bende her gece yıkarım bebeğimi yatmadan önce uyku rutininin bir parçası büyük kızımda da aynı şekilde yapmıştım bebeği nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor eğer aman üşümesin diyip sarıp sarmalarsak ilk soğuğu gördüğünde hasta oluyorlar bakın çingene çocuklarına turp gibiler o yüzzden boş verin dış sesleri sizin bebeğiniz sizin kararınız
o yorgunluk kalıcı ne yazık ki bebekler 3 yaşına gelene kadar ...3 yaştan sonra rahatlıyorsun merak etme .ne şanslısın yardım edenşn varmış ..ben doğurdum eve geldim evde yemek yok büyük kızım olmasa dışardan söylerdim ama el mahkum onun için yapmak zorundayım eve girer girmez mutfağa girdim bulaşık yıkadım çamaşır astım ...annem babam ayrı başkaları ile evli ve şehir dışındalar ve çalışıyorlar zahmet edip gelmediler hafta sonu gelip 1 gün kaldı annem zahmet edipte..kayınvalide kayınpeder desen onlard şehir dışında otobüs bileti bulamıilar 4. gün geldiler 2 gün kaldılar ama yardım desen sıfır ...
ben hizmet ettim yine
.... eşim hayatta elini sürmez bişeye sağolsun ama büyük kızım ile güzel ilgilenir .çooooook yorgunum artık bitmeyen bi tempo bu valla bazen diyorum neyime 2. çocuk benim
(( tam rahatlamıştım kızım artık 4 yaşına gelmişti her şeyden anlıyor kendini ifade ediyor ve ben onu kardeşime babaannem bırakıp eşimle geceleri bile istediğimiz yere çıkabiliyorduk ah ahhh ama geçecek bu lohusa kafası inşallah