• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Anacım benim ki öyle bir ağlıyor ki uyanınca meme diye aboooo sanki bi yerini sıkmışım gibi cimcime o yüzden önce meme veriyorum
Aynen canm ama ağlarken bi yandan konuşup bi yandan bezini almaya çalışıyorum göğüslerim o kadar acıyor ki öncesi sonrası meme vermeye korkar oldum bana bir çare meme ucu yarası için beril ağlıyor meme veriyorum o susuyor ben ağlıyorum peşine o kadar acıyor:KK61:

Merhaba eylül anneleri. Bebekleriniz hayırlı olsun. Allah nasip ederse bende aralık annesi olacağım. Size danışmak istediğim bi konu var. Aralık annelerine yazdım ama henüz daha almadılar herhalde yeterli cevap alamadım. Bebeğime 60x120 ölçülerinde karyola aldım. Ama içine alacağım yatağa karar veremiyorum. Kafam karma karışık oldu. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. İşbire baktım. Yataşa, e bebeğe yok karar veremiyorum. Yardımcı olursanız çoook sevinirim. Şimdiden teşekkürler. .Bebeklerinizi güle güle büyütün inşallah.

DIPTISDIPTIS DIPTISDIPTIS canm Allah senden razı olsun yaa bugünden beri gaz sancısı çekiyor beril bir türlü uyuyamıyor sancıdan gözünden uyku akmasına rağmen sen yazınca son çare eşime şurubu aldırdım içti gazını çıkarttı peşine bildiğin bayıldı hepimiz perişan olmuştuk
Ay kaçırmışım ben ney bu mucize şeyin adı kızlar tubisimben tubisimben olbey olbey

DIPTISDIPTIS DIPTISDIPTIS canm Allah senden razı olsun yaa bugünden beri gaz sancısı çekiyor beril bir türlü uyuyamıyor sancıdan gözünden uyku akmasına rağmen sen yazınca son çare eşime şurubu aldırdım içti gazını çıkarttı peşine bildiğin bayıldı hepimiz perişan olmuştuk
olbey olbey karışıklık oldu şurup için DIPTISDIPTIS DIPTISDIPTIS olacaktı hanımlar sorry

bizimde onceko gun cikti :) hayirli olsun minislere

Oo sizede hayırlı olsun canım. :nazar:

Oy yerim o ağzı tospirikim benim. :KK46:

Zekeriya beyazın izmir şubesiyiz :D

Yaa benim kızın aynısı bu sansürünüz de olunca hiç fark yok ahahah hayırlı olsun nice kırklarını gör canım sağlıkla büyüsün

Hahaha emekli bankacı edası var hepsinde :D saçlar dökülünce çok komik oluyorlar. Saol canım darısı bekleyenlere:KK200:

Maşallah rüzgar egeye ne güzelde duruyor öyle:KK200::nazar:

Banyodan nefret eden bebek ilk defa sakindi inanırmısın. Teşekkür ederiz canım. Darısı size:KK200:

Bebislerin 40i yavas yavas cikiyor artik ilk gulucukleri almaya baslariz yavastan. Masallah butun eylul bebislerine :))

DIPTISDIPTIS DIPTISDIPTIS canim masallah ruzagara 40lanmis bile :)) guzel uykulari hayirli omru olsun..

banu86 banu86 canim ben 1.ayi bekledim kullanmak icin ama biogaia ilac bile degil probiyotik sadece ne zaman istersen kullanabilirsin.

Teşekkür ederiz canım. Hepimizin bebişlerine sağlıklı ömürler yazılsın:dua: Ben bugün uyanıkken ilk gülücüğü aldııım:nazar: bilinçli mi değil mi bilmiyorum ama çok tatlıı.

Ay çok sevindim tubaa:KK200:
Çünkü her şurup her bebekte işe yaramıyormuş. Nokta atışı olmuş seninkide. Mucizevi bir şurup kendileri:KK200: gazsız sütlü günlerin olsun canım :nazar:

Merhaba eylül anneleri. Bebekleriniz hayırlı olsun. Allah nasip ederse bende aralık annesi olacağım. Size danışmak istediğim bi konu var. Aralık annelerine yazdım ama henüz daha almadılar herhalde yeterli cevap alamadım. Bebeğime 60x120 ölçülerinde karyola aldım. Ama içine alacağım yatağa karar veremiyorum. Kafam karma karışık oldu. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. İşbire baktım. Yataşa, e bebeğe yok karar veremiyorum. Yardımcı olursanız çoook sevinirim. Şimdiden teşekkürler. .Bebeklerinizi güle güle büyütün inşallah.

