How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın eylül anneleri ben de bir eylül annesiyim 23 eylülde kucagima aldım oğlumu fakat gelin gorun ki o günden beri sürekli ağlamaklı bi haldeyim başlangıçta süt gelmiyor az geliyor olayını kafaya taktim lohusa kafasıyla gelen gidenlerin yorumları cok canımı sıktı neyse herkes gidip başbaşa kalınca stres azalınca süt olayı düzene bindi derken geçen hafta halk sağlığı tarafından arandim topuk kanında kistik fibrozis diye bi değer biraz yüksek tekrar kan aldirin dediler o günden beri gozumun yaşı dinmiyor sürekli bebegimde belirti arıyorum iki uç saatlik uykularda sürekli o hastalıkla uğraşıyorum kaslarında konak oluştu yüzünde kırmızı sivilceler var birisi niye böyle bu bebeğin yüzü deyince ona da canım sıkılıyor aile hekimi önemsemedi geçer dedi bilmiyorum her şey ustume ustume geliyor sanki;((
Canim sildiği bilmiyorum ama benim 2 çocuğu nda hem sivilce hem siyah nokta oldu bu gayet normal anneden geçen hormonlar bebeğe geçiyor zamanla azalıp kayboluyor hiç canını sıkma bu bilgi 2 doktor tarafından kafadan söylemiyorum internetten bakabilirsin

Canim sildiği bilmiyorum ama benim 2 çocuğu nda hem sivilce hem siyah nokta oldu bu gayet normal anneden geçen hormonlar bebeğe geçiyor zamanla azalıp kayboluyor hiç canını sıkma bu bilgi 2 doktor tarafından kafadan söylemiyorum internetten bakabilirsin
İnşallah düzelir hepsi zamanla dua edin benim için topuk kanı testi bu defa iyi gelsin :(

İnşallah düzelir hepsi zamanla dua edin benim için topuk kanı testi bu defa iyi gelsin :KK43:
insallah canim cildi konusunda fotoğrafı şimdi gördüm seninki daha farklı geldi aklında bulunsun canim sut alerjisi gibi duruyor yanlış yönlendirmemek icin yazdım kas konagininda çok olması nedeniyle tabii en iyi doktorlar bilir çok geçmiş olsun üzülme güçlü ol sen iyi ol bebisinde iyi olsun

insallah canim cildi konusunda fotoğrafı şimdi gördüm seninki daha farklı geldi aklında bulunsun canim sut alerjisi gibi duruyor yanlış yönlendirmemek icin yazdım kas konagininda çok olması nedeniyle tabii en iyi doktorlar bilir çok geçmiş olsun üzülme güçlü ol sen iyi ol bebisinde iyi olsun
Sadece yüzü bu durumda alerji olsa tüm vücutta mi olurdu yoksa yine yüzde mi

Sadece yüzü bu durumda alerji olsa tüm vücutta mi olurdu yoksa yine yüzde mi
Canim benim bebegimin laktoz intolerans var bana kulağının arkasında ve popo yerlerinin orada kizariklik varmi diye sordu eger olsaydi sut alerjisi olurdu dedi aklında olsun cocuk doktorları bilemiyor cocuk gastroenteroliji ye götürdüm ben bebegimi yesil kaka vardı insallah yoktut

Canim benim bebegimin laktoz intolerans var bana kulağının arkasında ve popo yerlerinin orada kizariklik varmi diye sordu eger olsaydi sut alerjisi olurdu dedi aklında olsun cocuk doktorları bilemiyor cocuk gastroenteroliji ye götürdüm ben bebegimi yesil kaka vardı insallah yoktut
Yeşil kaka ve popoda kızarıklık yok ama bu minik kırmızı sivilceler boynundan itibaren var yüzde kafada haliyle kulak civarında da

Günaydın eylül anneleri ben de bir eylül annesiyim 23 eylülde kucagima aldım oğlumu fakat gelin gorun ki o günden beri sürekli ağlamaklı bi haldeyim başlangıçta süt gelmiyor az geliyor olayını kafaya taktim lohusa kafasıyla gelen gidenlerin yorumları cok canımı sıktı neyse herkes gidip başbaşa kalınca stres azalınca süt olayı düzene bindi derken geçen hafta halk sağlığı tarafından arandim topuk kanında kistik fibrozis diye bi değer biraz yüksek tekrar kan aldirin dediler o günden beri gozumun yaşı dinmiyor sürekli bebegimde belirti arıyorum iki uç saatlik uykularda sürekli o hastalıkla uğraşıyorum kaslarında konak oluştu yüzünde kırmızı sivilceler var birisi niye böyle bu bebeğin yüzü deyince ona da canım sıkılıyor aile hekimi önemsemedi geçer dedi bilmiyorum her şey ustume ustume geliyor sanki;((
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun.konak benim kızımın kaşlarında da çıktı,zeytinyağ sürüyorum,hafifledi bayağı.bi sabah uyandım ki bi yanağı bayağı kırmızı sivilceli sert bişeyler olmuş.bi kaç güne kendiliğinden geçti.bunlar geçiyor gerçekten üzülme.ayrıca anneleri olarak bebeklerimiz için elimizden geleni yapıyoruz eminim,lütfen ağlayarak ne kendini ne de bebeğini yıprat.sevgiyle kal..

