Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım sonuçları için de bağlı bulunduğun ilin halk sağlığı merkezini ara tc kimlik numarani söyleyince bakıyorlar sonuca sağlık ocağı bilmiyor onlara sadece ailenin aranması gerektiği söyleniyormus

Bir de dedim ki neden ilk gün alınan kanda yüksek çıkmadı ikinci de yüksek dedim ilk doğduğu gün alınan kanda bu değere bakilmiyormus bebegin anne sütü alması bekleniyormus ilk günler biraz emme sorunu vardı doğru düzgün almadı anne sütü belki onun için öyle çıktı sonuç bilemiyorum ki beşinci gün vermistik ikinci kanı üçüncüyu de geçen hafta iste 25 günlüktu

arkadaslar gunaydın sız deneyımlısınız ben kendıme dogum ıcın emzırme sutyenı gecelık vs alcm ama hangı sıteden alcm bılemedım bıldıgınız uygun sızınde aldıgınız sıte vrmı

Bizde 10 ve 20 günlükken verdik kanları yalnız su dikkatimi çekti antibiyotik kullanımı sonucu etkiler gb anladım ben netten araştırınca ve ikinciyi verirken antibiyotk kullaniyodum ben evet benimde 90 çok tedirginim ama biyandanda bişey yok gb yinede içim içimi yiyr bende senin için dua edicem

Ne kadar surede çıkarmış bu sonuç bizim gonderileli 10 gün faln oldu ama kan alinali 15 gin

Ne kadar surede çıkarmış bu sonuç bizim gonderileli 10 gün faln oldu ama kan alinali 15 gin
İki hafta içinde çıkar dediler bana ben de kullaniyordum antibiyotik ilk beş gün sabah akşam olmak üzere günde iki kere almıştım bi ara bağlı bulunduğun halk sağlığını canım belki çıkmıştır

Slm kızlar ancak donebildim sayfaya bebeğim bugün 29 günlük oldu enfeksiyonu vardi çok agliyodu hastanelerden çıkamadık şükür iyileştikten herkes eylülde doğurdu sanırım takip edemedim banu86 sinemnur ayselll 11hatice11 burdamisiniz sizleri de çok merak ediyorum banu dogurdunmu o kadar sayfayı okuyamadim

Cok geçmiş olsun canim dogurduk hepimizde cok sukur bizde bugun 31 gunluk olduk :) keske imza kisminda hamilegi gosterdigi gibi simdide bebegimizin kac gunluk oldugu ve neler yapabildigi yazsa mesela benim kizim ellerini tutunca basini kaldiriyor gozleriyle bizi takip edebiliyor

Maşallah canım Allah nazarlardan korusun inşallah anneler in yazılarının altinada uygun bi imza yaparlar

Elaemi evet polikistik over sendromundan kaynakli hormonlarim bozulmus
Canim yanlış anlama bende de polikistover var sürmedi o kadar normal 42 gun surdu 62 gun fazla geldi doktoruna guveniyormusun bir arkadaşımın da sürdü bu kadar içerde parça kalmış.kurtaj oldu.seni telaslandirmak istemeem sadece uyarmak istedim.

evet canım 1 ekimde doğum yaptım bizde bugün 29 günlüğüz:) sayfaya çok giremiyorum bebek sorunları bitmiyo ki.sizede geçmiş olsun bebişler hep sağlıklı olsun

Mrb cnm bende 3 ekimde sezeryan oldum. 27 gunluk olduk ugrasiyoruz cok gazli cok agliyor annelik zormus

Kizlar buarada benim bebis ayakta sallanmaya alisti napcam yaa gunduz ayagimdan indirince uyaniyir gece uyuyor ama gunduz surekli ayakta siz napiyrsnuz nasil uyuyor

Evet eminim ultrasona girdim iki defa. Parca falan kalmamış hatta ilk doktorda ondan şuphelendi ama hormon tahlilerinde hormonlarimin bozulduğu cikti. Kanamalarim devamli olmuyor ama örneğin bir gun kanama oluyor iki gun olmuyor bazen yogun oluyor bazen damla oluyor.

Kizlar buarada benim bebis ayakta sallanmaya alisti napcam yaa gunduz ayagimdan indirince uyaniyir gece uyuyor ama gunduz surekli ayakta siz napiyrsnuz nasil uyuyor
Benim oglumda bir donem oyleydi. Cunku annem sallamaya alistirmisti 1 haftadir alistirdim besigine koyuyorum ninni soyleyip uyutuyorum ama derin bir uyku uyumuyor taş catlasin 40 dakika.

evet canım 1 ekimde doğum yaptım bizde bugün 29 günlüğüz:) sayfaya çok giremiyorum bebek sorunları bitmiyo ki.sizede geçmiş olsun bebişler hep sağlıklı olsun
Hepimize geçmiş olsun kızlar dogumda bi daha yapmicam diyodum ama fikrim değişti bitmiyo maalesef sorunlar bizimki de çok gazlı anca uyudu. banu normal doğum mu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…