- 2 Kasım 2015
- 590
- 2.007
- 113
canım benim Dr un masajıyla rahatlamış demişsin nasıl masaj yaptı tarif edebilir misin. hepimizin sıkıntısı aynı. sağlıkla kalınDrymlh merhaba canım geç oldu ama kusura bakma anca yazabildim gittik doktora bu sancıların normal olduğunu endişelenmemem gerektiğini söyledi ve masaj gösterdi onu yaparsan çok daha rahat edersin dedi doktorun masajından sonra çok rahatladı ve hemen kakasını yaptı birde çok emziriyorsun azalt dedi 3520 doğmuştu bugün 14 günlük 4130 gr olmuş çok kilo almış bu günlerde biz bebeklerin kilo vermesini normal buluyoruz dedi geceleri uyandırma emzirme dedi bu dediklerine pek uyacağımı sanmıyorum çünkü gece en geç 2 saatte bi uyanıyor emmek için birde üstünü çıkarırken çok korktu bebeğim aynını bana da yapıyor banyo yaptırırken de yapıyor sıçrıyor bi yerlere tutunmaya çalışıyor falan doktor hamileliğinde düşük tehkikesimi yaşadın sen dedi ben tabii çok şaşırdım çünkü nerdeyse ilk 6 ayım sorunlu geçmişti meğer benim miniğim anne karnında nasıl etkilenmiş bu durumdan sesli ortamda dursun sürekli dedi ve haftaya tekrar kontrole çağırdı hala hafif sarılık var görünüyor haftaya tshı na bakarız bazen ondan kaynaklıda sarılık hemen geçmeye biliyor falan dedi baya uzun oldu idare et :)