Canım sonuçları için de bağlı bulunduğun ilin halk sağlığı merkezini ara tc kimlik numarani söyleyince bakıyorlar sonuca sağlık ocağı bilmiyor onlara sadece ailenin aranması gerektiği söyleniyormusCanım seni çok çok iyi anliyorm çünkü bu koştuk fibrozis sebebiyle bizdende ikinci kez alındı kan ama ben hiç hasta olduğunu dusunmuyrm bebegimin zaten belirtide goremiyorm bu test daha yeni gelmiş sayılır bize ve bi referans aralığı veremiyorlar kaç diyorum cevap bilmiyrz kaç olmalı diyorum yine bilmiyrz diyo sağlık ocağı senin var mi farkettiğn bi belirti
Bir de dedim ki neden ilk gün alınan kanda yüksek çıkmadı ikinci de yüksek dedim ilk doğduğu gün alınan kanda bu değere bakilmiyormus bebegin anne sütü alması bekleniyormus ilk günler biraz emme sorunu vardı doğru düzgün almadı anne sütü belki onun için öyle çıktı sonuç bilemiyorum kiCanım seni çok çok iyi anliyorm çünkü bu koştuk fibrozis sebebiyle bizdende ikinci kez alındı kan ama ben hiç hasta olduğunu dusunmuyrm bebegimin zaten belirtide goremiyorm bu test daha yeni gelmiş sayılır bize ve bi referans aralığı veremiyorlar kaç diyorum cevap bilmiyrz kaç olmalı diyorum yine bilmiyrz diyo sağlık ocağı senin var mi farkettiğn bi belirti
Bizde 10 ve 20 günlükken verdik kanları yalnız su dikkatimi çekti antibiyotik kullanımı sonucu etkiler gb anladım ben netten araştırınca ve ikinciyi verirken antibiyotk kullaniyodum ben evet benimde 90 çok tedirginim ama biyandanda bişey yok gb yinede içim içimi yiyr bende senin için dua edicemBir de dedim ki neden ilk gün alınan kanda yüksek çıkmadı ikinci de yüksek dedim ilk doğduğu gün alınan kanda bu değere bakilmiyormus bebegin anne sütü alması bekleniyormus ilk günler biraz emme sorunu vardı doğru düzgün almadı anne sütü belki onun için öyle çıktı sonuç bilemiyorum kibeşinci gün vermistik ikinci kanı üçüncüyu de geçen hafta iste 25 günlüktu
Ne kadar surede çıkarmış bu sonuç bizim gonderileli 10 gün faln oldu ama kan alinali 15 ginBir de dedim ki neden ilk gün alınan kanda yüksek çıkmadı ikinci de yüksek dedim ilk doğduğu gün alınan kanda bu değere bakilmiyormus bebegin anne sütü alması bekleniyormus ilk günler biraz emme sorunu vardı doğru düzgün almadı anne sütü belki onun için öyle çıktı sonuç bilemiyorum kibeşinci gün vermistik ikinci kanı üçüncüyu de geçen hafta iste 25 günlüktu
İki hafta içinde çıkar dediler bana ben de kullaniyordum antibiyotik ilk beş gün sabah akşam olmak üzere günde iki kere almıştım bi ara bağlı bulunduğun halk sağlığını canım belki çıkmıştırNe kadar surede çıkarmış bu sonuç bizim gonderileli 10 gün faln oldu ama kan alinali 15 gin
arkadaslar gunaydın sız deneyımlısınız ben kendıme dogum ıcın emzırme sutyenı gecelık vs alcm ama hangı sıteden alcm bılemedım bıldıgınız uygun sızınde aldıgınız
canım hamilelikte aldığım sütyen küçük geldi doğumdan sonra.göğüsler daha da büyüdü yani.internetten bonprix sitesinden aldım.oradki ölüçüye göre bedenimi buldum v3 sipariş ettim.çok memnun kaldım.2li 60tl ödedim.tavsiye ederim
Slm kızlar ancak donebildim sayfaya bebeğim bugün 29 günlük oldu enfeksiyonu vardi çok agliyodu hastanelerden çıkamadık şükür iyileştikten herkes eylülde doğurdu sanırım takip edemedim banu86 sinemnur ayselll 11hatice11 burdamisiniz sizleri de çok merak ediyorum banu dogurdunmu o kadar sayfayı okuyamadim
Canim yanlış anlama bende de polikistover var sürmedi o kadar normal 42 gun surdu 62 gun fazla geldi doktoruna guveniyormusun bir arkadaşımın da sürdü bu kadar içerde parça kalmış.kurtaj oldu.seni telaslandirmak istemeem sadece uyarmak istedim.Elaemi evet polikistik over sendromundan kaynakli hormonlarim bozulmus
evet canım 1 ekimde doğum yaptım bizde bugün 29 günlüğüz:) sayfaya çok giremiyorum bebek sorunları bitmiyo ki.sizede geçmiş olsun bebişler hep sağlıklı olsunSlm kızlar ancak donebildim sayfaya bebeğim bugün 29 günlük oldu enfeksiyonu vardi çok agliyodu hastanelerden çıkamadık şükür iyileştikten herkes eylülde doğurdu sanırım takip edemedim banu86 sinemnur ayselll 11hatice11 burdamisiniz sizleri de çok merak ediyorum banu dogurdunmu o kadar sayfayı okuyamadim
Mrb cnm bende 3 ekimde sezeryan oldum. 27 gunluk olduk ugrasiyoruz cok gazli cok agliyor annelik zormusSlm kızlar ancak donebildim sayfaya bebeğim bugün 29 günlük oldu enfeksiyonu vardi çok agliyodu hastanelerden çıkamadık şükür iyileştikten herkes eylülde doğurdu sanırım takip edemedim banu86 sinemnur ayselll 11hatice11 burdamisiniz sizleri de çok merak ediyorum banu dogurdunmu o kadar sayfayı okuyamadim
Evet eminim ultrasona girdim iki defa. Parca falan kalmamış hatta ilk doktorda ondan şuphelendi ama hormon tahlilerinde hormonlarimin bozulduğu cikti. Kanamalarim devamli olmuyor ama örneğin bir gun kanama oluyor iki gun olmuyor bazen yogun oluyor bazen damla oluyor.Canim yanlış anlama bende de polikistover var sürmedi o kadar normal 42 gun surdu 62 gun fazla geldi doktoruna guveniyormusun bir arkadaşımın da sürdü bu kadar içerde parça kalmış.kurtaj oldu.seni telaslandirmak istemeem sadece uyarmak istedim.
Benim oglumda bir donem oyleydi. Cunku annem sallamaya alistirmisti 1 haftadir alistirdim besigine koyuyorum ninni soyleyip uyutuyorum ama derin bir uyku uyumuyor taş catlasin 40 dakika.Kizlar buarada benim bebis ayakta sallanmaya alisti napcam yaa gunduz ayagimdan indirince uyaniyir gece uyuyor ama gunduz surekli ayakta siz napiyrsnuz nasil uyuyor
Hepimize geçmiş olsun kızlar dogumda bi daha yapmicam diyodum ama fikrim değiştievet canım 1 ekimde doğum yaptım bizde bugün 29 günlüğüz:) sayfaya çok giremiyorum bebek sorunları bitmiyo ki.sizede geçmiş olsun bebişler hep sağlıklı olsun
Bizde de aynı durum var ne yaptıysak düzelme yok. Doktor ne dedi size ne ilacı başladı ?kizlar benim kizim hasta oldu ufacik oksuuyo burnu tikali ilaca basladik moralim cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?