• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
ben de korkuyordum ama aynen benim kizda toparlandi cok sukur :KK66: hatta kilolu bir bebek te oldu diyebilirim :KK66: inan iki hamileligimde ayni cinsiyete hamile kalmama ragmen inanilmaz farkli oldu bulantilar kramplarda dahil..bu arada ben de hep agustosta dogum yapmak istiyordum eylul ayi bana hep huzunu cagristirir nedense tesaduf erken geldi bebis iste bazen ne istedigimizi iyi bilm
kizlar bebekleriniz araliksiz kac saat uyuyor..benim kizim geceleri 5 saate yakin uyuyor uyandirmiyorum da acaba fazla mi uyuyor..emzirip gazini aliyorum ninni aciyorum cok derin uyuyor.. ninni cok ise yaradi .. besige koydugumda yari uyanik olmasina ragmen ninni dinleye dinleye kendi kendine uyuyor tavsiye ederim :KK66:
bizde gündüzleri uyumuyoruz geceleri dediğin gibi 5 saati buluyor. müzik kesinlikle çok işe yarıyor ben ta hamilelik ten beri dinletiyorum. ağırlıkta kendi zevkim tabiki ;)

5 saat mı :kızgın: masaallah valla sizinkilere yaklaşık 3 gecedir nerdeyse sadece 1 saat uyumusumdur gece uykusu hak getire gündüzleri de inan artık gece aglamadan dolayı yorgun dusup uyuyor ama 40 dk yada max saat başı uyanıyor. Nolur bana da diyin napiyorsaniz ben 2 saatte bir uyanmasına da raziyim valla :dua:
Benimki akşam 7den 12.30a kadar filan sürekli memede kalmak istiyor. O çok yorucu oluyor. Hadi şimdi lohusalık filan da sonrasında artık eşim isyan edecek. Birlikte tv bile izleyemiyoruz. Neyse işte o uyumadan sonra 5-5.30a kadar uyuyor genelde. Sonra 2 saat kadar uyanık. Ondan sonra da 3 saat uyuyor bir daha. Ama gündüz nerdeyse hiç uyumuyor. Yine de akşamki gibi sürekli memede değil, kucakta filan geziyor. Şuan hala memede mesela. Sonu güzel olsa da başı çok yorucu. Hiç iş yapamıyorum. Evde annem ve onun yardımcısı var. Pzt kayınvalideler geliyor diye gidecekler, ne yapacağım bilmiyorum:(

Kizlar doktora nereye gidiyorsunuz. Dogum yaotiginiz hastanenin cocuk doktoruna mi. Rastgele bir doktora mi. Saglik ocagina mi? Ben de gaz icin goturmek istiyorum bir ama..
Benim doğum yaptığım hastane eve biraz uzak araçsız gitmek mümkün degil her seferinde esimin izin alması da mümkün degil. Bende geçenlerde gaz icin eve yakın bir Dr goturdum çokta memnun kaldım bundan sonra Allah kötü şeyler için dusurmesin ona gitmeye karar verdik. Ama arkadaşım gaz icin sağlık ocağına da gitmiş oradada yardımcı olmuşlar. İnşaallah gönlüne göre bulursun Dr.

Emerken hava yutma çıktı başıma bi de..Yanlış tutsam tamam dicem de herseyi eskisi gibi yapıyorum. Damaktan tak tak diye ses gelio ve ver elini kocaman kocaman hava baloncuklari! Sonra bi sinir bi öfke bebekte..Kaldır gazını cikarmaya çalış o sirada cikarirken kussun sonra yine emzirmeye çalış ve yine boncuklar..bittim bittim :(

Kaç günlüksünüz canım ben de benzer durumdayım benim de makat çatlağı var basurdan beter ölüyorum tuvalete çıkarken Allah sabır versin kısa zamanda iyileşirsin inşallah bebeğin de büyüme atağı yaşıyor olabilir sütün artık yetmemesi bundan olabilr eğer öyleyse bir haftaya kadar geçer bu durum biraz sabır
19gunluk olduk. Sanada gecmis olsun ben careyi fitilde buldum. Insallah bu donem gecer suan bile yarim saati gecti memede kusuyo ama hala emme pesinde

