Oyyy masallah pasaya
Canım yaaaaa aynen sürekli bacaklar cekili ıkınıyo aglamiyo da ama karşısında biz öldük. Bugun herkesi aradım bu surec ne zaman bitecek diyeOyyy masallah pasaya
ne kadar buyumus tombik olmus :))
bizim kirkimiz hic cikmayacak gibi :))
hersey gittikce zorladiyor kizim saatlerce uyanik kalabiliyor uyukusuda kisa suruyor
surekli ikiniyor ://
Maşallah hayirli ugurlu olsun. Bizde yariladik 20 gunluguz:))
Mevlit fln yapacak misiniz. Su an bana cok zor geliyor oyle seylerle ugrasmak insallah 40i ciktiginda daha kolaylasmis olur.
Oluyo mu oyle :))
Oyyyy cok tatlı
Oyyy masallah pasaya
ne kadar buyumus tombik olmus :))
bizim kirkimiz hic cikmayacak gibi :))
hersey gittikce zorladiyor kizim saatlerce uyanik kalabiliyor uyukusuda kisa suruyor
surekli ikiniyor ://
Benim bebeğim de öyle yavrum çok ağlamıyor çok sancısı olursa ağlıyor sancı geçince susuyor aslında gazını çıkarıyor üstten alttan ama benimki kakasını yaparken çok zorlanıyor en son gece kaka yapmıştı bugün hiç yapmadı sürekli ıkınıp ıkınıp ağladı en son yarim çay kaşığı zeytin yağı içirdim birazda poposuna sürdün 10 dk gecmedi yaptı kakasını çok şükür bide gaz damlası veriyorum doktor vermişti onu verince de bol bol gaz çıkarıyorCanım yaaaaa aynen sürekli bacaklar cekili ıkınıyo aglamiyo da ama karşısında biz öldük. Bugun herkesi aradım bu surec ne zaman bitecek diye
Ya bizim dr bi damla verdi kakasini yapmazsa ver diye. Bir aydir hic vermedjm gecen verdim yarim saat sonra yapti. 3.gun oldu bugun daha yapmadi bağırsakları boşaldı ondan yapmıyor diye ümit ediyorum. Kafam karıştı yaBenim bebeğim de öyle yavrum çok ağlamıyor çok sancısı olursa ağlıyor sancı geçince susuyor aslında gazını çıkarıyor üstten alttan ama benimki kakasını yaparken çok zorlanıyor en son gece kaka yapmıştı bugün hiç yapmadı sürekli ıkınıp ıkınıp ağladı en son yarim çay kaşığı zeytin yağı içirdim birazda poposuna sürdün 10 dk gecmedi yaptı kakasını çok şükür bide gaz damlası veriyorum doktor vermişti onu verince de bol bol gaz çıkarıyor
Çok zor bir durum o öyle ıkındıkça bişey yapamamak insan herşeyi deniyor yeterki rahat etsin bebeklerimiz
Canım hangi şurup o ben kaçırmışımSaol canım. Mevlüt yapılacak ama ben pek taraftar değildim buna. Görümcem ve kayınvalidem çok heves ettiler. Bana kalsa camide hallederdim. Onlar hazırlanıyorlar. Kayınvalidemin evinde yapılacak o yüzden karışmıyorum.
Saol canım teşekkür ederiz
Teşekkür ederizmemeden hiç ayrılmadığı için habire tombişleşiyor Aynı evreleri yaşadık. Sanırım atak dönemleriyle alakalı birazda bu. Ben artık geceleri atıyorum bizim yatağa veriyorum memeyi ağzına. Geceden öğlen 11e kadar uyuduk yatağa almam diyordum ama mecbur kalınca herşeyi deniyorsun
Doktorunuza gaz sıkıntınızı söyle mutlaka. Bize verdiği şurup mucize gibi geldi.
