2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Anladim biz doktrmuzla gorusemedik size %1 ciktignda nasil aciklama yapti doktorunuz olumlu seyler soyledimi 2 gundr moralm sifir tek sorun cikolta kistim saniyorduk simdi birde morfoloji cikti ;(
Canım genetikmiş duzelmez dedi
Benimde çikolata kistim iki taraflı 5 cm morfoloji de 1
10 yumurta dan 3 ü dollendi 2. Gün embriyosu olarak donduruldu 3 üde transfer edildi tutmadı malesef
Şimdi bir sene ara verdik doğal kürlerle devam edeceğiz

kızlarre biz tüp bebek hastasıymışız bir ay falan oluyor öğreneli. rşimin sperm hareketliliği ve sayısı az. bnm yumurtlamamda hormonlarımda falan herhangi bir problem yok. kısaca durum bu. biz sömestrda yaptıralım diye düşünüyorduk ancak kararımızı değiştirdik ve ekim adetimle yaptırmaya karar verdik. şimdi sorum şu ki. tedavi süreci tam okarak nasıl. yani tamm genel olarak biliyoru. işte bnm yumurta takibim iğneler vs. sonra toplama sperm alınmaso dölleme ve transfer olarak. merak ettiğim şeyse şu. misal adet olduğun gün gel dedi doktor. gittim diyekim. sonra hergün kontrolemi gidiyorsunuz yani iğneler falan başlayınca. yada gün aşırımı. bu iğneler ağrı verici şeylermi? toplama ve transfer işlemleri ağrılı mı? ay bi dünya soru var kafamda yaa. birileri bana fiziksek olan bu detaylardan bahsedebilirmi

Kızlar benim sonucum negatif çıktı allah size positif sonuçlar verir inşallah
Canım daha şimdi girdim sırf senin sonuca bakmak için çok üzüldüm canım benim hayırlısı böyleymiş demekten başka elden bir şey gelmiyor :KK43:ama lütfen bırakma kendini kaçıncı denemendi canım :KK12::KK12:

kızlarre biz tüp bebek hastasıymışız bir ay falan oluyor öğreneli. rşimin sperm hareketliliği ve sayısı az. bnm yumurtlamamda hormonlarımda falan herhangi bir problem yok. kısaca durum bu. biz sömestrda yaptıralım diye düşünüyorduk ancak kararımızı değiştirdik ve ekim adetimle yaptırmaya karar verdik. şimdi sorum şu ki. tedavi süreci tam okarak nasıl. yani tamm genel olarak biliyoru. işte bnm yumurta takibim iğneler vs. sonra toplama sperm alınmaso dölleme ve transfer olarak. merak ettiğim şeyse şu. misal adet olduğun gün gel dedi doktor. gittim diyekim. sonra hergün kontrolemi gidiyorsunuz yani iğneler falan başlayınca. yada gün aşırımı. bu iğneler ağrı verici şeylermi? toplama ve transfer işlemleri ağrılı mı? ay bi dünya soru var kafamda yaa. birileri bana fiziksek olan bu detaylardan bahsedebilirmi
hayirli olsun canim tedavin. ins ilk ve son olur kavusursun yavruna. doktira gittin mi peki tup bebek için? ilk kontrollerin ve tahlillerinin yapıldığını farz edip yazıyorum çünkü genelde bir ay oncesinden ogun kontrol hapi veriyorlar, ama vermeyen de var. neyse kesin başladığım ay adetinin 2 günü gidiyisun ve ultrasonla bakiliyo iyneye ve dozuna karar verilip yapilis şeklinde arif ediyorlar hergun aynı saatte kendin vuruyorsun. ondan sonraki kontrol 5. 6 gün sonra oluyo o günde yumurtaların boyutlarına bakiliyo gerekirse doz ayarlaması yapiliyo ndan sonrada gün aşırı yada 2 gün üst ustede okabikyo toplamda 10 ila 15 gün iyne kullandıktan sonra yumurtaların anestesu altında toplaniyo acı falan hissetmiyordum çünkü uyuyorsun zaten ondan sonra taze transfer okucaksa 2,3,4,5 gün sonra embiyolarin durumuna göre transferin oluyo oda muayne gibi ağrısız bir işlem sonra en zor kısmı beklemek kaliyo hayırlı olsun.

Dün ignelere basldim canim carsamba gunu kontrlum var sen hangi asamadasin
ben nisan ayinda başladım yumurtalar toplandı ohss olduğum için donduruldu daha sionra transfer oldum. oda tuttu ama 6 haftalikken düşük yaptim. şimdi kalan dondurulmuslarla tekrar transfer olucam hazırlık aşamasındayız.

Valla sayı ve hız da önemli ama doğal yolla olmuyor bizim asilamayla da olmadı tüp yaptık oda,tutmadı artık ikinci tüp için hazırlık yapiyirum biraz zor bir süreç kolay kolay duzelmiyor morfoloji yalnız micro chip mirfoloji icin cikan son teknoloji onu kullandir tüp yapicaksan
Oyle olucak zten ama icime huzurszluk dustu iki tarafli sorun olunca 38milyn sperm %15 ileri harektli %1 mkrfoloji birde 1 aydir vitamin falan kullaniyorz :KK43:

mandus mandus canım ne yaptın.. degerlerın ne durumda dr gıttın mı kese için ?
Canım merhaba daha yeni okuyabildim yazdigini onumuzdeki hafta gidecegim kese +kalp atisi icin. Degerlerim gayet guzel artti artik kan da vermiyorum. Bekleme zor orada oldugunun tek gostergesi kan testiydi simdi o da olmayinca :) biran once duyalim istegi var. Sen nasilsin, nasil gidiyor?

