- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
anladim cnm neyseki gecti gitti..simdi evinde..Allah dermansiz dert vermesinCigerlerinde su vardi ve cigerleri gelmemisti bide kanında engeksyon vardı 2870 dogdu kilosu normaldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladim cnm neyseki gecti gitti..simdi evinde..Allah dermansiz dert vermesinCigerlerinde su vardi ve cigerleri gelmemisti bide kanında engeksyon vardı 2870 dogdu kilosu normaldi
Bizimkinin gunduz uyumasina gore degisiyor. Ama daha 5 saat araliksiz uyumadi. En fazla 4. Ama daha kucuk bizimki 18 gunlukkizlar bebekleriniz araliksiz kac saat uyuyor..benim kizim geceleri 5 saate yakin uyuyor uyandirmiyorum da acaba fazla mi uyuyor..emzirip gazini aliyorum ninni aciyorum cok derin uyuyor.. ninni cok ise yaradi .. besige koydugumda yari uyanik olmasina ragmen ninni dinleye dinleye kendi kendine uyuyor tavsiye ederim
bizim dun 40 miz ciktiBizimkinin gunduz uyumasina gore degisiyor. Ama daha 5 saat araliksiz uyumadi. En fazla 4. Ama daha kucuk bizimki 18 gunluk
benim buyuk kizimda 4 yasinda gecen yil krese vermeme ragmen bu sene yollamadim kendini kotu hissetmesin diye...ben de 4 yil boyunca kizimla cok ilgilendim evde etkinliklr yapardik tiyatroya sinemeya etkinliklere cok giderdik..simdi 2 sokak otemdeki markete bile gidemiyoruz haliyle kizim uzuluyor ben de bazen o uyudugu zaman ona bakip aglayasim gekliyor..neyseki teyze anneanne yakin evim bahceli sklidiginda onlarla takiliyor ama kardesim de uzaga evleniyor onumuz kis..offf kizim acisindan bizi cok zor gunler bekliyormerhaba seninde 2. çocuğun benim gibi sanırım ... bir sorum olacak sana büyüğüne vakit ayırabiliyor musun??? benim kızım 4 yaşında kreşe başladı ama bu sabah giyinirken anne vaktin yok diye mi beni gönderiyorsun valla yaramazlık yapmıycam dedi içim parçalandı ben lojistik sektöründe çalışıyorum ama evden çalışan bir anneyim bu yüzden kızıma bugüne kadar hep vakit ayırabilmiştim ama artık kreşede gitmesi lazım sosyal gelişimi için ... kreşi seviyor itiraz etmiyor orada çok eğlendiğini söylüyor gün içinde yaptıklarını hevesle bana anlatıyor ama giderken bugün bana böyle demesi içimi parçaladı sanki ona haksızlık ediyormuşum gibi geliyor eve gelince onla oyun oynuyorum ama küçüğüde ilgi istiyor bir yandan tam oyun oynuyoruz kızımla küçüğü ağlamaya başlıyor mecbur küçüğe gidiyorum büyük kız '' heh sen hep ağla ki annem benle oynamasın öfff'' diyor ve odasına gidiyor gidipp onu almaya çalışıyorum istemiyorum hem gelsem ne olcak oynayamıyoruz senle sanki beni bekliyo ağlamak için diyo işin içinden çıkamıyorum elbet düzelecek ama bu süreçte ne yapacağım
Bisey yapmaz. Cunku benim akrabalarim da ayni seyi yaptilar bi sknti olmadiAma limon bişey yapmaz mi daha 10 günlük geçirirmi ki acaba
Suyla birlikte icecek orani cok az bisey yapmazAma limon bişey yapmaz mi daha 10 günlük geçirirmi ki acaba
Aynısını bende yaşıyorum gaz sorunundan kaynaklanıyor artık çözümü biraz emziriyorum hemen gazını çıkarıyorum o zaman çabuk çıkıyor diğer türlü çok uzun süre bekletirsem çıkartamıyor, doymuyor mu acaba diye bende düşündüm onun için bugün sağlık ocağında tartıracağım acaba kilo alımı nasıl eğer kilo almamışsa mamaya başlarım henüz mama hiç vermedim, bu arada dediğin gibi çişli kakalı bezleri fazla emerken yutkunma seslerini de duyuyorum ama emin olamadımKizlar benim bebegimde 2 3 gundur gaz sancisi basladi sanirim. Ciglik cigliga agliyor ve emmek istiyor. Emince susuyor bir de su sesine ve bazi hareketlerde biraz sakinlesiyor ama asil cozum emmek. Emdikten sonra gazini zor cikariyor. Emerken uyuyor ve uyandiginda bugun hep tekrar tekrar emmek istedi. Sutum var yetiyor diye dusunuyordum acaba simdi doymadigindan mi diye suphe ediyorum. Uykudan ikinarak uyaniyor, cisli ve kakali bez sayisi da fazla. Herhalde gaz problemi di mi?
Mama verenler doymadigini nasil anliyorsunuz?
neden olduğunu hic bilmiyorum ama emzik verdigim zamanlar cok oluyo hangi emzigi versem o ses çıkıyo ve mememi tutmuyo..çözümü aslında yine tıpta değil halk arasında konusulan bi çözüm..parmaginla damagini yukari kaldir banyoda dediler ama cesaret edemiyorum bisey olur diye..doktora görünene kadar böyle cekicez artik..ya da dedigin gibi sagip vercem bi süre mecburen.Allah yardimcimiz olsun hepimizinCesit cesit seyler var hic duymadigimiz seyler. Cozumu var miymis ya da neden oluyormus. Allah yardimcimiz olsun hepimizin, en kotu sutunu sagip bir sure biberonla versen?