Peki bu yeşil kaka ne demekmiş ki

Ne zormus annelik kizlar meme reddi yasiyorum zorla emziriyorum yesil mukuslu kaka yapiyor bide yetmezmis gibi sag gözünde capaklanma basladi :bicak:

Peki bu yeşil kaka ne demekmiş ki
Arada olması sorun değil ama benim gibi 10 gun sürüyorsa inek sutu sadece mmanada değil annenin yediği inek sutu ürünleri ve eti dahil alerji veya laktoz intolaransi (laktoz intolaransi alerji değil ama sutun şekerini sindiremmeme duturmu)

Canım seni çok çok iyi anliyorm çünkü bu koştuk fibrozis sebebiyle bizdende ikinci kez alındı kan ama ben hiç hasta olduğunu dusunmuyrm bebegimin zaten belirtide goremiyorm bu test daha yeni gelmiş sayılır bize ve bi referans aralığı veremiyorlar kaç diyorum cevap bilmiyrz kaç olmalı diyorum yine bilmiyrz diyo sağlık ocağı senin var mi farkettiğn bi belirti

Kızlar moralim çok bozuk kalça ultrasonu çektirmek için Dr gittik Dr sarılık yüzünde hala var tahlil ve ultrason istedi. Sol böbrekte hafif genişleme cikti ve kasiginda kordon kisti dedikleri birşey cikti Dr 1 ay takip dedi olmazsa ameliyat olabilirmis böbrek genişlemesi de çabası ben napicam ağlamaktan bi hal oldum bana bilenler duyanlar birşey söylesin nolur

Arkadaslar merhaba ben 230 mesaj geride kaldim oglumla ilgilenmekten. Umarim butun anneler ve minikler iyidir. 62 gunluk olduk. Oglum iyi şukur kilo alimi da iyi 2 Kasimda doktor kontrolumuz 3 Kasimda aşimiz var. Benim kanamalarim hala devam ediyor pco yuzunden hormonlarim bozulmus emzirme kesilene kadar devam edicekmis kanama. Oglumu sutten kesmeyi hic istemiyorum moralim cok bozuldu var mi bu durumu yasayan hic

Arkadaslar merhaba ben 230 mesaj geride kaldim oglumla ilgilenmekten. Umarim butun anneler ve minikler iyidir. 62 gunluk olduk. Oglum iyi şukur kilo alimi da iyi 2 Kasimda doktor kontrolumuz 3 Kasimda aşimiz var. Benim kanamalarim hala devam ediyor pco yuzunden hormonlarim bozulmus emzirme kesilene kadar devam edicekmis kanama. Oglumu sutten kesmeyi hic istemiyorum moralim cok bozuldu var mi bu durumu yasayan hic[/QUOT
Arkadaslar merhaba ben 230 mesaj geride kaldim oglumla ilgilenmekten. Umarim butun anneler ve minikler iyidir. 62 gunluk olduk. Oglum iyi şukur kilo alimi da iyi 2 Kasimda doktor kontrolumuz 3 Kasimda aşimiz var. Benim kanamalarim hala devam ediyor pco yuzunden hormonlarim bozulmus emzirme kesilene kadar devam edicekmis kanama. Oglumu sutten kesmeyi hic istemiyorum moralim cok bozuldu var mi bu durumu yasayan hic[/QUOTE polikistik over mi kast ediyorsun kanama nedenini

Canım seni çok çok iyi anliyorm çünkü bu koştuk fibrozis sebebiyle bizdende ikinci kez alındı kan ama ben hiç hasta olduğunu dusunmuyrm bebegimin zaten belirtide goremiyorm bu test daha yeni gelmiş sayılır bize ve bi referans aralığı veremiyorlar kaç diyorum cevap bilmiyrz kaç olmalı diyorum yine bilmiyrz diyo sağlık ocağı senin var mi farkettiğn bi belirti
Benim fark ettiğim bi belirti yok yenidogan için ilk kakayi yapamaz uzayan sarılık falan demiş ikisi de olmadı canım diğer belirtiler ilerleyen dönemde çıkar ortaya yazıyor nette sonuç haftaya çıkarmış net bi aralık yok bizimki 90 çıkmış sanırım 60 ve ustu olursa ter testine yonlendiriyorlarmis bekleyip duruyorum dua ediyorum sadece oluyor böyle durumlar dediler ama işte insanın içi rahat etmiyor

Test geçen yıldan beri uygulaniyormus tam oturmuş bi sistemi yok sanırım testi uygulayan kimi ülkelerde sinir 170 mis mesela senin için de dua edeceğim canım inşallah hiçbir şey çıkmaz

Back