• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
benim kizimda 36+3 te dogdu ama kuvezde kalmadi 2540 dogdu..senin kizin neden kuvezde kaldi..
Canim benim bebiste 36 +4 doğdu suyum sancim gelirken ben hesap yapıyordum bu kadar haftalik oldu kuveze girmemesi gerekir diye.aynen de öyle oldu. Bebekten bebeğe değişiyor demek ki

Canim dunden beri gazla savasiyrz lutfen bana yardim et nasil cikariyrsunuz su gazi ben.bir turlu duyamadim o.sesi
Mama mi iciyor. Benim oglan mama agirlikli beslendi. Bende zor cikariyordum. Yarim saat suruyordu gece hele. Dik tutarak gazini cikar . Bide dizine yatir yuzustu biraz ov sonra tekrak omuzunda dik tut ov tekrar sirtini. Tok olmadigi zaman yuzustu yatir ov sirtini . Gaz masajlari var . Masaj yap. Benimki gazli bebekti gaz ilaci da kullanddim. Gazini cikarsanda gaz oluyor bazen . Bagirsaklarda birikiyor alttan gaz cikarmasida onemli. Ben rezene ve kimyon verdim. Bunlar tamamen gazini almiyor azaltiyor sadece. Aksam ustu ve gece gaz aglamalari oluyordu. 3 ay gazi oldu. Sicak tutuyordum karnini ayaklarini . Usutursede gaz oluyor. Kiraz cekirdekli pelusu vardi . Onu hep koyuyordum.

Hanımlar bizimde sütümüz pek iyi sayılamz mama olarak aptamil 1 numara aldık siz mama ne veriyorsnz sizce her acıktığnda vermelimiyim.
Birde normal doğum yapanlar göbeğiniz ne durumda ben bel korsesi takıyorm bir kaç gündür hiç çıkarmadm ama öyle çok darda değil iyimi kötümü olur bilmiyorm yaa:KK43:
kızımda göbeğimi hiç bağlamamıştı fena bir göbeğim vardı doğmdan sonra hep bundada korkuyom göbeğin kalmaması için ne önerirsinz acaba:/
Bende aptamil aldim basta ama simdi SMA veriyorum anne sutune en yakini buymus diye duydum ://
Gece 60cc gunduz 45veya 60cc veriyorum ama gun gectikce ihtiyaci aryiyor sanki birde oglumu okula ben goturup getiriyorum gunduz ogununu ozaman evde kim varsa gerek gororse veriyor(suana kadar her gerek goruldu :))
Birde senin kiz anasinifina mi baslayacakti? Eger oyleyse nasil geciyor?

Peki arkadaşlar biberondan kurtulmaya çalışıyorum ancak hazırladığım mama oda sıcaklığında ne kadar bekleyebilir ? Emzirmeye çalışırken o soğuyor gibi oluyor da tekrar ısıtılmaz dimi ?

Peki arkadaşlar biberondan kurtulmaya çalışıyorum ancak hazırladığım mama oda sıcaklığında ne kadar bekleyebilir ? Emzirmeye çalışırken o soğuyor gibi oluyor da tekrar ısıtılmaz dimi ?
canım ben başlarda mama veriyodum ve en fazla 45 dk-1 saat bekletin demişti dr kesinlikle tekrar isitma dök..emzirdikten 10 dakika sonra veriyodum mamayi eger yaninda mama hazirlayacak biri varsa sen emzirme sonrası gazini cikarirken o mamayi hazirlasin eger biri yoksa gazini cikardiktan sonra hemen hazirlayip verebilirsin.. ben simdi cok ihtiyaç duyarsam sicak suyu 30 ccye kadar biberona koyuyorum su öyle bekliyo emzirme sonrasi baktim doymamis, gazini cikarirken bi tatli kasigi kadar mamayi da biberona ekleyip karistirip veriyorum.

Merhaba kizlar cookkk uzun bir aradan sonra herkese slm lar cok zor bir dogum sureci gecirdim o yuzden ancak toparlanabildim umarim sizlerde iyisiniDir. Dogum yapan arkadaslar nasil yaptiginizi paylasirsaniz listeye yeni ilave bolum yapalim
Hayırlı olsuuun inşallah tüm zorlukları atlatıcaz en kisa surede..Kızım eylül ada spinal sezeryanla 3 eylülde merhaba dedi canım çok ii olur yeni bi liste

fatihpepe fatihpepe canım nasil gidiyo toparladi mi sütün biraz daha..dün annemle konusurken diyorum ki hem okula giden çocuğu olup hem de bebek yapabilenler var maşallah nasıl başa cikiyolar :nazar: :KK16:
Daha iyi yani dahada artmaz herhalde ://
Cok yoruluyorum 13.gu de 12kilo gitmisti bile :))
Allahtan esim izine cikti yoksa dahada zorlanirdim
oglum erken yatmasi lazim o saatlerde kizin gaz sancilari geliyor hersey nirnirine karisiuor:))
so ra hepsi tatli ani olarak hatirda kalacak hatta bazen ozliycez
senin kiz nasil? Gaz cikarabiliyor mu?
gece uykusu nasil

