Cigerlerinde su vardi ve cigerleri gelmemisti bide kanında engeksyon vardı 2870 dogdu kilosu normaldibenim kizimda 36+3 te dogdu ama kuvezde kalmadi 2540 dogdu..senin kizin neden kuvezde kaldi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cigerlerinde su vardi ve cigerleri gelmemisti bide kanında engeksyon vardı 2870 dogdu kilosu normaldibenim kizimda 36+3 te dogdu ama kuvezde kalmadi 2540 dogdu..senin kizin neden kuvezde kaldi..
Oh maşallah :) Sling velinimetimiz. Sevgili olbey i tavsiyesi dolayısıyla öpüyorum. Afrika' da bunların battaniyeyle zenci düğümü yapılmış versiyonları var, onlara çok heveslenmiştim ama beceremedim. Ben de eşyaları topluyorum şuan slingle. :))Bu sling denen nimet çok iyi geldi.
Bugün ilk defa tek başımaydım. Çamaşır yıkadım, astım, topladım. Bulaşık makinesini yerleştirdim, yıkayıp boşalttım. Üstünede yemek yapabildim.
Rüzgarı bağladım boynuma hepsini hallettim.
Bu arada gaz sancımız ciddi şekilde azaldı. Biogaia kullanıyorduk ama tek başına yeterli gelmemiş. Dr kontrolünde bahsettim, bize aguline denen bir şurup verdi. Sihirli değnek değmiş gibi oldu rüzgar. Şimdi şimdi tadına varıyorum bebeğimin
Yarında 40ımız çıkıyor
Canım ben ilk zamanlar rezene çayı verdim. Ama kısa süreli etkisi oldu. Sonra biogaia başladım onu da nurse harvey' s şurupla veriyorum. Bende biraz hafifledi ama piyasada sayısız gaz ilacı var. Deneme yanılma yoluyla bulursun size iyi geleni inşallah. Tane kimyona da iyi diyorlar. Bir de etkisi oldu mu bilmem, ayaklarına kalın patikler giydirmeye başladım. Çorap ve ayaklı pijamasının üstüne giydiriyorum. Karnı çok sertse ve ıkınırken çıldırıyorsa tülbenti havluda ısıtıp koyuyorum o da biraz rahatlattı bizi. Allah yardımcınız olsun canım. Sıkıntılı bir süreç.16 eylul de dogdu oglumda gaz problemimiz cok fazla kizlar ne kullaniyorsunuz yazdiklarinizi okuyamiyorum k.bakmayin belki konusuldu ama vakit yok hepsini okumaya iki cocukla zoorr
Evet ya bu süreci bi atlataydik surekli iki büklüm ikinmaktan dolayı. 3 ay ilk kurtulus o olmazsa 6 ay beklicez. Ben 3 olması umudundayim. Herkesekolay gelsinCanım ben ilk zamanlar rezene çayı verdim. Ama kısa süreli etkisi oldu. Sonra biogaia başladım onu da nurse harvey' s şurupla veriyorum. Bende biraz hafifledi ama piyasada sayısız gaz ilacı var. Deneme yanılma yoluyla bulursun size iyi geleni inşallah. Tane kimyona da iyi diyorlar. Bir de etkisi oldu mu bilmem, ayaklarına kalın patikler giydirmeye başladım. Çorap ve ayaklı pijamasının üstüne giydiriyorum. Karnı çok sertse ve ıkınırken çıldırıyorsa tülbenti havluda ısıtıp koyuyorum o da biraz rahatlattı bizi. Allah yardımcınız olsun canım. Sıkıntılı bir süreç.
Mamayi kac saat aralikla veriyorsunuzBende aptamil aldim basta ama simdi SMA veriyorum anne sutune en yakini buymus diye duydum ://
Gece 60cc gunduz 45veya 60cc veriyorum ama gun gectikce ihtiyaci aryiyor sanki birde oglumu okula ben goturup getiriyorum gunduz ogununu ozaman evde kim varsa gerek gororse veriyor(suana kadar her gerek goruldu :))
Birde senin kiz anasinifina mi baslayacakti? Eger oyleyse nasil geciyor?
