- 2 Kasım 2015
- 590
- 2.007
- 113
Benim sezeryan randevum 25 ağustostu ama ben hep diyordum o tarihe kalmaz erken gelir diye öyle de oldu. Demek ki her hamilelik ayni değil. Bende diyorum ilerde ikinci dusunsem o da acaba böyle erken gelir ayni olmaz umarım.simdi kilosu toparlandi basta korkuyordum indirip kaldırırkenbenim de suyum erken geldi..neden boyle oldu anlamadim ilk hamileligimde zamanini beklemisti bebiscok sukur simdi saglikli ve iyiler onemli olan bu ... aynen bebekten bebege degisiyor
Bnm bebiş 8 günlük acıktığnda 30 ml zor içiyor mama az az sık sık olsn istiyoBende aptamil aldim basta ama simdi SMA veriyorum anne sutune en yakini buymus diye duydum ://
Gece 60cc gunduz 45veya 60cc veriyorum ama gun gectikce ihtiyaci aryiyor sanki birde oglumu okula ben goturup getiriyorum gunduz ogununu ozaman evde kim varsa gerek gororse veriyor(suana kadar her gerek goruldu :))
Birde senin kiz anasinifina mi baslayacakti? Eger oyleyse nasil geciyor?
Ahhh ahhh krlin ilaci olsa :)))merhaba seninde 2. çocuğun benim gibi sanırım ... bir sorum olacak sana büyüğüne vakit ayırabiliyor musun??? benim kızım 4 yaşında kreşe başladı ama bu sabah giyinirken anne vaktin yok diye mi beni gönderiyorsun valla yaramazlık yapmıycam dedi içim parçalandı ben lojistik sektöründe çalışıyorum ama evden çalışan bir anneyim bu yüzden kızıma bugüne kadar hep vakit ayırabilmiştim ama artık kreşede gitmesi lazım sosyal gelişimi için ... kreşi seviyor itiraz etmiyor orada çok eğlendiğini söylüyor gün içinde yaptıklarını hevesle bana anlatıyor ama giderken bugün bana böyle demesi içimi parçaladı sanki ona haksızlık ediyormuşum gibi geliyor eve gelince onla oyun oynuyorum ama küçüğüde ilgi istiyor bir yandan tam oyun oynuyoruz kızımla küçüğü ağlamaya başlıyor mecbur küçüğe gidiyorum büyük kız '' heh sen hep ağla ki annem benle oynamasın öfff'' diyor ve odasına gidiyor gidipp onu almaya çalışıyorum istemiyorum hem gelsem ne olcak oynayamıyoruz senle sanki beni bekliyo ağlamak için diyo işin içinden çıkamıyorum elbet düzelecek ama bu süreçte ne yapacağım
Allah yardimcin olsunBnm bebiş 8 günlük acıktığnda 30 ml zor içiyor mama az az sık sık olsn istiyoevet cnm senin oğlun gibi benm kız anasınıfına başladı ilk iki hafta harika geçti akşam almaya gittiğimde eve gelmek dahi istemiyordu, ama kerdeşi doğduktan sonra gitmedi okula
gitsede ağlamaktan helak oldu buda beni çok sarsıyor ne yaptıksa gitmem artık diyor okula.
