- 2 Kasım 2015
- 590
- 2.007
- 113
canım benim Dr un masajıyla rahatlamış demişsin nasıl masaj yaptı tarif edebilir misin. hepimizin sıkıntısı aynı. sağlıkla kalınDrymlh merhaba canım geç oldu ama kusura bakma anca yazabildim gittik doktora bu sancıların normal olduğunu endişelenmemem gerektiğini söyledi ve masaj gösterdi onu yaparsan çok daha rahat edersin dedi doktorun masajından sonra çok rahatladı ve hemen kakasını yaptı birde çok emziriyorsun azalt dedi 3520 doğmuştu bugün 14 günlük 4130 gr olmuş çok kilo almış bu günlerde biz bebeklerin kilo vermesini normal buluyoruz dedi geceleri uyandırma emzirme dedi bu dediklerine pek uyacağımı sanmıyorum çünkü gece en geç 2 saatte bi uyanıyor emmek için birde üstünü çıkarırken çok korktu bebeğim aynını bana da yapıyor banyo yaptırırken de yapıyor sıçrıyor bi yerlere tutunmaya çalışıyor falan doktor hamileliğinde düşük tehkikesimi yaşadın sen dedi ben tabii çok şaşırdım çünkü nerdeyse ilk 6 ayım sorunlu geçmişti meğer benim miniğim anne karnında nasıl etkilenmiş bu durumdan sesli ortamda dursun sürekli dedi ve haftaya tekrar kontrole çağırdı hala hafif sarılık var görünüyor haftaya tshı na bakarız bazen ondan kaynaklıda sarılık hemen geçmeye biliyor falan dedi baya uzun oldu idare et :)
Cok teskkr ederim kötü bir şey olmamasına çok sevindim cnm bnm doktor da öyle demişti masaj Nasıl peki anlatılabilecek bir şeyse bende denerim. Cok şaşırdım düşük tehlikesi ne kdr etkilemiş bnm de tüp bebek ve riskliydim benmkide titriyor üşüme haricinde korkudan yapıyorDrymlh merhaba canım geç oldu ama kusura bakma anca yazabildim gittik doktora bu sancıların normal olduğunu endişelenmemem gerektiğini söyledi ve masaj gösterdi onu yaparsan çok daha rahat edersin dedi doktorun masajından sonra çok rahatladı ve hemen kakasını yaptı birde çok emziriyorsun azalt dedi 3520 doğmuştu bugün 14 günlük 4130 gr olmuş çok kilo almış bu günlerde biz bebeklerin kilo vermesini normal buluyoruz dedi geceleri uyandırma emzirme dedi bu dediklerine pek uyacağımı sanmıyorum çünkü gece en geç 2 saatte bi uyanıyor emmek için birde üstünü çıkarırken çok korktu bebeğim aynını bana da yapıyor banyo yaptırırken de yapıyor sıçrıyor bi yerlere tutunmaya çalışıyor falan doktor hamileliğinde düşük tehkikesimi yaşadın sen dedi ben tabii çok şaşırdım çünkü nerdeyse ilk 6 ayım sorunlu geçmişti meğer benim miniğim anne karnında nasıl etkilenmiş bu durumdan sesli ortamda dursun sürekli dedi ve haftaya tekrar kontrole çağırdı hala hafif sarılık var görünüyor haftaya tshı na bakarız bazen ondan kaynaklıda sarılık hemen geçmeye biliyor falan dedi baya uzun oldu idare et :)
Bugün bizde uykuya geçemedik bir türlü. En son ütüyle ısıtıp karnına ayaklarına havlu koydum daldı kendi kendine sıcak iyi geliyor bizdeGaz sancısı ndan dolayi mi uyuyamiyor.ege ona çözüm bulursan yazarmisin.2 gündür bizde aynıyiz çünkü
Ben ve @11Hatice11 var. Bende ilaçtan 15 saat sonra açılma başladı ve ondan 6 saat sonra normal doğurdum. Ama Hatice'de olmadı. Yani kişiden kişiye değişiyor bu durum. İnş sende kolay olur.Kızlar bugn kontrolüm vardı açıklığımın olmadığını öğrendim. Çarşamba tekrar ultrason ve nst olacak. Doğum kendiliğinden baslamazsa persembe yatış olacak 41. Haftamı doldurmuş olacağım ve rahme ilaç konulacak. Yine olmazda sezeryan ama sezeryan konusunda cok tedirginim. Aranızda benim gibi olup doğum yapan var mı? İlaçla cok mu uzun sürer acaba? İlk doğumum olacak
Geçmiş olsun canım. Şimdi rahat nefes alabiliyor değil mi?Mrb kızlar operasyon başarılı geçti çok şükür cuma günü taburcu edildi
Evdeyiz artık Rabbim bir daha göstermesin
Mrb kızlar operasyon başarılı geçti çok şükür cuma günü taburcu edildi
Evdeyiz artık Rabbim bir daha göstermesin
okGaz sancısı ndan dolayi mi uyuyamiyor.ege ona çözüm bulursan yazarmisin.2 gündür bizde aynıyiz çünkü