Ben anne sütünden sonra takviye ediyorum. Aptamil kullanıyordum, bugün hipp combiotic mamaya geçtim. Aptamil bizde sindirim sıkıntısı yarattı. Aptamil conformil denedim ama o da çok işe yaramadı. Şimdilik iyi gibi, kısa sürede çıkardı gazını ama uzun süreli olur mu bu durum bilmiyorum.Kizlar bebeklerinize mama veriyor musuunuz ? Veriyorsaniz hangi marka kullaniyorsunuz ?
Bunun icin eczanede damla gibi bisey vardi galibaBenim kızımın ağzında pamukçuk oluştu hiç ememiyor yazık yavrum ağlıyor ben napcam karbonatli su dedi doktor o da yakıyor sanırım. Aranızda bunu yaşayan bilgisi olan var mı kaç günde en kolay nasıl geçer
Belli bir duzende vermiyorum.daha dogrusu aksam yatmadan kesin veriyorum ve birde genelde okul saatinde esim veriyor(1:30-2gibi)Mamayi kac saat aralikla veriyorsunuz
Once aptamil basladim sonra SMA ya gectimKizlar bebeklerinize mama veriyor musuunuz ? Veriyorsaniz hangi marka kullaniyorsunuz ?
Hmm o zman emziriyorsunuz ben 2 saatte bir once emzirip sonra mama veriyorumBelli bir duzende vermiyorum.daha dogrusu aksam yatmadan kesin veriyorum ve birde genelde okul saatinde esim veriyor(1:30-2gibi)
Ama aralik sıklasacak gibi hergecengun ihtiyaci artiyor
Ama limon bişey yapmaz mi daha 10 günlük geçirirmi ki acabaO ac gunde gecer bilmiyorum ama ben suluguna 4-5 damla limon sikiyorum ve her gun az az iciriyorum. Pamukcugu engelliyormus. Cok sukur olmadi hic
Tmm çok sağol şimdi biraz daha kolay emdi.sabah sağlık ocağına götürüp damla istiyeyim o zaman inleye inleye uyuması çok kötüBunun icin eczanede damla gibi bisey vardi galiba
Oglumda olmustu dr. Oyle bisey vermisti
karbonatli suyuda emzirmeden hemen oncw gogus ucuna pamukla sık oyle emzirmeyi denr
coook cok gecmis olsun
ya degil mi bişey olmaz sanırım zaten sütüm cokk az (Benimde aynı durum oluyor ısıtıyorum almıyor hemen ısıttığım suya koyuyorum yavaş yavaş soğuyor en fazla iki saate tekrar ısıtıp veriyorum herhangi bir sorun olmadı bu zamana kadar
ama siz bir kere ısıtın oda sıcaklıgında kalsın diyorsunuz degil mi?Tabiki ısıtın 3 saat oda sıcaklıgnda kalsn ara ara verin aynı durumları yasadm sizinle benimde kzim 5 gun yenidogan yogun bakimda kaldı ben oyle yaptm cıkťıktan sonra hemsirelwr soyledi yogun bakmda
Cesit cesit seyler var hic duymadigimiz seyler. Cozumu var miymis ya da neden oluyormus. Allah yardimcimiz olsun hepimizin, en kotu sutunu sagip bir sure biberonla versen?fatihpepe Allah yardımcımız olsun valla biz bitaneyle zor basa çıkıyoruz..
benim kız icin ii dedigim zamanlar cok az..biri bitiyo baska bisey basliyo simdi de damak düşmesi diye bisey varmış tıbbi bi terim degil ama halk dilinde var :) emerken tak tak diye ses gelio damagindan ve memeyi birakiyo..ne savaslar veriyorum emzirirken! doymuyo yorgunluktan uyuyo artık..
ben de korkuyordum ama aynen benim kizda toparlandi cok sukur hatta kilolu bir bebek te oldu diyebilirim inan iki hamileligimde ayni cinsiyete hamile kalmama ragmen inanilmaz farkli oldu bulantilar kramplarda dahil..bu arada ben de hep agustosta dogum yapmak istiyordum eylul ayi bana hep huzunu cagristirir nedense tesaduf erken geldi bebis iste bazen ne istedigimizi iyi bilmemiz gerekiyorBenim sezeryan randevum 25 ağustostu ama ben hep diyordum o tarihe kalmaz erken gelir diye öyle de oldu. Demek ki her hamilelik ayni değil. Bende diyorum ilerde ikinci dusunsem o da acaba böyle erken gelir ayni olmaz umarım.simdi kilosu toparlandi basta korkuyordum indirip kaldırırken saglikla kalin