm de sorun yok canım yıkanmışı 10 milyon la 15 milyon arası eşimin zaten ilk evliliğinden bi kızı var haziran ayındakinde Gonalf Cetrotide ve Luveris kullanmıştım şimdi bu tedavimde Lucrin Gonalf Merional kullanıyorum bence çok düşünüp stres yapma canım herşey olacagına varır nasip kısmet akışına bırak rabbim ol dedikten sonra olur

Valla canim benimde ilk denemem adetinin 2. Günü gel dediler tetkiklere tahlilleri yapip bi sorun olmazsa igneye basliyolarmis galiba
Anladim canim bizde kasim sonlarinda baslayacagiz insallah arada asamalarini banada yazarmisin canim bir de gitmeden randevu aldiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…