canim benimde acikligim yoktu dursa 42 haftaya ladar dururdu doktorjm fitil verdim sanci baslatici cok sukur 10 cm aciklikla dogum hanede buldum kendimiKızlar bugn kontrolüm vardı açıklığımın olmadığını öğrendim. Çarşamba tekrar ultrason ve nst olacak. Doğum kendiliğinden baslamazsa persembe yatış olacak 41. Haftamı doldurmuş olacağım ve rahme ilaç konulacak. Yine olmazda sezeryan ama sezeryan konusunda cok tedirginim. Aranızda benim gibi olup doğum yapan var mı? İlaçla cok mu uzun sürer acaba? İlk doğumum olacak
Benimde bugün 12. günüm baya azaldı sarkmada yok ama ben daha doğum yaptığım gün korse takmıştım sonrasında hemen küçülmeye başladı. Tabi doğum öncesi kiloma inmedim 16 kilo alınca sadece 8 kilosunu verdim geriye kalanıda yavaş yavaş veririm galibaSezeryan olan arkadaşlar karniniz toparlandi mi benim baya şiş ve sarkik duruyor
[/QUOTE]olbey tubisimben Ewt 4 gündür sagiyordum sutumu.en sonunda bugün az az gelmeye başladı.şimdi doydu mu doymadi mi derdine düştüm aynen sarılık olduğu için biberonla mama veriyordum şimdi çok az emiyor sonra uyuyup kalıyor memede sonra uyanıyor tekrar emiyor ama bu defa basıyor çığlığı.bende tekrar sarılık yükselmesin diye araya mama da veriyorum.doğru mu yapıyorum acaba?
Teşekkür ederim canm çok şükür sanki hiç ameliyat olmuş gibi değil kesik yeri bile baya düzelmiş daha 1 hafta olmadan artık gaz meme ucu sorunlarına geçiş yaptım
Iste anne olmak birinin gaz cikartmasina kaka yapmasina mutlu olmak demek :)))Bizde dün ilk gaz sancısını yaşadık uzun süre gaz sancısı olduğunu anlamadım sürekli memede kalmak istiyor yatağına yatırdığımda iki dk sonra tekrar uyanıp tekrar meme istiyordu, açlık olmadığı çok belli çok az emiyor uykuya dalıyordu en sonunda evde kiraz çekirdeği torbadı vardı onu ısıtıp karnına koydum rahatlayıp gaz çıkardı rahat bir uyku çekti sonra tekrar emdi yine huzursuzluğu başladı bu seferde bebe yağıyla ayşe önerin gaz masajı tekniklerini uyguladım yine gaz çıkarmaya başladı ama her emzirmede aynı şeyler
Oyyy masallah masallah tekrar gecmis olsunTeşekkür ederim canm çok şükür sanki hiç ameliyat olmuş gibi değil kesik yeri bile baya düzelmiş daha 1 hafta olmadan artık gaz meme ucu sorunlarına geçiş yaptım
Bende kararsız kaldım canım bekleyip kendi gelmesi mi yoksa müdahele ile doğumu baslatmak mı konusunda. Umarım seninki gibi olur da doğumhanede bulurum kendimi normal doğumu (özellikle doğal müdahelesiz doğumu) cok istiyorum. İnş bebeğim de benim kadar istiyordur :)canim benimde acikligim yoktu dursa 42 haftaya ladar dururdu doktorjm fitil verdim sanci baslatici cok sukur 10 cm aciklikla dogum hanede buldum kendimi
Bende dörtyolda oturuyorum canm hic uzme kedini insallah kardesinde yeni yuvasnda mutlu olurkiz kardesim evlenioyor 21 inde...tek kardesim var dugununde guzel olmak istiyorum sali gidecem kiyafet almaya...ama evlenio diye cok uzuluyorum uzaga evleniyor cunkubaya hissedecem yoklugunu..hele kizim teyzesine cok bagli cok zorluk cekecek beni daha da cok uzecek biz hatay iskenderundayiz kardesim aydin sokeye evleniyor...ciddi bir bunalima gircem o gittiginde... neyseki sehir ici sk sk gorusuruz ama burda ayni mahalledeyiz 7 24 beraberiz yedigimiz ictigimiz ayri gitmiyor..onun artik baska sehirde yasayacagina inanamiyorum bazen ..off logusalikla beraber bu ayrilik beni ciddi bir bunalima sokacak gibi
Bende sizin gibiydim fakat 40 ım cıkınca gercekten hersey degisiyor ve takmamaya baslıyorsunuz onceden kızım bende aglıyordum fakat simdi ayagmda uyutmaya calisiyorum agliyor takmiyorum cunku geri susacak biliyorum ☺Onumuzun kis olmasi canimi sikiyor( keske yaz basinda dogum yapsaydim biraz buyunce alir cocuklarimi gezerdim
Tam gezmelik olacak ama mevsim kis olacak
kendimi cezaevinde gibi hissediyorum ://
Bide aglama seanslarim basladi "annemle kapi süsü aldigimiz gunleri bile dusunup agliyorum"
Misafir gelip gidince kendimi tetkedilmis hissediyorum
ayyy ne olur bugunler cabuk gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?