Canım hangi şurup o ben kaçırmışım
bizimde onceko gun cikti :) hayirli olsun minislere
Ben de ekleyeyim mutfakta isiniz varsa aspiratoru acin:) ayrica telden kolik diye uygulamalar var yukleyin faydasi oluyorBirde elektirikli süpürge aynı etkiyi yapıyor. Seninle aynı durumdaydık bu sabah bari onun bulunduğu odayı süpüreyim dedim 2dk küt gitti. Çok sevimliler yaaa
Bize deca-tabs verdi canm kullanmaya başladım henüz bir yan etki görmedimIkiside farkli marka verdi cnm.ben.de arastiriyrm bir de size sorayim dedim
Oy yerim o ağzı tospirikim benim.
Bende dün gittim henüz sürmedim ama marketten değil bizimki izmirden gelmişti bana hiç kaynatıp soğut demedi ama internette öyle yazıyor asidini almadı için eğer kullanan varsa bilgilendirirse sevinirimZeytinyağını kaynatıp sogutup öyle mi kullanıyorsun. Marketlerde yemeklik satılan zeytinyağı mi özel bişey mi kullandığın
Bende onun için ilk uyandığında altını değiştiriyorum sonra emziriyorum tekrar uyuyor, sonraya bırakırsam dediğin gibi uykusu açılıyor tekrar emzirmek zorunda kalıyorum benimki her türlü memede uyuduğu için başka bir seçeneğim yokYok tam aksine çok kısa. Altını değiştirince epey bir uykusu kaçıyor. Değiştirmeden de olmaz.
Yaa benim kızın aynısı bu sansürünüz de olunca hiç fark yok ahahah hayırlı olsun nice kırklarını gör canım sağlıkla büyüsün
Benimkide memede ama bazen sıkılıyorum gidiyorum salonda tv izleyerek emziriyorum benim için iyi oluyor ama evde eşinden başka erkek birileri varsa tabi zor olurBenimki akşam 7den 12.30a kadar filan sürekli memede kalmak istiyor. O çok yorucu oluyor. Hadi şimdi lohusalık filan da sonrasında artık eşim isyan edecek. Birlikte tv bile izleyemiyoruz. Neyse işte o uyumadan sonra 5-5.30a kadar uyuyor genelde. Sonra 2 saat kadar uyanık. Ondan sonra da 3 saat uyuyor bir daha. Ama gündüz nerdeyse hiç uyumuyor. Yine de akşamki gibi sürekli memede değil, kucakta filan geziyor. Şuan hala memede mesela. Sonu güzel olsa da başı çok yorucu. Hiç iş yapamıyorum. Evde annem ve onun yardımcısı var. Pzt kayınvalideler geliyor diye gidecekler, ne yapacağım bilmiyorum
Canım ben oğlumda kullanmıştım şimdi kızımda da kullanıyorum ısıtıp soğutup spreyli bi şişeye koydum sıkıyorum popişine pratik ve hijyenik doktorumuz pişik için ne kullandığımı sordu anlattım tebrik etti her seferinde hazırlamak bu mevsimde zor olurdu iyi fikir dediBende dün gittim henüz sürmedim ama marketten değil bizimki izmirden gelmişti bana hiç kaynatıp soğut demedi ama internette öyle yazıyor asidini almadı için eğer kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim
Maşallah rüzgar egeye ne güzelde duruyor öyle
Biz kullanıyoruz ama biz zaten hastaneden geldiğinde 10 günlüktü hemen başladık sende başlayabilirsin sanırımKızlar bizde ilk haftamızı atlattık dolu dolu burayı hiç bu kadar uzun süre bırakmamıştımama bebişli hayata alıştık sanki. Biogai kullanalar var mı sanırım olbey bu konuya hakimdi henüz 1 haftalığız acaba kullanmaya başlasak mı bilemedim dr umuzu da daha bulamadık soramıyorum
Anacım benim ki öyle bir ağlıyor ki uyanınca meme diye aboooo sanki bi yerini sıkmışım gibi cimcime o yüzden önce meme veriyorumBende onun için ilk uyandığında altını değiştiriyorum sonra emziriyorum tekrar uyuyor, sonraya bırakırsam dediğin gibi uykusu açılıyor tekrar emzirmek zorunda kalıyorum benimki her türlü memede uyuduğu için başka bir seçeneğim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?