- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yaşında büyük oğlun?zor bi durum canım dengeyi kurabilmek burda bu konuda deneyimli arkadaslr var..üzülme daha çok yeni zamanla yoluna girecektir elbet,.Arkadaslarim nasilsiniz? Bebisleriniz nasil?
Insallah saglikla almissinizdir kucaklariniza...
Hic vakit olmuyor desem yeridir
Buyuk oglum beni cok ozlemis o yuzden cok hasin hatta kizgin
Cok uzuluyorum agliyorum ona sarki soylerken
Halbuki ben onun yalniz kalmasini istemedigim icin erkenden kardesi olsun istedim
Karmakarisigim inanin basbasa kaldigimizda oylesine uysal ki
Ama ikinci birisi olunca isiriyor vuruyor kaciyor uzak benden
Oyle iste...
Insallah guzel olur hersey...
Insallah yavrularim birbirlerini cok sever
Arkadaslarim nasilsiniz? Bebisleriniz nasil?
Halbuki ben onun yalniz kalmasini istemedigim icin erkenden kardesi olsun istedim
Oyle iste...
Insallah guzel olur hersey.
Oyle iste...
Ben de aynı durumdayım.kızım var 15 aylık.vicdanım hiç rahat değil..kızıma da ogluma da yeterince zaman ayıramıyorum.ağlıyorum esime patlıyorum..hiç bi dk yok..ev işi yemek camasır iki küçük cocuk..oglan geceleri hiç uyumuyor..Zombi gibiyim .. inşallah hasta olmam cocuklarımın basında olurum..dua bekliyorum anneler..loğusaların duası kabul olur inşallah..
Oyle iste...
seneler sonra iyi ki diyeceğinizi düşünün kızlar..Bu zor günler elbet bi şekilde geçecek..Yillar sonra cocuklari okula gonderip tek basiniza kalınca bu gunlerin hatrina oturup bi kahve de benden için Biz bi taneyle ugrasirken sizin yükünüz simdilik bizden ağır ama yıllar sonra siz ikinciyi atlatmis olacaksiniz bizim kafalarda hep bi soru isareti yapsak mi yapmasak mi..Dualarim sizinle kizlar Allah önce sağlık sonra sabır versin..Ben de aynı durumdayım.kızım var 15 aylık.vicdanım hiç rahat değil..kızıma da ogluma da yeterince zaman ayıramıyorum.ağlıyorum esime patlıyorum..hiç bi dk yok..ev işi yemek camasır iki küçük cocuk..oglan geceleri hiç uyumuyor..Zombi gibiyim .. inşallah hasta olmam cocuklarımın basında olurum..dua bekliyorum anneler..loğusaların duası kabul olur inşallah..
Karni doyuyor mu?Merhaba kızlar haftalardir giremiordum foruma biz 34 günlük olduk oglusun gece uykusu yok denebilir her saat başı uyanioruz çok gazlı ve mizmiziz. gündüz de hiç uyumuyo sürekli emme isteği ve meme de uyuma isteği war.ve ben bikaç gün önce safra kesesi ameliyati oldum Karnım dikisli emzirirkn dikiş yerleri m çok acıyor bizimki kıpır kıpır. Normal doğum yaptım dikiş olmck Karnım da derken ameliyat oldum moralim bozuk çok.
Biz koymuyoruz canım,nazardan korkuyorum bende.Bebeklerinizin fotoğraflarını sosyal medyada yayınlıyormusunuz kızlar kızımın fotoğrafını profil resmi yapmak istiyorum eşim ve annem yapma nazar değer diyorlar. Bende çok heves ediyorum.
Geçmiş olsun arkadaşım,en kıaa zamanda topralanırsın inşallah.hepsi geçecek moralini bozma lütfen.bende normal doğum yaptım sonra 2 gün sondayla gezdim.ama şimdi unuttum bile.sabır birazcık.sadece şu an bebişin le keyif yapamıyorsundur onun da acısını sonra çıkarırsıbız inş.Merhaba kızlar haftalardir giremiordum foruma biz 34 günlük olduk oglusun gece uykusu yok denebilir her saat başı uyanioruz çok gazlı ve mizmiziz. gündüz de hiç uyumuyo sürekli emme isteği ve meme de uyuma isteği war.ve ben bikaç gün önce safra kesesi ameliyati oldum Karnım dikisli emzirirkn dikiş yerleri m çok acıyor bizimki kıpır kıpır. Normal doğum yaptım dikiş olmck Karnım da derken ameliyat oldum moralim bozuk çok.
Kirk sonu adeti cnm o olur o benim ilk oglumda kirkim ciktiginda da devam ediyodu normalKızlar bugün doğum yapali 37 gün oldu ve adet oldum galiba mümkün mü?
Cok şükür sutum var canım eşim annmde öyle diodu mama aldik yedi aynı doktor la paylastik bunu doktor kızdı sütun yetmese bu bebek nasıl bukadar kilo alsın diye 12 günde 700 gr almış düşün. Bilmiyorum napsam ne gece ne gündüz uykum warKarni doyuyor mu?
Benim oglum oyleydi sonra birgun (4aylikken)mama verdim cocuk 2saat uyumustu hatya zehirlendi mi diye odum patlamisti :))
simdi diyorum oglum acti galiba ://
Saol tatlım inş en çokta zoruma giden oglumla ilgilenememem geçecek inşGeçmiş olsun arkadaşım,en kıaa zamanda topralanırsın inşallah.hepsi geçecek moralini bozma lütfen.bende normal doğum yaptım sonra 2 gün sondayla gezdim.ama şimdi unuttum bile.sabır birazcık.sadece şu an bebişin le keyif yapamıyorsundur onun da acısını sonra çıkarırsıbız inş.
Masallah nekadar guzel kilo almisCok şükür sutum var canım eşim annmde öyle diodu mama aldik yedi aynı doktor la paylastik bunu doktor kızdı sütun yetmese bu bebek nasıl bukadar kilo alsın diye 12 günde 700 gr almış düşün. Bilmiyorum napsam ne gece ne gündüz uykum war
Watsap grubu varmış. Ordalar sanırımBu bu arada başlığımız bayağı sessizleşti.herkes bebeklerini büyütme derdinde tabiki.biraz büyüsünler düzene girsinler yeniden toplanır umarım herkes..
Aa evet konuşuluyordu grup olayı ,doğrudur.Watsap grubu varmış. Ordalar sanırım