Şimdi büyün gün dizimin dibinde bebeğide kıskanıyor sıkılıyorda onada kıyamıyorm şaşırdm ne yapacağıma valla. Pazrtsi günü belki biraz daha iyi olursam ben götürürm okula bakacm belki bir kaç saat yanında kalırm bi kaç gün don kez deniyecm artk umarm devam eder
Haklısn cnm pazrtsi öğretmenede söylerim. kızım anne okula bir şartla giderm oda sende orda kalacan eve gitmeyecn diyor artık ne bekliyor beni hiç bilmiyormAllah yardimcin olsun
Oglum gecen sen kardesi yokken bilr boyle davranmisti baslarda
sende hemen pes etme biraz daha dene ama ogretmenle is birligi icinde olun yoksa tek basina zorlanirsin
bizim ogretmen cok yardimci olmustu yoksa tek basima basedemezdim
İki cocuk cok zormus kizlar benimde oglum 4 yasinda kres istiyordu doguma yakin beni bi yere gonderme tamam mi anne dedi bizde kresten vazgectik kucuk oglumda 20 gunluk ve gazli bi bebek bende buyukle pek ilgilenemiyorum biz hep gezerdik oyunlar oynardik cocuk cok etkilendi eve kapandi oyunlar azaldi kardesi aglayinca kiziyo sinirleniyo napicami sasirdim vallamerhaba seninde 2. çocuğun benim gibi sanırım ... bir sorum olacak sana büyüğüne vakit ayırabiliyor musun??? benim kızım 4 yaşında kreşe başladı ama bu sabah giyinirken anne vaktin yok diye mi beni gönderiyorsun valla yaramazlık yapmıycam dedi içim parçalandı ben lojistik sektöründe çalışıyorum ama evden çalışan bir anneyim bu yüzden kızıma bugüne kadar hep vakit ayırabilmiştim ama artık kreşede gitmesi lazım sosyal gelişimi için ... kreşi seviyor itiraz etmiyor orada çok eğlendiğini söylüyor gün içinde yaptıklarını hevesle bana anlatıyor ama giderken bugün bana böyle demesi içimi parçaladı sanki ona haksızlık ediyormuşum gibi geliyor eve gelince onla oyun oynuyorum ama küçüğüde ilgi istiyor bir yandan tam oyun oynuyoruz kızımla küçüğü ağlamaya başlıyor mecbur küçüğe gidiyorum büyük kız '' heh sen hep ağla ki annem benle oynamasın öfff'' diyor ve odasına gidiyor gidipp onu almaya çalışıyorum istemiyorum hem gelsem ne olcak oynayamıyoruz senle sanki beni bekliyo ağlamak için diyo işin içinden çıkamıyorum elbet düzelecek ama bu süreçte ne yapacağım
Bu sling denen nimet çok iyi geldi.
Bugün ilk defa tek başımaydım. Çamaşır yıkadım, astım, topladım. Bulaşık makinesini yerleştirdim, yıkayıp boşalttım. Üstünede yemek yapabildim.
Rüzgarı bağladım boynuma hepsini hallettim.
Bu arada gaz sancımız ciddi şekilde azaldı. Biogaia kullanıyorduk ama tek başına yeterli gelmemiş. Dr kontrolünde bahsettim, bize aguline denen bir şurup verdi. Sihirli değnek değmiş gibi oldu rüzgar. Şimdi şimdi tadına varıyorum bebeğimin
Yarında 40ımız çıkıyor
Kimyon çayı ayrı mı satılıyor? Yoksa siz bildiğimiz kimyonu mu demliyorsunuz?Oğlumun 12. Gün gaz sancıları başladı ama max seviyede yapmadığımız şey kalmadı her an ıkınıyodu gazını çıkartsa bile yine aynı. Sonra doktor kontrolünde başladık damlalara. Hani diyolar ya her çocuk farklı hangi damlanın yarayacağını deneyerek bulacaksınız falan.. kiraz çekirdeğinden karın bandajı var biraz iyi geliyo gibi sonra yine aynı. Ne gece uykusu vardı ne gündüz. Tabi ben bitik uyku sıfır sinirler bozuk. Düne kadar ilk 6 ay sadece süt diyodum büyük konuşmuşum. Kimyon çayını okudum nette elim kolum bağlı her gün 1 çay kaşığı vermeye başladım. Şükürler olsun o güne bebeğim inanılmaz değişti gazlar patır patır çıkıyo uykular düzeldi. Bizim gazdan kurtulma yöntemimiz bu oldu. Umarım en kısa zamanda sizde bulursunuz çaresini.
Bildiğmiz tane kimyonKimyon çayı ayrı mı satılıyor? Yoksa siz bildiğimiz kimyonu mu demliyorsunuz?
Benim kızımın ağzında pamukçuk oluştu hiç ememiyor yazık yavrum ağlıyor ben napcam karbonatli su dedi doktor o da yakıyor sanırım. Aranızda bunu yaşayan bilgisi olan var mı kaç günde en kolay nasıl geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?