Uykudan ıkınarak uyanması açlıktan değil, gaz sancısından canım. Mama verme. Ben kullanıyorum mamayı ama bende meme bittiği zaman ağlamaya başlıyor ve mama ile susuyor. Ikınma olmuyor açlık ağlamasında. Gaz olmadığı zaman uykuya dalmada problem çekmiyoruz. Uyutmana rağmen beşikte tekrar uyanıyorsa, karnını içine çekerek ıkınıp kızarıyorsa gazdan başka bir şey değil canım.Kizlar benim bebegimde 2 3 gundur gaz sancisi basladi sanirim. Ciglik cigliga agliyor ve emmek istiyor. Emince susuyor bir de su sesine ve bazi hareketlerde biraz sakinlesiyor ama asil cozum emmek. Emdikten sonra gazini zor cikariyor. Emerken uyuyor ve uyandiginda bugun hep tekrar tekrar emmek istedi. Sutum var yetiyor diye dusunuyordum acaba simdi doymadigindan mi diye suphe ediyorum. Uykudan ikinarak uyaniyor, cisli ve kakali bez sayisi da fazla. Herhalde gaz problemi di mi?
Mama verenler doymadigini nasil anliyorsunuz?
Benimki de 5 saate yakın uyuyor, sonra 2 saat uyanık kalıyor ama:) sonra bir daha uyuyor, o zaman da 3-4 saat. Şu an hala uyuyor mesela:) ninni fayda etmedi bende. İlk 25 gün ninni denedim. Sonra tesadüfen bir Kabe imamının kuran okuyuşunu dikkatle dinlediğini farkettim. Tok sesli diye hoşuna gidiyor galiba. Onu açıyorum, onunla dalıyor uykuya.kizlar bebekleriniz araliksiz kac saat uyuyor..benim kizim geceleri 5 saate yakin uyuyor uyandirmiyorum da acaba fazla mi uyuyor..emzirip gazini aliyorum ninni aciyorum cok derin uyuyor.. ninni cok ise yaradi .. besige koydugumda yari uyanik olmasina ragmen ninni dinleye dinleye kendi kendine uyuyor tavsiye ederim
benim kizimda oyle 2 saat ayakta ama uyudu mu guzel uyuyor yok valla bize ninni ilac gibi geldi besiginde birakiyorum ninni aciyorum cok guzel dinliyor sakinlesiyor..ben de arada kuran dinletim ama iyi gelir pazar da mevludumuz varBenimki de 5 saate yakın uyuyor, sonra 2 saat uyanık kalıyor ama:) sonra bir daha uyuyor, o zaman da 3-4 saat. Şu an hala uyuyor mesela:) ninni fayda etmedi bende. İlk 25 gün ninni denedim. Sonra tesadüfen bir Kabe imamının kuran okuyuşunu dikkatle dinlediğini farkettim. Tok sesli diye hoşuna gidiyor galiba. Onu açıyorum, onunla dalıyor uykuya.
Memenin bittiğini nasıl anlıyorsun? Elinle sıktığında hiç çıkmıyor mu? Benimki de arada memede tepiniyor. Acaba süt mü bitti diyorum. Sıkıp bakıyorum geliyor. Hızı az diye kızıyor belki de.Uykudan ıkınarak uyanması açlıktan değil, gaz sancısından canım. Mama verme. Ben kullanıyorum mamayı ama bende meme bittiği zaman ağlamaya başlıyor ve mama ile susuyor. Ikınma olmuyor açlık ağlamasında. Gaz olmadığı zaman uykuya dalmada problem çekmiyoruz. Uyutmana rağmen beşikte tekrar uyanıyorsa, karnını içine çekerek ıkınıp kızarıyorsa gazdan başka bir şey değil canım.
Hayırlı olsun şimdiden:) gündüz uyumuyor ama benim kız. En fazla yarım saat. Senin de öyle mi? Bir de gece 12den önce uyutamadım hiç.benim kizimda oyle 2 saat ayakta ama uyudu mu guzel uyuyor yok valla bize ninni ilac gibi geldi besiginde birakiyorum ninni aciyorum cok guzel dinliyor sakinlesiyor..ben de arada kuran dinletim ama iyi gelir pazar da mevludumuz var
Bende Buzuki Orhan açıyorum. Anne karnındaki seslerden muzik yaptığı için pür dikkat dinliyor sonra bir bakmışım 10 15dk küt gitmiş. Eşimle sihirli müzik diyoruz onaBenimki de 5 saate yakın uyuyor, sonra 2 saat uyanık kalıyor ama:) sonra bir daha uyuyor, o zaman da 3-4 saat. Şu an hala uyuyor mesela:) ninni fayda etmedi bende. İlk 25 gün ninni denedim. Sonra tesadüfen bir Kabe imamının kuran okuyuşunu dikkatle dinlediğini farkettim. Tok sesli diye hoşuna gidiyor galiba. Onu açıyorum, onunla dalıyor uykuya.