19gunluk olduk. Sanada gecmis olsun ben careyi fitilde buldum. Insallah bu donem gecer suan bile yarim saati gecti memede kusuyo ama hala emme pesinde
Ben de fitil krem ve oturma banyosu uyguluyorum ama her seferinde kanıyo yine de bi de duphalac diye şurup var dışkıyı yumuşatan ama onu da fazla kullanma dedi doktor ishal de kabız da olmamaya çalış acı baharat yeme dedi bu kan ilacı da çok sertleştiryo off çok zormuş

Emerken hava yutma çıktı başıma bi de..Yanlış tutsam tamam dicem de herseyi eskisi gibi yapıyorum. Damaktan tak tak diye ses gelio ve ver elini kocaman kocaman hava baloncuklari! Sonra bi sinir bi öfke bebekte..Kaldır gazını cikarmaya çalış o sirada cikarirken kussun sonra yine emzirmeye çalış ve yine boncuklar..bittim bittim :KK43:
Canim cok geçmiş olsun bu damak olayini da ilk defa duyuyorum anneme falan sordum diyo bas parmakla eskiden kaldirirdik :KK57: tabi sen kendin yapamazsin da saglikocagi falan yapan olmaz mi. Büyük ihtimal saniyelik birsey le hemen müdahele edilecek ama bizler bilmediğimiz icin böyle sıkıntı çekiyoruz.saglikla kal

fon makinesi sesi ilac gibi ya ...minigin alti temiz gazi cikti karni tok uyumuyor mizmizlaniyor...internetten fon makinesi sesini actim ... actigim an uyudu 2 dk surmedi cok tatliydi ya :KK66: bana da ev islriyle ugrasmak kaldi
Birde elektirikli süpürge aynı etkiyi yapıyor. Seninle aynı durumdaydık bu sabah bari onun bulunduğu odayı süpüreyim dedim 2dk küt gitti. Çok sevimliler yaaa

Dün 40mız çıktı biziiim kızlaar:nazar:
Sansürledim :KK70:

IMG_3471.JPG

Kızlar bizde ilk haftamızı atlattık dolu dolu burayı hiç bu kadar uzun süre bırakmamıştım:KK57:ama bebişli hayata alıştık sanki. Biogai kullanalar var mı sanırım olbey olbey bu konuya hakimdi henüz 1 haftalığız acaba kullanmaya başlasak mı bilemedim dr umuzu da daha bulamadık soramıyorum :işsiz::işsiz:

Kızlar bizde ilk haftamızı atlattık dolu dolu burayı hiç bu kadar uzun süre bırakmamıştım:KK57:ama bebişli hayata alıştık sanki. Biogai kullanalar var mı sanırım olbey olbey bu konuya hakimdi henüz 1 haftalığız acaba kullanmaya başlasak mı bilemedim dr umuzu da daha bulamadık soramıyorum :işsiz::işsiz:

Biz 5. günden itibaren başladık canım.

Emerken hava yutma çıktı başıma bi de..Yanlış tutsam tamam dicem de herseyi eskisi gibi yapıyorum. Damaktan tak tak diye ses gelio ve ver elini kocaman kocaman hava baloncuklari! Sonra bi sinir bi öfke bebekte..Kaldır gazını cikarmaya çalış o sirada cikarirken kussun sonra yine emzirmeye çalış ve yine boncuklar..bittim bittim :KK43:
Dun bir arkadas daha yazmisti aynisinii.

Dün 40mız çıktı biziiim kızlaar:nazar:
Sansürledim :KK70:

Eki Görüntüle 1895071
Masallahh hayirli ugurlu olsun. Bizde yariladik 20 gunluguz:))
Mevlit fln yapacak misiniz. Su an bana cok zor geliyor oyle seylerle ugrasmak insallah 40i ciktiginda daha kolaylasmis olur.
Oluyo mu oyle :))

Back