Canım merhaba daha yeni okuyabildim yazdigini onumuzdeki hafta gidecegim kese +kalp atisi icin. Degerlerim gayet guzel artti artik kan da vermiyorum. Bekleme zor orada oldugunun tek gostergesi kan testiydi simdi o da olmayinca :) biran once duyalim istegi var. Sen nasilsin, nasil gidiyor?
Canım ben bugun keseyı gordum:) kalp atıdı için 2 hafta sonra gorusecegız.. vıtamınlere basladım.. ah bu endıseler bıtmıyor ıyı oldugunu benımle oldugunu bılıp emın olmak istıyorumm:) mutlka yaz olurmu dualarım senınle

Kızlar selam benim de pazartesi günü opum var inşallah herşey yolunda gider büyün yumurtalar döllenir ve pgt den iyi sonuç gelir ve bebişler tutunur.

Aynı gidiyor sürecimiz p.tesi benim de opu var :KK28:çok heyecanlıyım. Dua edelim birbirimize:dua:
Evet canım sana daha önce yazmıştım aynı gidiyor diye :) benim bugün kasıklarımda ağrı var. Çatlatma iğnesinden sonra böyle oldum :KK43: inşallah yarın herşey iyi geçer. Benim 2. Denemem inşallah son olur :) hepimiz hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz :)

kızlar iyi pazarlar. beşinci günüm transfer sonrası. hiçbir belirti yok. ağrılarım da yavaş yavaş geçti. hayırlısı elbet. kızlar 3. gün embriyosu için idrarda ne zaman çıkar bilginiz var mı?

Evet canım sana daha önce yazmıştım aynı gidiyor diye :) benim bugün kasıklarımda ağrı var. Çatlatma iğnesinden sonra böyle oldum :KK43: inşallah yarın herşey iyi geçer. Benim 2. Denemem inşallah son olur :) hepimiz hayırlısıyla, sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz :)
Ay kusura bakma canım kafa kalmadı ki :110: benim de ağrım var biraz. Benim ilk denemem o yüzden bilinmezligin stresi de var biraz. Şehir dışında olacak opu. Yoldayız simdi. Herkes için hayırlısı olsun umarım hayırlı olan bebislerimizi kucağımıza almamizdir :dua:

hayirli olsun canim tedavin. ins ilk ve son olur kavusursun yavruna. doktira gittin mi peki tup bebek için? ilk kontrollerin ve tahlillerinin yapıldığını farz edip yazıyorum çünkü genelde bir ay oncesinden ogun kontrol hapi veriyorlar, ama vermeyen de var. neyse kesin başladığım ay adetinin 2 günü gidiyisun ve ultrasonla bakiliyo iyneye ve dozuna karar verilip yapilis şeklinde arif ediyorlar hergun aynı saatte kendin vuruyorsun. ondan sonraki kontrol 5. 6 gün sonra oluyo o günde yumurtaların boyutlarına bakiliyo gerekirse doz ayarlaması yapiliyo ndan sonrada gün aşırı yada 2 gün üst ustede okabikyo toplamda 10 ila 15 gün iyne kullandıktan sonra yumurtaların anestesu altında toplaniyo acı falan hissetmiyordum çünkü uyuyorsun zaten ondan sonra taze transfer okucaksa 2,3,4,5 gün sonra embiyolarin durumuna göre transferin oluyo oda muayne gibi ağrısız bir işlem sonra en zor kısmı beklemek kaliyo hayırlı olsun.
canm teşekkür ederim evet bir kaç yerle görüştük bir doktora karar kıldık. ben hormon testlerimi falan yaptırmıştım başka bi doktora zaten. o bi problem yok deyince eşim spermiyogramnyaptırdı eşimin spermiyogram sonucu düşük çıkınca doktora gittik zaten. tüp bebek dediler. karar vediğimiz doktorlada görüştük o ne zaman yaptırmak isterseniz o zaman gel adet olduğun gün dedi.bnm merak ettiğim şeyler fziksel şeylerdi daha çok. büyük lısmını cvaplamışsın. keza ben de eşimde çalışıyoruz ve doktora gidip gelmek hep izinle falan olcak. acaba çok sık gidip gelmek gerekirmi diye düşünüyordum ama sanırım 6 7 kereyle hallolcak gibi.

Canım daha şimdi girdim sırf senin sonuca bakmak için çok üzüldüm canım benim hayırlısı böyleymiş demekten başka elden bir şey gelmiyor :KK43:ama lütfen bırakma kendini kaçıncı denemendi canım :KK12::KK12:

İlk ve son askıya aldım dondurulmuş 9 embriyo daha var doktor biraz dinlen aralıkta gel dedi ama gitmeyi düşünmüyorum vazgeçtim anlayacağın...

X