Bu göğüs sancıları çok yordu beni. Dün gece uyku uyutmadı, sanki iğne batırıp çıkarıyorlar.cumartesi doktora gideceğim.mastit mi oldu acaba.
Tecrübeli anneler, bütün emzirdiğimiz dönem boyunca göğüslerimiz sızlayacak mı?

Bu göğüs sancıları çok yordu beni. Dün gece uyku uyutmadı, sanki iğne batırıp çıkarıyorlar.cumartesi doktora gideceğim.mastit mi oldu acaba.

Hayir canim ilerleyen aylarda hassasiyet azalacak ya da sen onun normal olduguna alisacaksin. Yavas yavas sertlesiyor gogus uclari zamanla. Anlattiklarindan mastit degil gibi anladim ama gorun mutlaka doktora ucuna emzirmediginde zeytinygi surup dinlendirebilirsin.

canım mastit değil o ; eğer ateşin çıkarsa mastitten şüphelenebilirsin .. ilk zamanlar sızlayacak göğüslerin yavaş yavaş geçecek o sızlama 4. ayda falan artık eskisi gibi sertleşmeyecek bile göğüslerin dolu dolu hissetmemeye başlayacağız ama dolu olacak göğüsler yinede

Daha iyi yani dahada artmaz herhalde ://
Cok yoruluyorum 13.gu de 12kilo gitmisti bile :))
Allahtan esim izine cikti yoksa dahada zorlanirdim
oglum erken yatmasi lazim o saatlerde kizin gaz sancilari geliyor hersey nirnirine karisiuor:))
so ra hepsi tatli ani olarak hatirda kalacak hatta bazen ozliycez
senin kiz nasil? Gaz cikarabiliyor mu?
gece uykusu nasil
merhaba seninde 2. çocuğun benim gibi sanırım ... bir sorum olacak sana büyüğüne vakit ayırabiliyor musun??? benim kızım 4 yaşında kreşe başladı ama bu sabah giyinirken anne vaktin yok diye mi beni gönderiyorsun valla yaramazlık yapmıycam dedi içim parçalandı ben lojistik sektöründe çalışıyorum ama evden çalışan bir anneyim bu yüzden kızıma bugüne kadar hep vakit ayırabilmiştim ama artık kreşede gitmesi lazım sosyal gelişimi için ... kreşi seviyor itiraz etmiyor orada çok eğlendiğini söylüyor gün içinde yaptıklarını hevesle bana anlatıyor ama giderken bugün bana böyle demesi içimi parçaladı sanki ona haksızlık ediyormuşum gibi geliyor eve gelince onla oyun oynuyorum ama küçüğüde ilgi istiyor bir yandan tam oyun oynuyoruz kızımla küçüğü ağlamaya başlıyor mecbur küçüğe gidiyorum büyük kız '' heh sen hep ağla ki annem benle oynamasın öfff'' diyor ve odasına gidiyor gidipp onu almaya çalışıyorum istemiyorum hem gelsem ne olcak oynayamıyoruz senle sanki beni bekliyo ağlamak için diyo işin içinden çıkamıyorum elbet düzelecek ama bu süreçte ne yapacağım

Canim benim bebiste 36 +4 doğdu suyum sancim gelirken ben hesap yapıyordum bu kadar haftalik oldu kuveze girmemesi gerekir diye.aynen de öyle oldu. Bebekten bebeğe değişiyor demek ki
benim de suyum erken geldi..neden boyle oldu anlamadim ilk hamileligimde zamanini beklemisti bebis ;) cok sukur simdi saglikli ve iyiler onemli olan bu ... aynen bebekten bebege degisiyor

olbey olbey Z zynpnzlmr teşekkürler cevaplarınız için, içim rahatladı.şu an aklım sürekli memelerde, kolum değse rahatsız oluyorum.hani ürepeririz ya bazen o kahverengi kısmı büzüşünce anlık fena sızlıyor.tez zamanda grçer inşallah hayırlısı ile.

Back