Ben karyolasını ikeadan almıştım 60x120
Yatağıda ikeadan aldım. Ne sert ne yumuşak ideal bir yataktı. Yanlış hatırlamıyorsam 160-170 liraydı.

Eylül annelerini okuyup doğum sıralaması yapacağım derken doğum yapmayan bi tek ben kaldım sanırım :cry: bende artık bebek bakımı ile ilgili konulara gecmek istiyorum ve doğum kendiliğinden baslasın istiyorum. Her sabah uyanıp bu gece de sancılananadım diye düşünmek istemiyorum. 41+4 e girdim. Kendi gelmezse pazartesi yatısım yapılacak

Oo sizede hayırlı olsun canım. :nazar:

Zekeriya beyazın izmir şubesiyiz :KK70:

Hahaha emekli bankacı edası var hepsinde :KK70: saçlar dökülünce çok komik oluyorlar. Saol canım darısı bekleyenlere:KK200:

Banyodan nefret eden bebek ilk defa sakindi inanırmısın. Teşekkür ederiz canım. Darısı size:KK200:

Teşekkür ederiz canım. Hepimizin bebişlerine sağlıklı ömürler yazılsın:dua: Ben bugün uyanıkken ilk gülücüğü aldııım:nazar: bilinçli mi değil mi bilmiyorum ama çok tatlıı.

Ay çok sevindim tubaa:KK200:
Çünkü her şurup her bebekte işe yaramıyormuş. Nokta atışı olmuş seninkide. Mucizevi bir şurup kendileri:KK200: gazsız sütlü günlerin olsun canım :nazar:

Ben karyolasını ikeadan almıştım 60x120
Yatağıda ikeadan aldım. Ne sert ne yumuşak ideal bir yataktı. Yanlış hatırlamıyorsam 160-170 liraydı.
Cok teşekkür ederim. Oraya bir bakayım.

Eylül annelerini okuyup doğum sıralaması yapacağım derken doğum yapmayan bi tek ben kaldım sanırım :cry: bende artık bebek bakımı ile ilgili konulara gecmek istiyorum ve doğum kendiliğinden baslasın istiyorum. Her sabah uyanıp bu gece de sancılananadım diye düşünmek istemiyorum. 41+4 e girdim. Kendi gelmezse pazartesi yatısım yapılacak
Oyyy cnm allah sabır versin yaa ne bekletti seni kuzucuk senle aynıydı günlerimiz.yinede çok sabırlısın.inşallah artık hakkınızda hayırlısı biran evvel oolsun

Hangi şehirdeydin sen canım? Bu kadar sabırlı doktor ilk defa duydum. Artık devlet hastaneleri bile 41i geçirmiyormuş diyorlardı.

Hangi şehirdeydin sen canım? Bu kadar sabırlı doktor ilk defa duydum. Artık devlet hastaneleri bile 41i geçirmiyormuş diyorlardı.
İzmirdeyim canım. Doktorumu ona göre seçmiştim baştan beri ama artık o bile bekleme taraftarı değil fazla. Kararımıza saygı duydu tabi her sey yolunda olduğu için. Ama bende artık sabır kalmadı

İzmirdeyim canım. Doktorumu ona göre seçmiştim baştan beri ama artık o bile bekleme taraftarı değil fazla. Kararımıza saygı duydu tabi her sey yolunda olduğu için. Ama bende artık sabır kalmadı
Ayyyy canim gerçekten sabir diliyorum ben 36+4 te yaptim . Biraz erken oldu ama sevinmedim desem yalandir hem yoruldum hem stres hepsi vardi. Ben senin kadar bekleseydim eşim dr derdi illa alin diye ;) bebisin olunca haber ver saglikla kal

Arkadaşlar merhabalar, kendimi hafif kırgın hissediyorum. Yavaştan boğaz ağrısı ve burun akıntısı var. İlerlemeden nasıl durdurabilirim? En büyük korkum yavrumu hasta etmek.

Arkadaşlar merhabalar, kendimi hafif kırgın hissediyorum. Yavaştan boğaz ağrısı ve burun akıntısı var. İlerlemeden nasıl durdurabilirim? En büyük korkum yavrumu hasta etmek.
Geçmiş olsun çok hemen atlatırsınız inşallah
Ben o şekilde olduğumda hemen limon sıkıp içiyorum ve çok faydasını gördüm bugüne kadar ertesi güne bişeyim kalmıyor

Back